Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εξαφανίστηκε ακόμα και τα γραπτά του :P Μυστήριος χώρος το internet...

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Διαχρονικά τα εργαλεία που δημιουργεί ο άνθρωπος χρησιμοποιούνται πάντα και για καλό και για κακό σκοπό αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μην τα χρησιμοποιούμε.

Υπάρχει πλέον μια τάση που διαμορφώνετε στην υποκουλτούρα της ξενοφοβικής κοινωνίας μας που το Bitcoin θεωρείτε "κακο" και ότι όπως πάντα πάνε να μας το επιβάλουν "οι άλλοι" για να μας "ελέγχουν" και για να ολοκληρώσουν την συνωμοσία τους εναντίον μας.

Αυτή η υποκουλτούρα συνωμοσίας υπάρχει διάχυτη στην Ελληνική κοινωνία και αναπαράγεται συνέχεια.

Το θέμα είναι ότι με το Bitcoin γελοιοποιούνται τελείως οι οπαδοί αυτής της θεωρίας γιατί το κάνουν μόνο και μόνο επειδή είναι άσχετοι με το αντικείμενο. Αγνοούν τελέιως η καλύτερα δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα συναλλαγών που για πρώτη φορά στην ιστορία δεν ελέγχει κανένας τραπεζίτης καμία κυβέρνηση και κανένας του χρηματοπιστωτικού συστήματος

Νομίζω οι συνωμοσιολόγοι νιώθουν ακριβώς την ίδια αμηχανία για το Bitcoin όπως και αυτοί που κινούν τα νήματα του συστήματος.

Οχι μόνο δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι το Bitcoin αλλά δεν ξέρουν και πως να αντιδράσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαπραγμάτευση της ισοτιμίας του Bitcoin στο χρηματιστήριο της Νότιας Κορέας

http://www.bitcoin-gr.org/?p=2939

Νέες κατηγορίες για το διαχειριστή του MTGox Mark Karpeles

http://www.bitcoin-gr.org/?p=2931

μιλάμε ο τύπος απλά θα σαπίσει στην φυλακή :P

δες και την bitmain η δες κάποιο που να κάνει mining και altcoin. Τώρα δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο και αν συμφέρει γενικά να κάνεις mining δλδ αν έχεις κέρδος με αυτά που θα δώσεις η μόνο χασούρα.

• Like 1

Υπαρχει κάποια λίστα με έμπιστα cloud minιnig websites?Πως μπορώ να καταλαβω ποια είναι απάτη και ποια όχι?

Καταλαβαίνεις οτι δεν πρόκειται να βγάλεις κέρδος με το mining και είναι καλύτερα να αγοράσεις;

θα δοκιμάσω για πλάκα ρε.θα αγοράσω 55 € συμβόλαιο για ένα χρόνο να δω τι θα βγάλω

Απ αυτή το site το βρήκα(Scam δεν είναι?->>) http://www.cmmonitor.com/bitcoin-cloud-mining/  που λέει και καλά οτι είναι η καλύτερη cloud mining επιχείρηση στις λίστες που έχει.

δες και την bitmain η δες κάποιο που να κάνει mining και altcoin. Τώρα δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο και αν συμφέρει γενικά να κάνεις mining δλδ αν έχεις κέρδος με αυτά που θα δώσεις η μόνο χασούρα.

δοκιμασα να κανω register στο bitmain και μου βγάζει συνέχεια αυτό.

We're sorry, but something went wrong.

If you are the application owner check the logs for more information

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...