Panos.Powers Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μεσα στη βδομαδα αγορα το παραπανω κινητο . Ολα μου φαινονται οτι λειτουργουν καλα αλλα εχω ενα θεμα με το wifi του , για την ακριβεια μου κανει συνεχεις αποσυνδεσεις , δλδ το αφηνω να κατεβασει σταματαει και μου λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση και αν ανοιξω και ξανακλεισω το wifi απο τις επιλογες το βρισκει λειτουργει για λιγο το internet και στη συνεχεια αποσυνδεεται παλι . Εχω λαπτοπ και συνδεεται μια χαρα τι πιστευετε οτι φταιει , τι πρεπει να κανω?
stamatinho Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μεσα στη βδομαδα αγορα το παραπανω κινητο . Ολα μου φαινονται οτι λειτουργουν καλα αλλα εχω ενα θεμα με το wifi του , για την ακριβεια μου κανει συνεχεις αποσυνδεσεις , δλδ το αφηνω να κατεβασει σταματαει και μου λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση και αν ανοιξω και ξανακλεισω το wifi απο τις επιλογες το βρισκει λειτουργει για λιγο το internet και στη συνεχεια αποσυνδεεται παλι . Εχω λαπτοπ και συνδεεται μια χαρα τι πιστευετε οτι φταιει , τι πρεπει να κανω? Δοκιμασε το και με αλλο wifi και αν σου κανει τα ιδια το πας για service,εκτος και αν του περασες custom rom.
Panos.Powers Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν του περασα τιποτα , τι να πω θα το δοκιμασω παραλληλα ψαχνω να βρω και καποια λυση στο google .
stamatinho Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν του περασα τιποτα , τι να πω θα το δοκιμασω παραλληλα ψαχνω να βρω και καποια λυση στο google . αν ειναι θεμα hardware δε το γλυτωνεις το service-αντικατασταση αν ειναι θεμα rom Ισως φτιαξει με επαναφορα εργοστασιακων(factory reset)
Beerloah Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως ενοχλείτε από το κανάλι του ρούτερ; Είχα ένα θέμα παλαιότερα με το iPhone μου και με το που άλλαξα κανάλι όλα έστρωσαν.Βέβαια υπάρχει μεγάλη περίπτωση το πρόβλημα να πηγάζει από το hardware, όπως είπε και ο φίλος από πάνω.
kataramenos32 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Πηγαινε στο πληκτρολογιο και πατα *#0011# μολις σου βγαλει το παραθυρο πατα το κουμπι επιλογων και επελεξε wifi.Απο εκει απενεργοποιησε την επιλογη Wifi Power Save Mode και πες μας τα αποτελεσματα
Panos.Powers Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Το πρόβλημα είναι πιο περίπλοκο από όσο περίμενα , άνοιξα νέο θέμα στην κατηγορία δίκτυα και ασφάλεια http://www.insomnia.gr/topic/509718-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-wifi/ για όποιον ενδιαφέρετε να μάθει τη συνέχεια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα