BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 1000 ΑΤΜs? χαχαχα Ουάο! Και στο Ρέθυμνο θα φέρουν δηλαδη?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Τελικά αφου τα ελληνικά site έχουν καπέλο υπάρχει Καποιο ξένο site για να αγοράσω 60 euro bitcoin?
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 αν μπορείς να στείλεις λεφτά έξω όλα τα ανταλλακτήρια όπως το kraken.com
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πως θα τα στείλω όμως ?Τραπεζα πειραιώς έχω λογαριασμό.Δεν έχουν διακοπεί οι συναλλαγες με απο την ελλάδα?
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 οχι επίτρεψαν 500 ευρώ το μήνα αλλά είναι και εκεί random αν θα τα δεχθούν η όχι γιατί υπάρχει ένα γενικά αόριστο όριο σε αυτά τα συνολικά εμβάσματα που κανείς δεν ξέρει πόσο έιναι και πότε το πιάνει η κάθε τράπεζα.
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 με sepa δοκίμασε μεταφορά μπας και.. αν και χλωμό το βλέπω Το BtcGreece έκανε συμφωνία με την Cubit για να φέρει bitcoinATm στην Ελλάδα http://cointelegraph.com/news/115143/greece-to-receive-1000-bitcoin-atms-as-trust-in-banks-long-gone εχει γεμίσει το internet και το Ελληνικό κομμάτι του με αυτή την είδηση. Το ποιο γέλιο έχουν τα σχόλια από κάτω... Δείτε ένα σχόλιο που αποδεικνύει πόσο τεχνοφοβικοί είμαστε σαν λαός ΜΑκρυα απο το bitcoin…. MAKΡΥΑ !!!!!!!!!!!!!!!! Στο Εξωτερικο εχουν αναφερθει πολλα προβληματα απο τους χρηστες. Εχει τεθει θεμα αξιοπιστιας του. Μην τους πιστευετε και μην το χρησιμοποιησετε, για να μην το μετανιωσετε αργοτερα… Τα χρηματα μας λιγοστευουν θελουμε δεν θελουμε, ας μην αφηνουμε τα σαινια να μας τα αρπαζουν δια της πλαγιας οδου…. MΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ….. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ BITCOIN ! http://hellasforce.com/2015/08/19/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-1000-%CE%B1%CF%84%CE%BC-bitcoin-%CF%84%CE%BF/ απλά epic
drake. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δεν έχω πρόβλημα με το bitcoin αλλα γενικά πρέπει να είμαστε και λίγο προσεκτικοί γιατί μπορεί να είναι μια πυραμίδα δεν ξέρω πως κατάφερε ενώ είναι ένα "νόμισμα" του internet και δεν το ελέγχουν η τράπεζες να πάρει αξια
Predatorkill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πως θα γεμιζουν με μετρητο τα ΑΤΜ; γνωριζει κανεις;
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 δεν γεμίζουν με μετρητά αλλά με bitcoin
Predatorkill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αρα ειναι one way, οχι οπως ειναι τα ΑΤΜ των τραπεζων; Δλδ βαζω μετρητο σε υποδοχη και το μετατρεπει σε bitcoin?
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 ναι αλλά δεν γνωρίζουμε ποια και πως θα είναι. Καλά και να πουλάς bitcoin αυτά ως συνήθως έχουν όρια και δεν χρειάζεται να τα παραγεμίσουν
jmirko15 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δεν έχω πρόβλημα με το bitcoin αλλα γενικά πρέπει να είμαστε και λίγο προσεκτικοί γιατί μπορεί να είναι μια πυραμίδα δεν ξέρω πως κατάφερε ενώ είναι ένα "νόμισμα" του internet και δεν το ελέγχουν η τράπεζες να πάρει αξια Πυραμίδα δεν μπορεί να είναι για κανέναν λόγο.
Bspus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δεν έχω πρόβλημα με το bitcoin αλλα γενικά πρέπει να είμαστε και λίγο προσεκτικοί γιατί μπορεί να είναι μια πυραμίδα δεν ξέρω πως κατάφερε ενώ είναι ένα "νόμισμα" του internet και δεν το ελέγχουν η τράπεζες να πάρει αξια Να εισαι προσεκτικος ειναι καλο. Αλλα να εισαι ενημερωμενος ακομα καλυτερο. Δυστυχως το bitcoin για να το εμπιστευτεις πρεπει και να εχεις καποια ιδεα για το πως λειτουργει. Για να γινει αυτο πρεπει να εχεις και ορεξη για αρκετο διαβασμα γιατι δεν υπαρχει αλλος πιο ευκολος τροπος. Μακαρι να ηταν κατι που μπορουσε να σου εξηγησει καποιος σε μια casual συζητηση σε καφετερια η φιλικη συναντηση αλλα δεν ειναι. Το αντιθετο οποιαδηποτε προσπαθεια για κατι τετοιο γυρναει μπουμερανγκ αφου το πιο πιθανο ειναι να αφησεις τον αλλο με την εντυπωση οτι προκειται για απατη. Γι αυτο πλεον οταν με ρωταει καποιος επειδη εχει ακουσει οτι ασχολουμαι, δισταζω να του εξηγησω. Αν δω οτι οντως ενδιαφερονται τους δινω μερικα χρησιμα links να τα διαβασουν και αν το κανουν μετα ευχαριστως να τους λυσω αποριες. Δεν εχω δει κανεναν να περναει αυτο το σταδιο 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αν δω οτι οντως ενδιαφερονται τους δινω μερικα χρησιμα links να τα διαβασουν και αν το κανουν μετα ευχαριστως να τους λυσω αποριες. Δεν εχω δει κανεναν να περναει αυτο το σταδιο Ειμαι ο πρώτος.χιχιχι Λοιπον .ερώτηση.γραφτηκα στο localbitcoins εκανα verify σε όλα και θέλω να ρωτησω πως θα αγοράσω 60€ αξίας bitcoin με SEPA?
Προτεινόμενες αναρτήσεις