Προς το περιεχόμενο

Tales from the Borderlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Για το Wolf έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια αλλά δεν το ολοκλήρωσα ποτέ. Ο κόσμος δεν μου έκανε κλικ αμέσως. Όλο λέω πως θα επιστρέψω για να δω και τη συνέχεια, αλλά, δεν... Αυτό εδώ, κοιτάζω να δείξω αυτοσυγκράτηση για να μην το τελειώσω σε μία ημέρα.

Είναι εξαιρετικός κόσμος η Pandora, κι έχει τόσο υλικό που είναι πραγματικά κρίμα να το περιορίσουν σε FPS και interactive novels.

Και το Walking Dead ήταν πολύ καλό, αλλά εκεί η μαυρίλα και η απόγνωση είναι -αναπόφευκτα- in your face, εδώ σου παρουσιάζει έναν εφιαλτικό κόσμο με άλλο τρόπο, λιγότερο "βαρύγδουπο".

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξέχασα να γράψω γενικές εντυπώσεις:

Πολύ ωραία ιστορία, με κάποιες αρκετά -έως πολύ- συγκινητικές στιγμές, αξιομνημόνευτους χαρακτήρες και πλήθος αναφορών σε κλασικά είδη του κινηματογράφου και της λογοτεχνίας (σπαγγέτι γουέστερν, φιλμ νουαρ, heist, sci-fi κτλ). Προς το τέλος της ιστορίας οι επιλογές λιγοστεύουν, αλλά δεν με πείραξε γιατί είχαν συμβεί διάφορα ενδιαφέροντα ως τότε και ήθελα να δω πώς θα το έκλειναν (και δεν θα το έκλειναν ώστε να αφήσουν -εξώφθαλμα- ανοιχτή την πόρτα για συνέχεια).

Το θέμα με αυτά τα interactive novelettes της Tellatale είναι πως πάσχουν στο replayability, αλλά το συγκεκριμένο ήταν καλοφτιαγμένο και αγαπώ τον κόσμο της Pandora αρκετά ώστε να του συγχωρέσω τις όποιες αστοχίες.

To Tales from the Borderlands ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την πεποίθησή μου πως ο κόσμος "φωνάζει" για να μετατραπεί σε RPG, ωραίες οι νουβέλες αλλά δεν αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες της μυθολογίας της Pandora ενώ τα FPS, παρότι είναι αυτά που μας σύστησαv τον κόσμο αυτό, αφήνουν πρακτικά ανέγγιχτα ένα σωρό αξιόλογα στοιχεία, διαλόγους, αλληλεπίδραση με άλλους χαρακτήρες, factions κτλ. εξαιτίας του ατέρμονου -και, για μένα, τελικά κουραστικού- infinite respawn.

Catch-a-Riiiiiiiide :)

• Like 4
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Κοιτουσα καποια telltale series και θυμηθηκα το συγκεκριμενο που εχει καιρο που το τελειωσα.Πραγματικα εξαιρετικο,νομιζω το καλυτερο απο οσα εχουν φτιαξει.Τρομερο writing,ιστορια πολυ καλη και fun.Ειδικα για τους fans του Borderlands ειναι must play

9/10 για μενα

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χτες τερματισα και το 5ο επεισοδιο, γενικα εξαιρετικη ιστορια και ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!

Μου χαρισε ομορφες στιγμες, ειδικα στο τελευταιο επεισοδιο η μαχη ηταν επικη. Ωστοσο ομως ηταν ουσιαστικα "ταινια", καθοσουν και εβλεπες ουσιαστικα τα επεισοδια, δεν ειναι καν adventure.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...