Προς το περιεχόμενο

WD Elements 1TB USB3.0 - 63.50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερουμε τι λεει απο ανθεκτικοτητα? αυτο με νοιαζει κυριως (μου εχουν χαλασει 3 σκληροι lacie -.-) και να εχει usb 3. σκεφτομουν να παω σε caviar black εσωτερικο με θηκη εξωτερικου επειδη εχει 5 χρονια εγγυηση

Δημοσ.

Να πουμε οτι ο συγκεκριμενος δισκος επαιζε για 2 εβδομαδες περιπου στα 49 ευρω(πιστευω πως αυτη ειναι και η αξια και λιγο παρακατω).

• Like 1
Δημοσ.

Στο ιστορικό του Skroutz γράφει για την τιμή που μας είπε ο φίλος Ηerthan, όπως επίσης λέει και 42 (!!!) ευρώ από το κατάστημα MG Manager στης 16/09 !! Τρελή τιμή για τον συγκεκριμένο δίσκο, αν και με βάζει σε σκέψεις ότι έδωσε 1-2 έτσι για να διαφημιστεί!  (Το λέω γιατί τώρα τον έχει 83 ευρώ! )

• Like 4
Δημοσ.

Στο ιστορικό του Skroutz γράφει για την τιμή που μας είπε ο φίλος Ηerthan, όπως επίσης λέει και 42 (!!!) ευρώ από το κατάστημα MG Manager στης 16/09 !! Τρελή τιμή για τον συγκεκριμένο δίσκο, αν και με βάζει σε σκέψεις ότι έδωσε 1-2 έτσι για να διαφημιστεί!  (Το λέω γιατί τώρα τον έχει 83 ευρώ! )

ούτε που το σκέφτηκα να δω στο ιστορικό του skroutz!

καλά τα 42 είναι τρελή τιμή, αλλά και στα 49 αν τον δω θα το χτυπήσω....

• Like 1
Δημοσ.

Εχει διαβάσει κανείς την κριτικη στο skroutz;

"Κυρίως, όμως, είναι αδύνατη η αναπαραγωγή FullHD ταινιών στην τηλεόραση μέσω της σύνδεσης USB, καθώς τα video έχουν συνεχείς διακοπές αναπαραγωγής!!!"

Μπορεί να παιζει αυτο το πρόβλημα; Πρώτη φορα το ακούω να συμβαίνει....

Δημοσ.

Μπορει η τηλεοραση του να μην υποστηριζει δισκους τοσο μεγαλης χωρητικοτητας. Και εγω τον δικο μου (WD Elements SE 1TB) που τον εβαλα σε μια LG δεν τον διαβαζε.

Αν επαιζε στα 50 θα τον τσιμπαγα και εγω

Δημοσ.

Να πουμε οτι ο συγκεκριμενος δισκος επαιζε για 2 εβδομαδες περιπου στα 49 ευρω(πιστευω πως αυτη ειναι και η αξια και λιγο παρακατω).

Μηπως το ιστορικο του Σκρουτζ κανει λαθος στην συγκεκριμενη περιπτωση, με αναφορα σε 500 GB αντι για 1 ΤΒ ?

Δημοσ.

Για να μπει εσωτερικός σε PS4 κάνει άραγε;

Μερικοί passport δεν είναι όπως οι κανονικοί 2.5". Η πλακέτα καταλήγει σε ένα δικό τους "σύστημα" έτοιμο για φορητός. Το έχω πετύχει πολλές φορές στα καινούρια μοντέλα. 

Επίσης δεν νομίζω να είναι στις 7200

Δημοσ.

Μηπως το ιστορικο του Σκρουτζ κανει λαθος στην συγκεκριμενη περιπτωση, με αναφορα σε 500 GB αντι για 1 ΤΒ ?

Οχι το ειχα προτεινει σε 1-2 ατομα που ενδιαφερονταν να τον αγορασουν.

Δημοσ.

Μπορει η τηλεοραση του να μην υποστηριζει δισκους τοσο μεγαλης χωρητικοτητας. Και εγω τον δικο μου (WD Elements SE 1TB) που τον εβαλα σε μια LG δεν τον διαβαζε.

Αν επαιζε στα 50 θα τον τσιμπαγα και εγω

Φίλε, δοκίμασε και με ένα καλώδιο 2.0 και θα τον αναγνωρίσει! Πολλές τηλεοράσεις έχουν πρόβλημα με δίσκους που έχουν το καινούργιο πρότυπο usb 3.0 ! Το ίδιο έπαθα και γω με μια LG 55ρα, ολοκαίνουργιο μοντέλο! Δεν μου αναγνώριζε έναν δίσκο με το καινούργιο καλώδιο, αλλά βρήκα ένα ίδιο καλώδιο παλιό και τον είδε! *(ήμουν τυχερός γιατί ήταν ίδιος δίσκος, ίδια μάρκας, απλά με άλλα πρότυπα USB)

Tο ότι στο σχόλιο έγραψε κάποιος πως του κάνει σπασίματα, ΔΕΝ σημαίνει τίποτα κακό για τον δίσκο! Δεν ξέρουμε τι τηλεόραση έχει,  τι αρχεία έβαλε ... Εγώ θα τον αγοράσω όταν πάει στο 50ρικο!! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...