ALXIOA Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 μετα το προβλημα με τον crhome που ακομα δεν ελυσα προεκυψε αλλο πιο σοβαρο.. εκανα clean registry επανεκινηση και απο τοτε δεν μπορω να μπω στα win ουτε σε ασφαλη λειτουργια τπτ..!! φτανει μεχρι το φωτιζομενο φωτακι -παραθυρακι των win 7...και μετα ξανακανει επανεκινηση.. δοκιμασα να μπω σε ασφαλη λειτουργια..το ιδιο πραγμα.. δοκιμασα να επιδιορθωσω τα win αλλα η εκδοση που εβαλα και εχω το cd ειναι σπασμενη (windows alienware) και δεν μου εχει παραθυρο για αποκαταστασης απο το dvd..!! Δοκιμασα με γνησιο δισκακι win7 αλλα ενω προχωραει βρισκει την εγκατασταση που θελω να επιδιορθωσω αλλα δεν ειναι συμβατες μου λεει..!! Τι προτεινετε..??? πως μπορω να επισκευασω την εκινηση μου..??? επισης στο λαπτοπ μου εχω ακριβως τα ιδια win εγκατεστημενα.. μπορω να παρω καποια αρχεια αυτα που χρειαζονται (πια ειναι ομως δεν ξερω) και να τα αντιγραψω στο προβληματικο pc ωστε να ξεκινησει???
SPANK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Κακως βασικά έμπλεξες με την registry συνήθως αυτα τα προγράμματα στο τελος κακο κανουν αφου σβήνουν σημαντικά αρχεία και ιδου τα αποτελέσματα , κοιτα αφου δεν επανέρχεται ουτε με το repair απο το cd μαλλον πας για format η κανεις επανεγκατάσταση απο πανω στα υπάρχων windows
ALXIOA Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 με τα αρχεια μου φακελους προγραμματα τι γινετε?? εχει 2 βδομαδες που το εκανα φορματ ρε γμτ..!!
NikosKallithea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αντε κανε μια νεα εγκατασταση, γιατι ετσι οπως το εκανες κατα πασα πιθανοτητα δεν σώνετε
ALXIOA Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 axaxaxaaxaaa...αν τα περασω απο πανω ξανα θα χασω οτι προγραμματα φακελους εχω?? δεν υπαρχει λυση αν αντιγραψω μονο τον φακελο win..?? ειναι ακριβως ιδια και στο λαπτοπ μου.. αν παρω αντιγραφο ασφαλειας απο το λαπτοπ και το περασω στον σταθερο γινετε??
SPANK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τα περάσεις απο πανω να πάρεις οτι αρχεία σημαντικά εχεις και μετα να κανεις ενα format και παλι απο την αρχή τα windows
ALXIOA Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ειναι βαρετο παλι να στυνω και να ξεστυνω ...το εκανα και πολυ προσφατα για αυτο γκρινιαζω..!! παντως οτι και να εκανα δεν μπαινει μεσα..μου δειχνει μεχρι κ το βελακι μετα την εικονα εναρξη windows αλλα μετα μου κανει με την μια επανεκινηση..!!! το ιδιο και στις ασφαλες λειτουργιες..!! οτι εντολη εδωσα στο cmd τις δεχτηκε αλλα δουλεια δεν καναμε..!!! δεν χερω τι αλλο...
Sirios8e Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αν μπορεις να μπεις σε ασφαλη λειτουργια, επελεξε τελευταια γνωστη ρυθμιση παραμετρων. Εdit. Δεν μας λες ποιο προγραμμα σου την εκανε να το προτιμησουμε?
ALXIOA Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 τελικα φορματ και ολα απο την αρχη..!! αυτο..: Advanced System Optimizer 3
Sirios8e Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αν μπορεις να εγκαταστησεις linux ubuntu η mint, να σμικρυνεις το partition των windows οσο μπορεις και απο εκει να τραβηξεις τα αρχεια σου στο linux και μετα εγκαθιστας παλι windows πανω στο partition που δεν μπορεις να μπεις. Ειναι ο μονος τροπος να σωσεις τα αρχεια σου. Αν δεν γνωριζεις εφ, οσον κατεβασεις και καψεις ενα cd με ubuntu, κανεις boot μ'αυτο και η συνεχεια Site: ,
SPANK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Για ακομη μια φορά προσοχή μεγάλη με αυτα τα προγράμματα
Sirios8e Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Το thread αυτο θα πρεπει να το κανει pinned το ιnsomnia, για να το βλεπουνε καποιοι που ισχυριζονται οτι υπαρχουνε και καλοι registry cleaners. Ακομα και το ccleaner,(μου εχει) δημιουργησει προβληματα στο μητρωο, αλλα αυτο ειναι πρωτακουστο, ουτε απο ασφαλη λειτουργια. Για να γινει παραδειγμα προς αποφυγιν.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Το thread αυτο θα πρεπει να το κανει pinned το ιnsomnia, για να το βλεπουνε καποιοι που ισχυριζονται οτι υπαρχουνε και καλοι registry cleaners. Ακομα και το ccleaner,(μου εχει) δημιουργησει προβληματα στο μητρωο, αλλα αυτο ειναι πρωτακουστο, ουτε απο ασφαλη λειτουργια. Για να γινει παραδειγμα προς αποφυγιν. Η κατάσταση του υπολογιστή του φιλου δεν ηταν και η καλύτερη, για αυτό έφτασε και σε αυτο το αποτελεσμα "πηγα αφαιρεσα ολους τους φακελους του google crhome" http://www.insomnia.gr/topic/509529-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-google-crome/
Sirios8e Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Η κατάσταση του υπολογιστή του φιλου δεν ηταν και η καλύτερη, για αυτό έφτασε και σε αυτο το αποτελεσμα "πηγα αφαιρεσα ολους τους φακελους του google crhome" http://www.insomnia.gr/topic/509529-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-google-crome/ E και ηρθε και το συγκεκριμενο και ισοπεδωσε ολο το μητρωο, παντως μονο μεσω linux μπορει να σωσει τα αρχεια του, ετσι οπως εχει η κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα