strawman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 32 minutes ago, Bspus said: προκειται απλως για strawman's argument, πολυ δημοφιλες απο τους non-believers . Με φωναξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, opcorsa είπε ακομα να καταρρευσει η απατη? Το περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, opcorsa είπε Καθολου τρολλ.. οσοι ασχολειστε σαν ειδημονες 350 σελιδες τωρα, το ξερατε και απο χθες το βιτκοιν? το ειχατε και στο χωριο σας? αναρωτιεμαι.. Εσύ είχες πριν το 95 κινητό τηλέφωνο στο χωριό σου; Αναρωτιέμαι.... ΥΓ τελικά δεν άντεξα και το ταισα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, liakjim είπε Εσύ είχες πριν το 95 κινητό τηλέφωνο στο χωριό σου; Αναρωτιέμαι.... ΥΓ τελικά δεν άντεξα και το ταισα... οχι δεν ειχα, εχω ομως την στοιχειωδη λογικη λογω ακαδημαικων ενδιαφεροντων να τρεφω αμφιβολιες για το βιτκοιν... το οτι κλυδωνιζεται σαν καριδοτσουφλο αποδικνυει του λογου το αληθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, opcorsa είπε οχι δεν ειχα, εχω ομως την στοιχειωδη λογικη λογω ακαδημαικων ενδιαφεροντων να τρεφω αμφιβολιες για το βιτκοιν... το οτι κλυδωνιζεται σαν καριδοτσουφλο αποδικνυει του λογου το αληθες Οι αμφιβολιες ειναι καλο να υπαρχουν. Δεν ειπε κανεις να υποστηριζεις κατι που σου φαινεται περιεργο και δεν καταλαβαινεις πως/γιατι λειτουργει. Το τι κανεις ομως για να τις ξεκαθαρισεις εχει σημασια. Αν απλως διαβαζεις τα περισσοτερα αρθρα που γραφονται για ευρεια καταναλωση η τα σχολια σε φορουμ οπως εδω, δυσκολα θα καταλαβεις κατι. Αν κατσεις και διαβασεις σε καποιο βαθος πως λειτουργει και ακομα το θεωρεις απατη, ΟΚ, απλως διαφωνουμε και τελειωνει εκει. Δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα. Οσο για τις αποδειξεις, ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα που βολευουν τη δικη του προσωπικη αφηγηση. Για σενα αποδειξη ειναι οτι κλυδωνιζεται. Αλλος αποδειξη βλεπει οτι πεθανε σε καθε crash (αγνοωντας τις "αναστασεις"). Εγω βλεπω οτι τοσα χρονια εχει επιβιωσει σε πιο επικινδυνες περιοδους, με μεγαλυτερες αναταραξεις και καθε crash συμβαινει σε μεγαλυτερη ταξη μεγεθους στην τιμη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Bspus είπε Παγκοσμιο ειναι. Αυτο τουλαχιστον δεν μπορω να καταλαβω πως το αμφισβητεις. Για το αν πρεπει να θεωρηθει νομισμα ειναι moot point. Πες το tradable digital asset, καμια σημασια δεν εχει. Οσο για την αντικατασταση του fiat απο τα crypto, προκειται απλως για strawman's argument, πολυ δημοφιλες απο τους non-believers . Προσωπικα ουτε πιστευω ουτε θελω να γινει καμια τετοια "αντικατασταση". Θελω απλως να υπαρχει μια διεξοδος απο το υπαρχον συστημα οταν και αμα ποτε μου χρειαστει. Ο στοχος ειναι να μπορει να εξυπηρετει εναν τετοιο σκοπο πολυ πιο λειτουργικα απ'οτι τωρα. Τα προβληματα που εχει ακομα ειναι προφανεστατα, οπως αλλο τοσο ειναι οτι μπορει και η κατασταση να βελτιωθει. Εργαλειο τζογου και κερδοσκοπιας ειναι για πολλους (και ο λογος της διακυμανσης). Το οτι αυτη ειναι η μονη ρεαλιστικη περιγραφη και use case ομως ειναι αποψη σου. Επισης για ποιο λογο θα επρεπε να γινουν ιδιαιτερα βηματα για να μειωθει η συγκεντρωση? Εφοσον ειναι τοσο σημαντικο μειονεκτημα για να το αναφερεις. Δεν μιλαμε για την κατανομη πλουτου στον κοσμο γενικως ουτε για το κατα κεφαλην εισοδημα. Μιλαμε για ενα συγκεκριμενο digital asset το οποιο μαλιστα ακομα αποτελει σε μεγαλο βαθμο niche με τους περισσοτερους ανθρωπους να μην ενδιαφερονται να το αποκτησουν. Οποιος θελει, μπορει. Καθως γινεται πιο ευκολο να αποκτηθει παρακαμπτωντας τα κεντρικα ανταλλακτηρια (πχ με cash-btc ATMs) και οσο πιο ευκολο γινεται να διεκπεραιωθουν συναλλαγες (lightning network), αρα και περισσοτεροι θα ειναι προθυμοι να το δεχτουν/ξοδεψουν, περιμενω οτι θα μειωνεται η συγκεντρωση. Η συγκεντρωση προφανώς είναι πρόβλημα λόγω της χειραγωγησης τιμών και insider trading. Ακούγονται πολλά για την πτώση των τιμών, ότι πίσω ειναι μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Γενικά και εσύ και ο άλλος το έχετε εύκολο να λέτε σε όποιον έχει αμφιβολίες ότι δεν το καταλαβαίνει. Ακόμα και αμφιβολίες που έχουν εκφραστεί από νομπελιστες. Λες και εσείς μπορείτε να καταλάβετε κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει ένας νομπελιστας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Εγω βλεπω οτι οι αμφιβολιες που εχουν κατα καιρους "νομπελιστες" κανονικοί και απο αυτους του insomnia εχουν να κανουν με την τιμη και το volatility καθως και την ύπαρξη η οχι "φούσκας", αλλά οχι κριτική για την τεχνολογία την ιδια πισω απο αυτο. Θα ακουγα τη γνωμη καποιου developer ειδικο στην κρυπτογραφία ξερω γω η κατι ανάλογο. Τωρα έρχεται ο καθενας με ενα MSc σε finance/ba (και πολυ μπορει να λεω) να μας πει τα αυτονόητα που τα ξέρουμε ήδη και νομίζει μας ανοίγει και τα ματια, ε οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Υπονοεις ότι η τεχνολογία αντανακλαται στην τιμή του btc; Lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, ADHD είπε Εγω βλεπω οτι οι αμφιβολιες που εχουν κατα καιρους "νομπελιστες" κανονικοί και απο αυτους του insomnia εχουν να κανουν με την τιμη και το volatility καθως και την ύπαρξη η οχι "φούσκας", αλλά οχι κριτική για την τεχνολογία την ιδια πισω απο αυτο. Θα ακουγα τη γνωμη καποιου developer ειδικο στην κρυπτογραφία ξερω γω η κατι ανάλογο. Τωρα έρχεται ο καθενας με ενα MSc σε finance/ba (και πολυ μπορει να λεω) να μας πει τα αυτονόητα που τα ξέρουμε ήδη και νομίζει μας ανοίγει και τα ματια, ε οκ.. MSc σε forum posting πιο πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε Υπονοεις ότι η τεχνολογία αντανακλαται στην τιμή του btc; Lol Οχι δεν ειπα κατι τετοιο που το ειδες?? Aπλα θελω να διαβασω ενα valid point για πιθανα vulnerabilities που μπορει να εχει το δικτυο, γενικα κατι διαφορετικο απο κριτικη πανω στην τιμη/volatility γενικευμένα συνηθως ως: "φουσκα ειναι παιδια σας το λεω εγω που μου το ειπαν στη σχολη και το διαβασα και στους FT" Αυτο διοτι δεν ειμαι developer και δεν εχω τεχνικες γνωσεις πανω στην τεχνολογια του blockchain γενικά. Θα με ενδιέφερε περισσότερο λοιπον μια τετοιου ειδους κριτικη δε λεω τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Ετσι για αλλαγη ρε παιδι μου.. 9 λεπτά πριν, NT1G είπε MSc σε forum posting πιο πολύ... Καλα ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μάλιστα, η κριτική σε αυτά που γράφω είναι ότι τα έχεις βαρεθεί και θες ποικιλία. Ok, θα το λάβω υπόψιν μου. Πάντως αν έχεις παρατηρήσει συνήθως απαντάω σε ανακρίβειες που γράφονται, όπως ότι η διακυμανση μειώνεται ή ότι έτσι θα μειωθεί η συγκέντρωση ή ότι η TA δουλεύει το ίδιο σε όλες τις αγορές... Και σε κάθε περίπτωση καλύτερα να συμβουλεύεσαι τους ft, παρά το reddit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μην αρχισουμε παλι περι ΤΑ, το εξαντλήσαμε το θεμα απάντησαν και αλλοι για αυτο. Ναι εσυ δεν εχεις βαρεθει το ιδιο και το ιδιο loop?? Το btc πεθαινει, νατη η φουσκα εσκασε, εχει υψηλο volatility κτλπ που διαβαζεις συνεχεια?? Δεν θελεις να διαβασεις κατι διαφορετικο?? Μονο για troll το εχω το reddit δεν καταλαβαίνω τι υπονοείς αλλα w/e. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 δεν έχω γράψει πουθενά ότι πέθανε, διαβασες πχ. στην προηγούμενη σελίδα; Το loop με τις ανακριβειες φαινεται δεν σε κουράζει, όταν πχ. ισχυρίζονται ότι το btc ειναι μέσο αποθήκευσης αξίας, δεν αναρωτιέσαι αν κάτι τέτοιο στέκει με τόση διακύμανση; Πολλά απο αυτά που έχουν γραφτεί ειναι αντιγραφές, μεταφράσεις απο το reddit, δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; w/e και απο εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε δεν έχω γράψει πουθενά ότι πέθανε, διαβασες πχ. στην προηγούμενη σελίδα; Το loop με τις ανακριβειες φαινεται δεν σε κουράζει, όταν πχ. ισχυρίζονται ότι το btc ειναι μέσο αποθήκευσης αξίας, δεν αναρωτιέσαι αν κάτι τέτοιο στέκει με τόση διακύμανση; Πολλά απο αυτά που έχουν γραφτεί ειναι αντιγραφές, μεταφράσεις απο το reddit, δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; w/e και απο εμένα Φανταζομαι οτι αναφέρονται κατα κυριο λογο στην χρηση του αυτα τα posts γιατι μερικοι λενε πχ "το xyz coin ειναι γρηγοροτερο με μικροτερα fees και θα σκοτωσει το btc" ενω δεν καταλαβαινουν 2 πραγματα, holding btc= using btc καθως και το supply του καθε coin.. Το αν ειναι store of value αυτη τη στιγμη φυσικά και δεν ειναι, προκειται περι high risk volatile "investment" και δεν νομιζω οτι εχω πει ποτε κατι αλλο, αν θελεις πραγματικο store of value παμε σε πολύτιμα μέταλλα imo. Το reddit το διαβάζω για τα "hodl" memes αλλα ποτε για πληροφορίες, οκ 1 σωστη θα διαβασεις αναμεσα σε χιλιαδες χαζομαρες, επισης σε καθε subreddit shillaroun το coin τους μεχρι τελους. Το w/e δεν το έγραψα υποτιμητικά η τίποτα τέτοιο πάντως απλά οτι δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται στο reddit.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Η ισοτιμία του Bitcoin πάντως την τελευταία βδομάδα ακολουθεί ακριβώς αυτή των futures Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις