Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Telltale Games με τη Gearbox Software για τη δημιουργία ενός παιχνιδιού το οποίο θα κυκλοφορήσει σε επεισόδια και θα βασίζεται στον κόσμο της Pandora. H ανακοίνωση κάνει λόγο για κυκλοφορία μέσα στο 2014. Περισσότερες πληροφορίες καθώς θα τις συγκεντρώνω. Σπουδαία νέα, πιστεύω.
gavros10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) I am stunned. Απο την μια τα borderlands τα εχω ερωτευτει και απο την αλλη δεν αντεχω τα adventures. Ισως επειδη ειναι στην Pandora να με ενθουσιασει. Το claptrap μην μας βαλουν για βοηθο ή ξεναγο γιατι την πατησαμε Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2013 από gavros10
nicoc89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 πολύ καλό ! 99,99% θα ειναι fps αλλα όταν είδα τον τίτλο για κάποιο λόγο περίμενα οτι θα έβλεπα καμια φάση 3rd person rpg ΛΟΛ!!!Πάντως σαν παιχνίδια τα borderlands αν και δεν ειμαι fan των fps μου άρεσαν πολύ
Sed22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Kαι Site: game of thrones ετοιμαζει η telltale games ..απορω πως θα τα προλαβει ολα αυτα παραλληλα...σιγουρα θα γινει μπερδεμα
gavros10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Kαι Site: game of thrones ετοιμαζει η telltale games ..απορω πως θα τα προλαβει ολα αυτα παραλληλα...σιγουρα θα γινει μπερδεμα Θα το αναπτυξει σε συνεργασια με την gearbox. Δεν θα ειναι και κανα τρελο παιχνιδι 100 ωρων. Προλαβαινουν να τα κανουν και τα 2
naruto14 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Θα το αναπτυξει σε συνεργασια με την gearbox. Δεν θα ειναι και κανα τρελο παιχνιδι 100 ωρων. Προλαβαινουν να τα κανουν και τα 2 Δεν είναι 2 όμως αλλά 4. The Walking Dead Season 2, The Wolf Among us, Game of Thrones και Tales of Borderlands. Εκτός αν περιμένουν πρώτα να τελειώσουν τα 2 πρώτα και μετά να αρχίσουν τα άλλα.
gavros10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι 2 όμως αλλά 4. The Walking Dead Season 2, The Wolf Among us, Game of Thrones και Tales of Borderlands. Εκτός αν περιμένουν πρώτα να τελειώσουν τα 2 πρώτα και μετά να αρχίσουν τα άλλα. Μην ξεχνας οτι ειναι σε επεισοδια. Ποσες εβδομαδες αναπτυξης θελει ενα επεισοδιο 2ωρο; Το artwork το εχουν, οπως και τις φιλοδοξιες και το κινητρο μιας που τους ξερουν οι περισσοτεροι τωρα. Δεν προκειται να μας απογοητευσουν
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικά, ελπίζω σε σπουδαία πράγματα: αν λείπει κάτι από το Borderlands, είναι αυτή η επαφή με τον κόσμο, πέρα από τους σκοτωμούς και το ιδιαίτερο χιούμορ (πήγαινε βρες το φίλο μου, α, είναι νεκρός; πάρε λίγα λεφτά να τον θάψεις, σιγά μην ασχοληθώ εγώ...) Νομίζω πως είναι ένας κόσμος που έχει πολλές ιστορίες να προσφέρει και αυτή η μορφή παιχνιδιού προσφέρεται.
Despotas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Τουλάχιστον δεν θα έχει τα άθλια item drop rates του Borderlands 2. Ο κόσμος του όντως προσφέρεται για ιστορίες, άντε να δούμε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Eπειδή δε βλέπω το βίντεο στο 2ο μήνυμα, το ανεβάζω και εδώ μήπως έχουν το ίδιο θέμα και άλλοι: 2
chek2fire Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Οντος όμορφος ο κόσμος του bordelands αλλά για τα γούστα μου κουραστικό αυτό το συνεχόμενο και με το ατελείωτο repsawn πιστολίδι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Για μένα θα ήταν θαυμάσιος χώρος για ένα "κανονικό" RPG, αλλά επειδή δεν το βλέπω να συμβαίνει σύντομα, συμβιβάζομαι και με ένα adventure. Το Wolf Among Us δεν το έχω δει ακόμη, αλλά το Walking Dead -παρά τους όποιους περιορισμούς του- μου άρεσε πολύ και πιστεύω πως αυτός ο κόσμος προσφέρεται ακόμη περισσότερο, γιατί έχει περιθώρια τα οποία το πιστολίδι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 To trailer του παιχνιδιού, το οποίο κυκλοφορεί μέσα στο Νοέμβριο (στις 25 ή λίγο μετά, αν κρίνω από το πότε λήγει το preorder): Συνδυασμός χιούμορ και παράνοιας, κλασική Pandora με δυο λόγια. Αν αποφάσιζαν να αφήσουν κατά μέρος αυτά τα ρημάδια τα επεισόδια, που μας σπάνε τελείως την εμπειρία, θα ήταν καλύτερα. Αλλά, εφόσον λειτουργεί εμπορικά (προφανώς) μάλλον έτσι θα συνεχίσουμε...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το κακό με τα παιχνίδια της Telltale είναι πως ακόμη και με όλα τα επεισόδια είναι. Πολύ. Μικρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα