LiquidTroll Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Με οικονομολόγο που μίλησα πάντως , μου είπε ότι ενέχει μεγάλο ρισκο,ακόμα, το bitcoin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δεν χρειαζεται οικονομολογος να στο πει αυτο. Οποισδηποτε σοβαρος υποστηρικτης του bitcoin το λεει. Ειδικα ο Αντωνοπουλος που εχει μαλλιασει η γλωσσα του να το λεει σε καθε ομιλια του 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 εννοείτε ότι το Bitcoin έχει μεγάλο ρίσκο. Και εδώ έχω γράψει άπειρα μυνήματα σε αυτό το νήμα ποτέ σε κανένα από αυτά δεν προέτρεψα κάποιον να αγοράσει Bitcoin. Εδώ που τα λέμε ποτέ δεν επενδύεις χρήματα παραπάνω από όσα θα άντεχες να χάσεις. Το Bitcoin είναι μια τελείως νέα τεχνολογία κανείς δεν ξέρει που θα πάει τι θα γίνει και πως θα καταλήξει και όλοι μας μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 εκεί κάπου στις αρχές του καλοκαιριού και ενώ η Ελληνική κρίση ήταν κυρίαρχο θέμα σε όλα τα Ευρωπαικά έντυπα και στην Ελλάδα ακουγόταν όλο και ποιο έντονα ότι πάμε σε κάποιο εναλλακτικό νόμισμα μερικοί θεώρησαν ότι αυτό θα ήταν το Bitcoin λόγο και του βαρουφάκη. Αλλη μια ψευδαίσθηση άσχετων με το αντικείμενο δημοσιογράφων που έγραφαν στην κυριολεξία ότι νάναι και ότι τους κατέβαζε το κεφάλι τους. Εκεί περίπου η χαζή ξανθιά που ανάθεμα ποιος την ψηφίζει κάθε φορά και βγαίνει φαντάζομαι μέσα στην αναστάτωση της και στην άγνοια της στο τι γίνεται είπε να κάνει μια ερώτηση προς Ντράγκι.. Σήμερα μετά από καιρό έβγαλε στην φόρα την απάντηση του.. Ντράγκι: «Το bitcoin δεν είναι αποδεκτό για αποπληρωμή χρέους» http://www.gazzetta.gr/plus/article/820404/ntragki-bitcoin-den-einai-apodekto-gia-apopliromi-hreoys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτήσω , θέλω να αγοράσω BTC περίπου 3 = 600 €. Η τράπεζα όμως που τα στέλνεις είναι εξωτερικού. Τι παίζει με τα Capital Controls? Μπορώ με την κάρτα μου να αγοράσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Στείλε 500 ευρώ μέσω sepa στο kraken. Είναι η ίδια διαδικασία όπως το να στείλεις σε κάποιο ελληνικό ανταλλακτήριο. θέλει προσοχή μόνο στα στοιχεία που θα συμπληρώσεις για το έμβασμα ιδίως στον κωδικό συναλλαγής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 ωραίο και εύκολο το Kraken. Δεν σε χρεώνει για να στειλεις λεφτά μέσω Sepa , εντος EU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Σε χρεώνει η εδώ τράπεζα περίπου 1 ευρώ με 3 το κάθε έμβασμα ανεξάρτητου ποσού. Το kraken συνεργάζεται με την γερμανική τράπεζα fidor γιαυτό γίνονται οι μεταφορές μέσα σε μια με δύο μέρες. Και εδώ η επιστολή του Ντράγκι προς την Καίλη http://www.ecb.europa.eu/pub/pdf/other/151022letter_kaili.en.pdf από όσα γράφει ο Ντράγκι δείχνει ξεκάθαρα ότι και η Ευρωπαική ένωση όπως η Αμερική βλέπουν το Bitcoin πρώτα σαν τεχνολογία και μετά σαν μέσο συναλλαγής και απλά το αφήνουν πρώτα να αναπτυχθεί προτού παρέμβουν και του βάλουν ένα πλαίσιο κανονισμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 μετά την απόφαση του Ευρωπαικού δικαστηρίου και την ουσιαστικά αναγνώριση του Bitcoin ως μέσου συναλλαγής και της απαλλαγής του από φπα ο ηλεκτρονικός τύπος έχει κατακλυστεί από αρθρα για το γεγονός. http://blogs.wsj.com/digits/2015/10/22/eu-rules-bitcoin-is-a-currency-not-a-commodity-virtually/#oo Στην άλλη πλευρά της γης στην Κίνα έχουμε ένα νέο ράλι διαπραγμάτευσης του Bitcoin με τα εκεί ανταλλακτήρια να έχουν πάρει στην κυριολεξία φωτιά. Το σπεκουλάρισμα που γίνετε εκεί ήρθε μετά την έμμεση αποδοχή της Κινεζικής κυβέρνησης του ψηφιακού νομίσματος όπως λένε και οι παράγοντες των Bitcoin επιχειρήσεων. Πάντως οι Κινέζοι έχουν παράδοση να σπεκουλάρουν τα πάντα για κέρδος να δημιουργούν φούσκες και τελικά να σκάνε με κρότο. Μην ξεχνάμε ότι τα 1000 δολάρια που είχε φτάσει το Bitcoin πριν δύο χρόνια ήταν κυρίως από την Κίνα και από τις τότε εκεί τράπεζες που είχαν βρει έναν εύκολο τρόπο μεταφοράς συναλλάγματος. Μια και αυτές τις μέρες κάνω κάποια μαθήματα γύρω από την τεχνολογία του Bitcoin νομίζω μου είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δημιουργήθηκε από άτομα που είχαν μεγάλες γνώσεις γύρω από την κρυπτογραφία, Η τεχνολογία του βασίστηκε σε μελέτες καθηγητών και ερευνητών που ξεκινάνε γύρω από το 1980. Υπήρχαν λύσεις για ανώνυμες συναλλαγές και κρυπτογραφημένες αλλά όλες τους είχαν πάντα ένα βασικό πρόβλημα και αυτό λεγόταν double spend. Γιαυτό νομιζω ότι ο Satoshi Nakamoto είναι σίγουρα κάποιος καθηγητής κρυπτογραφίας η πληροφορικής που γνώριζε όλα αυτά τα συστήματα και τα είχε μελετήσει. Εγώ έχω στο μυαλό μου ένα όνομα που και είναι από τους πλέον αναγνωρισμένους επιστήμονες της κρυπτογράφησης αλλά και σχεδόν όλη η ιδέα του Bitcoin βασίστηκε στο έργο του. Φυσικά και δεν θα το γράψω το όνομα του. Πάντως με μια σύντομη έρευνα που είχα κάνει πάνω στο μοτίβο των post που έκανε ο satoshi nakamoto στο bitcointalk forum ήταν εμφανές ότι όποιος και να ήταν είχε μια καθορισμένη ζωή που ήταν προσαρμοσμένη πάνω στην ευρωπαική ζώνη ώρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τελικά καταφέραμε και τα μαζέψαμε τα χρήματα που θέλαμε για να τυπώσουμε τα flyer και να λάβουμε μέρος στο fosscomm. Ενας Ελληνας από το όνομα μας δώρισε 0.46btc! https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/3q0vrw/we_need_funds_to_represent_bitcoin_fosscomm_athens/ τα χρήματα θα πάνε για να δημιουργήσουμε το booth μας και για να τυπώσουμε κυρίως τα flyer μας https://www.dropbox.com/home/Public/Bitcoin?preview=Satoshi+Counter+Flyers+-+Greece16.pdf αυτή η Bitcoin κοινότητα αρκετά υγιής και πρόθυμη να βοηθήσει και αυτή είναι η δυναμική του Bitcoin να μαζεύεις χρήματα άμεσα χωρίς ενδιάμεσους και τράπεζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 αν και δεν έχει τόσο σχέση με το Bitcoin αλλά με την τεχνολογία του μου αρέσει το video που παρουσιάζει την δικιά τους πρόταση στη δημιουργία ιδιόκτητου blockchain και που νομίζω περιγράφει τον μελλοντικό κόσμο που έρχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 από τις καλύτερες ομιλίες που έχω ακούσει ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ερώτηση , πες ότι θέλω να δέχομαι BTC ώς μέθοδο πληρωμής. Τι απόδειξη θα δίνω στους μαθητές? Εφόσων δεν έχει ΦΠΑ , θα μπορώ να δίνω χωρίς ΦΠΑ? Δίνω κανονική απόδειξη? Μετράει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Για να μην γίνετε παρανόηση. Η απαλλαγή φπα αφορά μόνο την αγορά και πώληση Bitcoin και όχι την αγορά αγαθών και υπηρεσιών με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ονειρολογίτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Xμμμ. bitcoin. Θα πω τη γνωμη μου αν μου επιτρεπεται. Ειμαι 17 χρονων βασικα, οποτε ισως να τα βλεπω λαθος τα πραματα. Τοτε σας ζητω συγγνωμη. Προχωραμε. Το bitcoin, κατα βαση για μενα, ετσι οπως το εχω δει, ειναι μια σπαζοκεφαλια, οπου συνεργαζονται πολλοι υπολογιστες για να την λυσουν. Οι υπολογιστες(λογαριασμοι, η οπως αλλιως τελος παντων), οι οποιοι θα κανουν την περισσοτερη δουλεια, θα παρουν τα περισσοτερα λεφτα. Κατα πρωτον, για μενα αυτος, ειναι ενας εντελως ασταθες, και λαθος τροπος να βγαινουν λεφτα. Κατα δευτερον. Δεν θελω να ακουστω τραπεζιτης που βγαζει λογο(θεε μου φυλαγε), αλλα δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ απολυτως ελεγχος των συναλλαγων. Μεταφερω λεφτα, και κανενας δεν μου λεει τιποτα. Καντε μια βολτιτσα σε κανενα black market. Ολοι οι εμποροι, μαυραγοριτες κ.τ.λ, πληρωνονται ΜΟΝΟ με bitcoin. Ουαου. Για μενα ποιο σημαντικο ειναι να αλλαξουν τα μυαλα μας σας σαν ανθρωποι(και δεν μιλαω μονο για τους Ελληνες), παρα τωρα, να βρισκουμε πραματα σαν το bitcoin. Ευχαριστω πολυ, και συγγνωμη αν νευριασα καποιους !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις