iraklis 1980 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια εχω στησει ενα htpc στο σαλονι. εχω μια lg 32lv4500 και το pc αποτελειται απο εναν a6 5400k 4gig μνημη & μια 6570 2g το προβλημα ειναι οτι εχω σπασιμο (judder) κατα την αναπαραγωγη ολων των τυπων βιντεο. εχω δοκιμασει ολους τους player και ολες τις πιθανες συχνοτητες στη καρτα γραφικων... μπορειτε να με βοηθησετε?
SpirosLouis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασες και στις 3 εισόδους HDMI της τηλεόρασης;
iraklis 1980 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 και στις 4.... 3 hdmi , 1 vga, το ιδιο προβλημα παντου ειτε αλλαξω την λειτουργεια της τηλεορασης απο dvd σε pc ειτε οχι.... μονο αν κατεβασω την συχνοτητα στα 24p γιναται λιγο καλυτερα η κατασταση αλλα και παλι εχω σπασιματακια... μετην παλαι τηλεοραση μου δεν ειχα τετοιο θεμα.... αυτη ειναι 100hz truemotion ενω η παλια ηταν 60hz. καπου διαβασα για το προβλημα στο pull down 3:2 δοκιμασα καθε λυση που διαβασα αλλα τζιφος....
SpirosLouis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν στο κάνει κατά τη διάρκεια περιαγωγής στα windows( ;; ), παρά μόνο αναπαραγωγής βίντεο τότε μάλλον το πρόβλημα είναι είτε σε codecs του η/υ σου είτε στη κάρτα γραφικών.
iraklis 1980 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 το κανει μονο κατα την αναπαραγωγη αρχειων. το προβλημα ειναι στη τηλεοραση και στα 100hz αν ηταν ειτε 60 ειτε 120hz δε θα υπηρχε θεμα. προσπαθω να ρυθμισω τους codecs ετσι ωστε να πλησιασω οσο πιο κοντα γινεται στην smooth αναπαραγωγη....
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Με ποιους Players δοκίμασες; mpc-hc kmplayer smplayer vlc και με ποιους τύπους αρχείων; mkv avi mp4 mpg hd 720p/1080p sd 480p και μικρότερα youtube videos Το mph-hc έχει ένα μενού render settings (δεξί κλικ στην οθόνη). Εκεί έχει ένα υπομενού vsync με διάφορες επιλογές. Δοκίμασε τες. Στο View-options-Playback-output βάλε evr custom pres αν δεν είναι ήδη.
iraklis 1980 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 τους εχω δοκιμασει σχεδον ολους. μονο με το mpη-hc ειδα καπως βελτιωση με το madvr που μου κατεβαζε την συχνοτητα στα 24fps. αλλα και παλι στα αποτομα χανει την κινηση και σπαει....
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Κανένα monitor δεν σου βρίσκεται να δεις αν και σε αυτό έχει τέτοια θέματα;
iraklis 1980 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 τα 2 22αρια μονιτορ και η παλια 32αρα τηλεοραση (ολα ειναι 60hz max) παιζουν απροβληματιστα η καινουργια τηλεοραση ειναι 100αρα με true motion και εκει αυτο το 100 μας τα κανει μανταρα... το 60 δια του 24 διαιρηται ακριβως ετσι τα frames ειναι ομοιμορφα με το 100 ομως οχι ετσι παμε σε δεκαδικο και πρπει να ρυθμισω χειροκινητα μεχρι να κλειδωσω τα σωστα frames, το λεγομενο pulldown 3:2
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ε, όχι και ακριβώς. 60/24=2,5 Πάλι έχεις δεκαδικά.
iraklis 1980 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ναι αλλα εχει πιο ευκολο κλειδωμα... ολα τα βασανα μου ξεκινησαν απο τοτε που εδωσα στους δικους μου μια samsung που ειχα για να παρω την led lg που εχω τωρα.... θα δοκιμασω και τον οδηγο του φορουμ και ελπιζω επιτελους να δω τις ταινιουλες μου.... επικοινωνησα και με τους....τεχνικους της lg αλλα ας μην αναφερω τι απαντησαν και τους κανω ρομπα κριμα ειναι....
SpirosLouis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Όταν έχεις δώσει τόσα λεφτά και ρωτάς τους τεχνικούς της lg και σου απαντάνε με μια παπάρα δεν είναι κρίμα... btw στο vlc έχει κάτι τέτοιο. http://angrytechnician.files.wordpress.com/2010/06/deinterlacing.png Το έχεις δοκιμάσει;
kostas_dr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 επικοινωνησα και με τους....τεχνικους της lg αλλα ας μην αναφερω τι απαντησαν και τους κανω ρομπα κριμα ειναι.... Γιατί κρίμα; Για λέγε, να γελάσουμε και λίγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα