naruto14 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλύτερα να ασχοληθείς με όλα τα Gears παρά με όλα τα Halo, κατ' εμέ. Τα halo τα είχα καημό είναι η αλήθεια. Θα παίξω το gears επειδή θα μου το δώσει ένας άλλος φίλος. Αν είναι να αγοράσω κάποιο παιχνίδι θέλω να αξίζει με χίλια και να είναι φθηνό γιατί θα περάσει μετά στον κάτοχο της κονσόλας. Παίξε Tales of Vesperia και The Last Odyssey σίγουρα, αν έχεις το χρόνο και προλαβαίνεις. Και φυσικά παίξε Forza 4 - η παιχνιδάρα Από κει και πέρα υπάρχουν πολλές αποκλειστικότητες, μπορείς να δεις παλαιότερα ποστ μου πάνω στο θέμα. p.s. Fable 2 το καλύτερο Fable Τα 2 πρώτα jrpg οπότε βλέπουμε . Το Fable 2 το έχω ερωτευτεί! Α και πες και εσύ κανένα Gamertag
theoritikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το δικό μου gamertag στο 360 είναι το nick μου , αν και το έχω ψιλοπαρατήσει. Ούτε live μπαίνω.
fakiris31 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 fakiris31 αλλά για να παίξω αξιόλογα στο xbox θέλω λίγο χρόνο να συνηθίσω απο το πσ
doa5 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Viper 71S Χ-ΟΝΕ --> Forza5, RYSE, Destiny (δεν το εχω ξεκινησει ακομα), X360 οποιοδήποτε παιχνιδι εκτος HALO.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Viper 71S Χ-ΟΝΕ --> Forza5, RYSE, Destiny (δεν το εχω ξεκινησει ακομα), X360 οποιοδήποτε παιχνιδι εκτος HALO. Χαχ γιατί έτσι;
doa5 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω από το πρωτο παιχνίδι δεν μου αρεσε, το story είναι απίστευτο το παιχνίδι σαν παιχνίδι όμως για κάποιον λόγο δεν το εχω συμπαθήσει.Και φαντάσου ότι εχω αγοράσει τα πρώτα τρία + halo wars ενώ εχω τις συλλεκτικές από το 3 και το Halo Wars...... 1
HarryGrey Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Και φαντάσου ότι εχω αγοράσει τα πρώτα τρία + halo wars ενώ εχω τις συλλεκτικές από το 3 και το Halo Wars...... Που να σου άρεσε κιόλας... Πρωταγωνιστή σε έβλεπα στη σειρά του Spielberg.
Merlin_o_magos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 To gamertag μου , : Merlini0s . Έχω fifa15 , forza , plants vs zombies . Άιντε να καούμε λίγο !!
anamenos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 eIiaslimassol το καινούριο gamertag μου, πρώην babulas κάντε με add να κάνουμε και κανα ματσακι FIFA 1
UncleKim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Xbox360 Gamertag : HELLas GetAGrip Από παιχνίδια : PES, Call Of Duty, Forza 4, Horizon 1 & 2 , Gears Of War, και κάποιο άλλο που θα με ψήσει να πάρω
Aurora Borealis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 XBOX One Gamertag : Fresten Games : BF4,Mordor, Forza 5, Forza Horizon 2, Destiny, AC4, Dead Rising 3, Fifa 14, Need for Speed Rivals, Ryse, NFL 25 κ.α πολλα που μου διαφευγουν αυτη την στιγμη. ADD ME pls
Ren_of_Heavens Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Πολλές καλημέρες στα μέλη του φόρουμ. Καινούριος στα εδάφη τούτα και παλαιός gamer (από εποχές spectrum, amiga κι έτσι). Το gamertag μου είναι Tim of Heavens και παίζω ποικιλία τίτλων. Όποιος ενδιαφέρεται με κάνει add.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα