Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταλαβα ενα απο τα δυο λογικα. Οταν λες SEPA τι εννοεις διοτι δεν γνωριζω; Επισης μεσω πιστωτικης ειναι οκ ετσι δεν υπαρχει περιπτωση να εχουμε τιποτα θεματα μετα; Οχι οτι εχω τιποτα ιδιαιτερα λεφτα μεσα αλλα κουβεντα να γινεται. :-D

Και κατι τελευταιο, μετα αν θελω να τα πουλησω πως τα πουλαω; Με τον ιδιο τροπο σε ανταλλακτηρια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ έχω να σου προτείνω το kraken.com που μπορείς να αγοράσεις με μεταφορά χρημάτων μέσω sepa ευρωπαικά και είναι πολύ αξιόπιστο και από το circle.com που μπορείς να αγοράσεις μέσω πιστωτική κάρτας και έχει και 2 step authentication με sms.

Τι προμηθειες παιρνει αυτο?

Αν για παραδειγμα θελω να αγορασω 1 bitcoin, που αυτη τη στιγμη εχει 176 ευρω ποσο τελικα θα μου κοστισει αν το παρω απο το kraken με SEPA?

176, κάτι νομίζω θα το πάρεις στο kraken. Το καλό με το kraken είναι σαν forex και μπορείς να παίζεις με τις ισοτιμίες μέσα από εκεί όχι μόνο με το bitcoin αλλά και με άλλα νομίσματα όπως litecoin κτλ. Μετά δεν θέλει και μεγάλο έλεγχο στα στοιχεία σου για να κάνεις μικροσυνλλαγές όπως κάνει το coinbase που ζητάει πλήρη προσωπικά στοιχεία.

Το ποιο εύκολο πάντως από ολα είναι για μένα το circle που αν και τα χτυπάει τα bitcoin ενα με δύο ευρώ παραπάων είναι πανεύκολη διαδικασία αγοράς με πιστωτική και με sepa χωρίς πολλά πολλά.

Εφτιαξα λογαριασμο στο circle.com και μου ζηταει us based bank account or credit card. Συγνωμη λεει η χωρα σας δεν υποστηριζεται για συναλλαγες με τραπεζα.

Το kraken δεν φαινεται να εχει τετοιο προβλημα, αλλα δεν εχω γινει verified ακομα

Στο circle βάλε μια χρεωστική ανάληψης κάρτα τις δέχεται κανονικά. Είναι καθαρά για πιστωτικές. Σε μένα δέχεται και την κάρτα ανάληψης της alpha bank και αυτή της eurobank. Δεν δέχεται όμως με τίποτα την πιστωτική της eurobank που έχω.

Απλά το μεγαλύτερο κόλημα tiping που μπορεί να έχει κανείς είναι το changetip. Τώρα προσφέρει την δυνατότητα να δίνεις bitcoin tiping και προς φίλους και γνωστούς στο facebook

Τα σημαντικότερα γεγονότα στην ιστορία του Bitcoin

Ακόμα περισσότερα καταστήματα της βρετανικής αλυσίδας Cex δέχονται Bitcoin

πάντως εγώ θα πούλαγα τα μεταχειρισμένα μου άνετα σε Bitcoin.

• Moderators

Βέβαια για κάποιον που αγόρασε στα 500+ σαν να πέθανε είναι.... :)

Για καποιον παλι που αγορασε στα 50$, οχι. Ή πχ στην περιπτωση μου και στο 1$ να παει, κερδισμενος θα ειμαι δεδομενου πως δεν εχω κανει mining/δεν εχω αγορασει ποτε. Αυτο που εννοω ειναι πως προφανως μπορουμε να παμε σε πολλες υποπεριπτωσεις εαν το αναλυσουμε.

Bottom line, never say never ;)

• Like 2

Και στο Αγγλικό Netagio μπορεί κάποιος από σήμερα να αγοράσει με πιστωτική αλλά το κακό είναι ότι εκεί ζητάνε αρκετά στοιχεία για verify αν και ποιο πολύ για χρηματιστηριακά κάνει το ανταλλακτήριο καθώς έχει εντολές μελλοντικών αγορών και πωλήσεις και άλλα τέτοια. Εχει πάρει και Ευρωπαική πιστοποίηση για την ασφάλεια του.

https://www.netagio.com/

Εκθεση της εταιρείας KPMG αναλύει τον νέο ψηφιακό κόσμο που δημιουργείτε και απειλεί το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα με αφανισμό αν δεν προσαρμοστεί. Εχει ενδιαφέρων να την διαβάσετε

Έκθεση της KPMG αναλύει τον ρόλο του Bitcoin στην νέα ψηφιακή εποχή

και βρήκα και το video με το κομμάτι από πάνω.. Ο ίδιος τύπος έχει βγάλει και κομμάτι για silk road :P

• Like 1

Νομίζω η σημαντικότερη είδηση στον χώρο των Bitcoin startup

75 εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότησης για το Coinbase

Και δεν είναι μόνο το μεγάλο ποσό χρηματοδότησης που μπόρεσαν να εξασφαλίσουν αλλά και ποιοι συμμετείχαν σε αυτή την χρηματοδότηση που είναι όλοι τους βαριά ονόματα των αγορών. Νομίζω δείχνει ότι το νερό έχει μπει για τα καλά στο αυλάκι για το Bitcoin και ότι είναι η εποχή της ανάπτυξης του οικοσυστήματος του Bitcoin και ότι αυτή την εποχή η ισοτιμία δεν παίζει κανένα ρόλο ακόμα και να φτάσει σε 1 ευρώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...