chek2fire Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Το Bitcoin είναι το νόμισμα που το 2015 έχει την καλύτερη απόδοση σε σχέση με το δολάριο. https://medium.com/@BambouClub/best-and-worst-performing-currencies-in-2015-d1e62088bc29#.4rz396vkh Top 5 strongest currencies in 2015 (Change against US $ at 12 December 2015) Bitcoin (XBT) +21% Israeli Shekel (ILS) +2% US Dollar (USD) Swiss Franc (CHF) -2% Japanese Yen (JPY) - 2% έχει πάρει ξανά την ίδια θέση και το 2010, 2011, 2012 και 2013 Bitcoin Is More Anonymous Than We Think http://bitcoinist.net/bitcoin-anonymous-think/#oo αν το αμφισβητεί κάποιος ας βρει ποιος κρύβεται πίσω από τις δέκα ποιο πλουσιότερες διευθύνσεις του Bitcoin δικτύου http://www.bitcoinrichlist.com/top500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ανοιξα λογαριασμο στο localbitcoins,το wallet που εχει ενσοματωμενο το site ειναι αξιοπιστο ή καλυτερα να κατεβασω καποιο αλλο; Επισης ειναι εφικτη αυτη τη στιγμη η αποστολη χρηματων σε τραπεζα στο εξωτερικο; (Εντος Ευρωπης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Το localbitcoin έχει πολύ τσιμπημένες τιμές. Καλύτερα δες και το coinbase.com που παίρνει και τις ελληνκές κάρτες για αγορά bitcoin η το kraken.com που μπορείς να στείλεις εκεί bitcoin μέσω sepa τραπεζική μεταφορά από Ελληνική τράπεζα. Τα wallet στο localbitcoin και γενικά σε όλα τα ανταλλακτήρια δεν είναι αξιόπιστα. Wallet θα κατεβάσεις ένα στον υπολοιγιστή σου η θα δημιουργήσεις σε κάποια cloud εταιρεία που παρέχει wallet όπως η bitgo, blockchain.info η ακόμα και η coinbase. Διάβασε το νήμα που έχω δημιουργήσει για να καταλάβεις πως δουλεύει το πράγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Το coinbase θέλει λίγο κωλοστησιματάκι από άποψη privacy βέβαια. Τις προάλλες μου έβγαλε φόρμα σε φάση από πού έχω εισόδημα και γιατί ψωνίζω μπιτκοηνζ (απάντησα "από τη δουλειά μου/είναι μέρος μιας πολύπλοκης διαδικασίας κατανόησης των θεμελίων του υλισμού"). Έχω ακούσει και ιστορίες που απλώς μπλοκάρει λογαριασμούς αν φύγουν απευθείας btc σε σταμπαρισμένα wallets. Κατά τα άλλα η δυνατότητα instant αγοράς εντός Ευρώπης το κάνει σχεδόν μονόδρομο, ειδικά αν δεν πας για ψώνια σε περίεργα μέρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 είναι γνωστό ότι το coinbase είναι μεγάλος ρουφιάνος. Για ανωνυμία η καλύτερη λύση είναι δικό μας πορτοφόλι στο pc μας και αγορά είτε από ATM είτε από localbitcoins με συναλλαγές χέρι με χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικά το παίζω cb->blockchain->helix->electrum. Ε αν με ζητάει κανείς τόσο, χαλάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικά το παίζω cb->blockchain->helix->electrum. Ε αν με ζητάει κανείς τόσο, χαλάλι. Ψωνίζεις απο alphabay καθικάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι δε μου κάθεται καλά εκεί, δεν έχω καμία εμπειρία από το συγκεκριμένο, αλλά κάτι δεν. Plus στην υποθετική περίπτωση που είχα ψωνίσει ποτέ από dnm, θα ήταν από κάπου που είναι κάποιος στάνταρ πωλητής που εμπιστεύομαι και προτιμώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αυτή την μορφή έχει σήμερα το Bitcoin mining Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αυτή την μορφή έχει σήμερα το Bitcoin mining Ε??δε καταλαβα τίποτα όμως φίλε μου ...χαχαχ ,να είχε μεταφραση το βιντεο καλως ,αλλα δεν έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 τουλάχιστον από τις εικόνες μπορείς να καταλάβεις πως είναι φτιαγμένα τα εργοστάσια του mining Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Για αγορα bitcoin με neteller αυτο το site γνωριζετε αν ειναι αξιοπιστο; https://www.coinimal.com/ Θελω να περναω με paysafe στο neteller και απο εκει μεσω το coinimal να αγοραζω bitcoin. Βαζω μικροποσα (τυπου 30-50 ευρω) γιαυτο δεν θελω να τρεχω καθε φορα στην τραπεζα για τοσα λιγα. Αν υπαρχει καποιο site που να υποστηριζει την μεθοδο αγορας με neteller ευπροσδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά από τι λένε όλοι είναι αρκετά αξιόπιστο δεν ξέρω τι fee έχει για αγορά από neteller. Βλέπω όμως ότι έχει τσιμπημένη τιμή στην πώληση του Bitcoin τώρα το έχει στα 431 ευρώ ενώ κανονικά τιμή πώλησης όπως πχ στο kraken είναι στα 422-424 ευρώ https://www.kraken.com/charts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Κοιταξε ,για τις αγορες που κανω,που κυμαινονται στα 30-50 ευρω τα 431/btc δεν εχουν καμια διαφορα με τα 422. Τα μονα fees που ειναι τσιμπημενα ειναι το deposit της paysafe στο neteller που κυμαινονται απο 5,5-9.9%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 τότε η καλύτερη λύση για σένα θα ήταν αγορά με πιστωτική από coinbase This epic slideshow tells you everything you need to know about bitcoin and blockchain right now http://www.businessinsider.com/magister-advisors-report-on-bitcoin-and-blockchain-ecosystems-2015-12?op=0#/#-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις