Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 / Xbox One Gamertags

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα να ασχοληθείς με όλα τα Gears παρά με όλα τα Halo, κατ' εμέ. 

Τα halo τα είχα καημό είναι η αλήθεια. Θα παίξω το gears επειδή θα μου το δώσει ένας άλλος φίλος. Αν είναι να αγοράσω κάποιο παιχνίδι θέλω να αξίζει με χίλια και να είναι φθηνό γιατί θα περάσει μετά στον κάτοχο της κονσόλας.

Παίξε Tales of Vesperia και The Last Odyssey σίγουρα, αν έχεις το χρόνο και προλαβαίνεις.

Και φυσικά παίξε Forza 4 - η παιχνιδάρα

Από κει και πέρα υπάρχουν πολλές αποκλειστικότητες, μπορείς να δεις παλαιότερα ποστ μου πάνω στο θέμα.

p.s. Fable 2 το καλύτερο Fable :)

Τα 2 πρώτα jrpg οπότε βλέπουμε :P. Το Fable 2 το έχω ερωτευτεί! Α και πες και εσύ κανένα Gamertag  :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Viper 71S 

Χ-ΟΝΕ --> Forza5, RYSE, Destiny (δεν το εχω ξεκινησει ακομα),

X360 οποιοδήποτε παιχνιδι εκτος HALO.

Δημοσ.

Δεν ξέρω από το πρωτο παιχνίδι δεν μου αρεσε, το story είναι απίστευτο το παιχνίδι σαν παιχνίδι όμως για κάποιον λόγο δεν το εχω συμπαθήσει.Και φαντάσου ότι εχω αγοράσει τα πρώτα τρία + halo wars ενώ εχω τις συλλεκτικές από το 3 και το Halo Wars......

• Like 1
Δημοσ.

Και φαντάσου ότι εχω αγοράσει τα πρώτα τρία + halo wars ενώ εχω τις συλλεκτικές από το 3 και το Halo Wars......

Που να σου άρεσε κιόλας... Πρωταγωνιστή σε έβλεπα στη σειρά του Spielberg.

Δημοσ.

Xbox360 Gamertag : HELLas GetAGrip

Από παιχνίδια : PES, Call Of Duty, Forza 4, Horizon 1 & 2 , Gears Of War, και κάποιο άλλο που θα με ψήσει να πάρω

Δημοσ.

Πολλές καλημέρες στα μέλη του φόρουμ. Καινούριος στα εδάφη τούτα και παλαιός gamer (από εποχές spectrum, amiga κι έτσι). Το gamertag μου είναι Tim of Heavens και παίζω ποικιλία τίτλων. Όποιος ενδιαφέρεται με κάνει add.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...