Προς το περιεχόμενο

Tales from the Borderlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλο trailer και πραγματικα με εψησε να το αγορασω απο τωρα. Δεν θα ενδωσω ομως τοσο ευκολα, χριστουγεννα ερχονται. 

Τα επεισοδια του "the wolf among us" ηταν πολυ πολυ πολυ μικρα

Εδω υπαρχει υλικο για να κρατησουν περισσοτερο. 

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Το κακό με τα παιχνίδια της Telltale είναι πως ακόμη και με όλα τα επεισόδια είναι. Πολύ. Μικρά.

Έχω που τους στηρίζω από το καινούργιο Monkey Island. Εκείνο, ίσως επειδή ήταν πρώτη μου επαφή με αυτή την προσέγγιση των "επεισοδίων" κάπως παλευόταν. Ή έχει περάσει καιρός και έχω κρατήσει τα όμορφα.

Στο Walking Dead, επειδή δεν είμαι καθόλουν φαν του είδους αλλά με γοήτευσε η αισθητική (και ότι, πιστό στις απαρχές του είδους, από όσο ξέρω, εξετάζει κυρίως τις ανθρώπινες σχέσεις και δεν εστιάζει στο gore) δε με πείραξε το σπάσιμο του υλικού και το ακολούθησα επεισόδιο προς επεισόδιο.

Ε, το δεύτερο μέρος και το Wolf Among Us, τα άφησα να ολοκληρωθούν, διάβαζα κι από παντού ότι είναι μικρά, και τελικά ακόμη δεν τα έχω δει.

Το Borderlands, όμως... Το presequel το έχω αφήσει για την ώρα (βομβαρδισμός dlc προβλέπεται, πάλι...) αλλά εδώ, μπαίνω ξανά στον πειρασμό. Πολύ καλό τρέιλερ, πραγματικά.

Τώρα για την έκταση, ελπίζω να έλαβαν υπόψη τα σχόλια των χρηστών.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

20/10 βγαίνει και το τελευταίο επεισόδιο επιτέλους.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-10-08-telltale-dates-tales-from-the-borderlands-finale

Έχοντας παίξει τα 4 προηγούμενα έχω να πω πως είναι ένας διασκεδαστικός τίτλος όπου οι επιλογές δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα αφού η έμφαση είναι στο κωμικό στοιχείο. Ο κόσμος είναι καλοφτιαγμένος, voice acting (όπως πάντα) πολύ καλό (παντού αυτός ο Troy Baker) με ωραίες ατάκες και επίσης δεν είναι απαραίτητο να έχετε παίξει το Borderlands (βέβαια βοηθάει για να καταλάβετε καλύτερα κάποιους χαρακτήρες).

Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη δουλειά της Telltale για μένα (παραμένει το Wolf) αλλά για 1,5-2 ώρες το κάθε επεισόδιο προσφέρει αρκετή διασκέδαση χωρίς πολύ σκέψη και αξίζει σίγουρα σε κανα sale.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδή διάβαζα από την αρχή για τη διάρκεια (κάποιοι το υπολογίζουν "βαριά" στη 1,5 ώρα το επεισόδιο, δεν μπορώ να έχω άποψη -απλά το αναφέρω) είπα να κάνω αυτό ακριβώς: να περιμένω να βγουν όλα και να το βρω σε κάποιο sale. 

Η προσέγγιση της Telltale με τα επεισόδια δεν μου ταιριάζει, το είχα πρωτοδεί στο Monkey όπου ως πρώτη επαφή κάπως παλευόταν το πράγμα, πλέον δεν το μπορώ.

Συμφωνώ ότι το Wolf είναι πολύ καλό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελείωσα και το 5ο επεισόδιο και ισχύει ότι ανέφερα παραπάνω. Οι αποφάσεις δε παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο αλλά το παιχνίδι δε παύει να είναι διασκεδαστικό. Ειδικά όσοι έχουν παίξει τα Borderlands (όπως εγώ) θα το εκτιμήσουν περισσότερο. Σε κάποιο sale σίγουρα αξίζει, από μένα 8/10.

Δημοσ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιχνιδι.

Πολυ χιουμορ, ωραια και καθηλωτικη ιστορια και χαρακτηρες.

Ειδικα η τελικη μαχη χτυπησε feelings :)

Μπραβο στους devs !!

Δημοσ.

Επαιξα το πρώτο επεισόδιο και αυτό όχι ολόκληρο. Δεν μου "είπε" τίποτα σε αντίθεση με το πρώτο TWD ή ακόμα The Wolf Amongst us.

Δημοσ.

Πραγματικά το παιχνίδι είναι απίστευτα καλό!

Ελάχιστα games με έχουν κάνει να γελάσω τόσο πολύ. Η ιστορία είναι πολύ καλή και έχει αρκετά απρόβλεπτα twists. Επίσης οι χαρακτήρες είναι καλογραμμένοι και δένεσαι μαζί τους. Αγαπάμε Loader Bot! 

Μπορεί όντως οι αποφάσεις να μην μέτρησαν πολύ αλλά το παιχνίδι άξιζε και με το παραπάνω.

Από τα top της telltale μαζί με το wolf among us + wd!

Και όλα αυτά απο άτομο που δεν έχει παίξει bordelands ποτέ του.

• Like 1
Δημοσ.
Και μενα μου αρέσει μεχρι στιγμης...δυο επεισόδια έχω παιξει..αλλα είναι καλοστημενο..σαν interactive comic...έχει ωραίο feeling.

Για κομιξάδες τύπους, και όχι μόνο, είναι ότι πρέπει.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχοντας παίξει ελάχιστα το πρώτο borderlands, το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά. Ακόμα δεν το έχω τελειώσει γιατί το πάω αργά, αλλά είναι ευχάριστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...