Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν ξέρω. Είναι εξωφρενικά μεγάλο ποσό και από τι βλέπουμε το έχουν σπάσει σε αρκετές διευθύνσεις και το κάνουν transfer σε μια μοναδική. 

Εχω ρωτήσει ήδη στο bitcointalk forum και μόλις τώρα είδα απάντηση χωρίς να ξέρει κανείς τι είναι αυτό το πράγμα. Μιλάμε για 80 εκατομμύρια δολάρια transfer

https://bitcointalk.org/index.php?topic=882265.new;topicseen#new

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το παραλογο θα ηταν να παρεις απαντηση απο καποιον που ξερει, ειτε εδω, ειτε σε οποιοδηποτε forum  ;)

Δημοσ.

Και στο irc που ρώτησα όλοι δηλώνουν εντυπωσιασμένοι και δεν γνωρίζουν πραγματικά τι έχει γίνει. Πάντως στο bitcointalk θα απαντήσουν μόλις το πιάσουν το post τα ραντάρ των παλιότερων του forum. Πιστεύω δλδ :P

Στο λεπτό που πόσταρα ήδη έχει ανέβει και άλλο νήμα στο bitcointalk για την συναλλαγή

https://bitcointalk.org/index.php?topic=882071.0

Πάντως που το έπιασες GiO μιλάμε τσακάλι πρώτος από όλους το κατάλαβες :D

Τελικά είναι το Bitstamp και το έκαναν για να αποδείξουν το πόσο ρευστότητα έχουν. Το έχουν κάνει από τι λένε και στο παρελθών και είναι ένας τρόπος να αποδείξουν ότι είναι υγιής επιχείρηση ώστε να αντλήσουν κεφάλαια η για να αυξήσουν την εμπιστοσύνη στους πελάτες τους.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αντιστοιχία είναι σαν να μετέφεραν 20 δις δολάρια και να πλήρωσαν μόνο 4 cent σε fees :P Γιαυτό φωνάζουμε ότι έχουμε την μεγαλύτερη επανασταστική ιδέα στην ιστορία του χρήματος. Τέτοια μεταφορά με το κλασικό τραπεζικό σύστημα δεν μπορεί να γίνει τόσο εύκολα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σε αντιστοιχία είναι σαν να μετέφεραν 20 δις δολάρια και να πλήρωσαν μόνο 4 cent σε fees :P Γιαυτό φωνάζουμε ότι έχουμε την μεγαλύτερη επανασταστική ιδέα στην ιστορία του χρήματος. Τέτοια μεταφορά με το κλασικό τραπεζικό σύστημα δεν μπορεί να γίνει τόσο εύκολα.

Εννοεις 80 δις $

Δημοσ.

Tο GreenMan Gaming site δέχεται πλέον bitcoin για αγορές για τα game τους

http://www.bitcoin-gr.org/?p=901

Αυτό το video μου θυμίζει αυτό που είχε πει κάποτε ο Γκάντι

First they ignore youthen they laugh at youthen they fight you,then you win.

Δημοσ.

Τεράστια είδηση κι ευχάριστη έκπληξη από τη Microsoft. Ήμουν σίγουρος ότι το χορό θα ξεκινούσε η Google αλλά διαψεύστηκα

Δημοσ.

Εντάξει απλά απίστευτη είδηση. Από όλους περίμενα να αρχίσουν να δέχονται bitcoin εκτός από την microsoft :P. Στην Αμερική όπως φαίνεται το bitcoin έχει τεράστια αποδοχή.

Ιστορικές οι παρακάτω εικόνες

microsoft-bitcoin-01.jpg

Screen-Shot-2014-12-10-at-11.39.53-PM.pn

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει από εδώ και πέρα από εταιρείες που θα αρχίσουν να δέχονται Bitcoin. Το κακό είναι ότι όσο ποιο πολύ αρχίσουν να δέχονται bitcoin τόσο ποιο πολύ θα πιέζουν την ισοτιμία του προς τα κάτω αλλά μακροπρόθεσμα πιστεύω ότι καλό θα κάνουν στο ψηφιακό νόμισμα καθώς με αυτό το τρόπο μεγαλώνει το οικοσύστημα του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...