tsianka Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά παίζει κανένας the crew wild run??δεν έχω βρει ούτε έναν δικό μας,παίζω και αλλα game απλα λέω tsianka το gametag
zoomr2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε όλους σαν νέος σχετικά χρήστης σε ΟΝΕ ΨΑΧΝΩ κοσμο για online, παίζω forza 6 fifa battlefield 4 kai hardline αλλά κυρίως οποίος ψήνεται ΨΑΧΝΩ για division όσοι θέλετε zoomr2spyder το gametag ευχαριστω
Sellianos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Demons ElGreco---》Xbox one Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από Sellianos
tsianka Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Παιδιά ψάχνω άτομα για Division.να κάνουμε καμια ομαδουλα tsianka είναι το. Gametag όποιος ψήνεται ας με κάνει add
gotheron2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Θα αγορασω μεταχηρισμενο xbox one τα παιχνιδια ειναι αγορασμενα μεσα στην κονσολα υπαρχει περιπτωσει να θελω το email του προιγουμεου για να παιξω??? και επισης υπαρχει περιπτωσει να ειναι κλειδωμενη??? μου λεει οτι εχει και αποδειξει παντως..!!
Postmort3m Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Οποιος παίζει DOOM ή rainbow six siege ας με κάνει add: SheWolfGR 1
Cyber_Spartacus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 CyberSpartacus μετα απο αποχή ηρθε στα χέρια μου το X1 Elite αντε να δουμε τωρα παιζω The Crew
Console Master0 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Το όνομα μου είναι Console Master0 και τα games μου είναι τα εξής: Batllefield 4 Dragon Ball Xenoverse Fifa 16 Halo: The Master Chief Collection Titanfall Sunset Overdrive Όποιος Θέλει ας με κάνει add για να παίζουμε online!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα