MySql Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @chek2fire ταυτόχρονα ψάχνω κάποια λύση σαν και αυτή https://paycent.com/ Δηλαδή ένα online πορτοφόλι που να στέλνω τα χρήματα από τα ανταλακτήρια και να μπορώ να τα κάνω ανάληψη ή πληρωμή με κάρτα σε fiat άμεσα... Πάνω σε αυτό έχεις να προτείνεις κάτι; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 The HODLer Manifesto https://hodlermanifesto.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, MySql είπε @chek2fire ταυτόχρονα ψάχνω κάποια λύση σαν και αυτή https://paycent.com/ Δηλαδή ένα online πορτοφόλι που να στέλνω τα χρήματα από τα ανταλακτήρια και να μπορώ να τα κάνω ανάληψη ή πληρωμή με κάρτα σε fiat άμεσα... Πάνω σε αυτό έχεις να προτείνεις κάτι; υπάρχει το cahs.me που έχει για android αλλά νομίζω είναι μόνο για αμερική. Φοβερό app όμως έτσι όπως είναι https://cash.me/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 άλλο ένα άρθρο για το Lighting network στο Bitcoin. Στην κυριολεξία το lighting φέρνει επανάσταση στις blockchain πληρωμές. https://www.wired.com/story/the-lightning-network-could-make-bitcoin-faster-and-cheaper/?mbid=social_twitter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @chek2fire Ίσως έχει απαντηθεί ξανά αλλά επειδή δεν βρήκα κάτι το ανεβάζω για να απαντηθεί και εδώ. Τρεις απορίες 1) Το 51% attack είναι πραγματικός κίνδυνος για το btc/altcoins ή έχει ξεπεραστεί από κάποια segwit? 2) Όταν παραχθεί το τελευταίο btc πιο θα είναι το κίνητρο επιβράβευσης των miners για να επικυρώσουν και άλλες συναλλαγές; 3) Πρακτικά όσα κρυτπονομίσματα και εάν δημιουργηθουν θα έχουν πάντα κάποιο αδύναμο σημείο ανάλογα με το niche/σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν ή πιστεύεις μπορεί να υπάρξει ένα και μοναδικό "τέλειο" κρυπτονόμισμα καταργώντας την ανάγκη για τα υπόλοιπα; Αυτά τα ολίγα Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από MySql 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elementary Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενα αξιόλογο pre-ico αν κάποιος θέλει να ρίξει μια ματια. Με ένα απλο register μόνο email και password μέσω του link σας δίνει δωρεάν 50tokens (τωρινή αξία 2.5Ε) https://sphere.social/ Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από elementary 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netaurio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/19/2018 στις 3:18 ΠΜ, chek2fire είπε τα bitcoin μου τα έχω πάντα σε δικό μου wallet. Τα shitcoin τα έχω όντος σε ανταλλακτήρια αλλά αυτά who cares αν τα χάσω κιόλας Να σου πω έχω αρκετά bitocin wallet. Μερικά από αυτά είναι hardware wallet. Τα hardware wallet όπως είναι την ledger και trezor νομίζω είναι καλή λύση για να αποθηκεύσεις διαφορετικά ψηφιακά νομίσματα. Κάτι άσχετο τώρα. Η παρακάτω εικόνα δείχνει ότι για παλιό οικονομικό σύστημα αλλά και για τους εκπρόσωπούς του το Bitcoin είναι κάτι που δεν νομίζω ότι θα το κατανοήσουν ποτέ. Ο Κρουγκμαν ειναι νομπελιστας οικονομολογος και απαντησε στην ερωτηση αν βγαζει νοημα η τρελα με το bitcoin και η αποτομη ανοδος της τιμης του. για τον νομπελιστα κρουγκμαν δεν βγαζει κανενα νοημα η ολη ιστορια του bitcoin αλλα ο check2fire εχει μεγαλυτερη διαυγεια σκεψης και εχει κατανοησει. επισης για ο check2fire με τη νομπελιστικου επιπεδου σκεψη παραδεχεται οτι ενα selloff 70k bitcoin (<$1δις) μπορει να κρασαρει την τιμη κατα ενα 40% αλλα τα 2 δις πχ πλαστα δολαρια του tether ειναι σταγονα στον ωκεανο του market pool των εκατονταδων δις. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από netaurio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech35 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, netaurio είπε Ο Κρουγκμαν ειναι νομπελιστας οικονομολογος και απαντησε στην ερωτηση αν βγαζει νοημα η τρελα με το bitcoin και η αποτομη ανοδος της τιμης του. για τον νομπελιστα κρουγκμαν δεν βγαζει κανενα νοημα η ολη ιστορια του bitcoin αλλα ο check2fire εχει μεγαλυτερη διαυγεια σκεψης και εχει κατανοησει. επισης για ο check2fire με τη νομπελιστικου επιπεδου σκεψη παραδεχεται οτι ενα selloff 70k bitcoin (<$1δις) μπορει να κρασαρει την τιμη κατα ενα 40% αλλα τα 2 δις πχ πλαστα δολαρια του tether ειναι σταγονα στον ωκεανο του market pool των εκατονταδων δις. “The Internet’s impact on the economy has been no greater than the fax machine’s….ten years from now, the phrase “information economy” will sound silly. (1997)” ― Paul Krugman Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από mech35 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharias99 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Από εμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @chek2fire. Με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα να κατανοήσω τα βασικά στον κόσμο των crypto. Αυτός μου άνοιξε τα μάτια και έβγαλα (όπως πολλοί άλλοι φαντάζομαι) αρκετά χρήματα. Αυτός καθόταν και απαντούσε ξανά και ξανά στον κάθε νέο που βαριόταν να διαβάσει (me included) πως γίνεται το κάθε τι... Δηλαδή τι θέλουμε πια από αυτόν τον άνθρωπο? Όλο το νήμα είναι 340 σελίδες από τις οποίες στις 300 κράζετε τον chek2fire και τις απόψεις του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech35 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, zacharias99 είπε Από εμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @chek2fire. Με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα να κατανοήσω τα βασικά στον κόσμο των crypto. Αυτός μου άνοιξε τα μάτια και έβγαλα (όπως πολλοί άλλοι φαντάζομαι) αρκετά χρήματα. Αυτός καθόταν και απαντούσε ξανά και ξανά στον κάθε νέο που βαριόταν να διαβάσει (me included) πως γίνεται το κάθε τι... Δηλαδή τι θέλουμε πια από αυτόν τον άνθρωπο? Όλο το νήμα είναι 340 σελίδες από τις οποίες στις 300 κράζετε τον chek2fire και τις απόψεις του. Αν και με έπεισε να μην αγοράσω eth όταν είχε $7 συμφωνώ 100% μαζί σου. Με μύησε στο χώρο και μόνο κερδισμένος βγήκα, και δεν εννοώ μόνο χρηματικά οι γνώσεις που έχω αποκτήσει τα τελευταία χρόνια σε τομείς που ούτε το φανταζόμουν δεν περιγράφονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 το κακό είναι ότι η τεχνολογική αξία ενός blockchain συστήματος δεν έχει καμία σχέση με την αξία του token. Σε αυτό το ομολογώ ότι είχα κάνει λάθος και δεν το είχα καταλάβει. Ενα φοβερό άρθρο για το τι παπάτζα παίζει που βαφτίζουν όλοι κάτι ως blockchain και δημιουργούν ένα σύστημα που σε μια database μπορει να κάνει πολυ καλύτερα την δουλειά του https://hackernoon.com/blockchain-or-bullshit-429653de42d3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mech35 είπε Αν και με έπεισε να μην αγοράσω eth όταν είχε $7 συμφωνώ 100% μαζί σου. Με μύησε στο χώρο και μόνο κερδισμένος βγήκα, και δεν εννοώ μόνο χρηματικά οι γνώσεις που έχω αποκτήσει τα τελευταία χρόνια σε τομείς που ούτε το φανταζόμουν δεν περιγράφονται. υπάρχουν και χειρότερα. Σκέψου ότι έγώ πούλησα 700 eth στα 80 λεπτά κάποτε :P. Εδώ που τα λέμε δεν υπήρχε περίπτωση να τα κρατήσω μέχρι τώρα. Θα τα είχα πουλήσει τα 3--7-10 άντε 20 δολάρια. Αν δεν πιστεύεις σε κάτι απλά δεν είσαι hodler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech35 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, chek2fire είπε υπάρχουν και χειρότερα. Σκέψου ότι έγώ πούλησα 700 eth στα 80 λεπτά κάποτε :P. Εδώ που τα λέμε δεν υπήρχε περίπτωση να τα κρατήσω μέχρι τώρα. Θα τα είχα πουλήσει τα 3--7-10 άντε 20 δολάρια. Αν δεν πιστεύεις σε κάτι απλά δεν είσαι hodler Συμφωνώ απόλυτα, έχω κάνει το ίδιο ακριβώς με τουλάχιστον 3 shitcoins που όλα κάποια στιγμή πέρασαν από το top 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lelouch Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω μετανιώσει πάρα πολύ που δεν μπήκα σε αυτόν τον χώρο νωρίτερα. Άκουγα για το bitcoin πριν καν δώσω πανελλήνιες. Μάλιστα πέρυσι που μου είχαν παρουσιάσει το eth σκέφτηκα ότι εντάξει το bitcoin παίζει μόνο του και ότι δεν έχει αξία. Δεν καταλάβαινα τότε την αξία του και τις δυνατότητες του. Μπορούσες να κάνεις και mining άλλωστε. Τέλος πάντων, το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα και πως μπορούμε να βγούμε έστω και αργά κερδισμένοι από αυτήν την τεχνολογία. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Lelouch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, MySql είπε @chek2fire Ίσως έχει απαντηθεί ξανά αλλά επειδή δεν βρήκα κάτι το ανεβάζω για να απαντηθεί και εδώ. Τρεις απορίες 1) Το 51% attack είναι πραγματικός κίνδυνος για το btc/altcoins ή έχει ξεπεραστεί από κάποια segwit? 2) Όταν παραχθεί το τελευταίο btc πιο θα είναι το κίνητρο επιβράβευσης των miners για να επικυρώσουν και άλλες συναλλαγές; 3) Πρακτικά όσα κρυτπονομίσματα και εάν δημιουργηθουν θα έχουν πάντα κάποιο αδύναμο σημείο ανάλογα με το niche/σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν ή πιστεύεις μπορεί να υπάρξει ένα και μοναδικό "τέλειο" κρυπτονόμισμα καταργώντας την ανάγκη για τα υπόλοιπα; Αυτά τα ολίγα Δεν ειμαι ο check2fire αλλα υποθετω το ερωτημα ειναι ανοικτο 1) Δεν εχει αμεση σχεση το segwit με το 51% attack. Ειναι κυριως θεωρητικος ο κινδυνος για το btc και τα μεγαλα alts. Πιθανως πραγματικος για καποια μικροτερα καθως εχουν γινει κρουσματα σε παλαιοτερες χρονιες για coins με πολυ λιγο hashing. Μαλλον το κανανε για λογους πειραματος πιο πολυ αφου τι να κερδισει καποιος με επιθεση σε ενα random shitcoin που κανεις δεν ασχολειται? Δεν εχω ακουσει τιποτα τα τελευταια 3 χρονια τουλαχιστον. 2) Ακομα και σημερα, υπαρχουν blocks σε περιοδους υψηλων fees που το συνολο των fees πλησιαζει πολυ αν δεν ξεπερναει κιολας την αμοιβη απο τα εξτρα btc. Τα Fees προστιθενται στην αμοιβη των miners για οποιον δεν το γνωριζει. Το τελευταιο btc θα παραχθει καποια στιγμη τον επομενο αιωνα, οποτε ειναι προβλημα για μακρινες γενιες. Επισης δεν ειναι κατι που θα συμβει ξαφνικα, δηλαδη εκει που ολα πανε ωραια και καλα μεχρι το κρισιμο block ξαφνικα κλεινει η στροφιγγα και γινεται πανικος. Ηδη πριν το 2030, η εξτρα παραγωγη θα εχει πεσει κατω απο 2 btc / block οποτε τα fees, ακομα και αν εχουν πεσει σε σχεση με σημερα θα αποτελουν πανω απο το 50% της αμοιβης των miners. Δεκαετιες πριν φτασουμε λοιπον στο τελος, θα εχει γινει irrelevant. Πιθανως στο μελλον να σταθεροποιηθει το hashpower η και να πεσει αρκετα σε σχεση με το peak (οποτε ερθει αυτο). Εχουμε ηδη πολυ περισσοτερο hash απ'οσο ειναι απαραιτητο για την ασφαλεια συναλλαγων και παντα θα υπαρχουν αρκετα fees ωστε να κρατηθει σε ικανο επιπεδο. Και φυσικα ποιος ξερει τι θα συμβει μετα απο τοσο καιρο? Ο κοσμος και τα crypto θα εχουν αλλαξει και θα ειναι αγνωριστα και τετοιες ερωτησεις μπορει να φαινονται τοσο απαρχαιωμενες οσο να ρωταει καποιος σημερα πως θα προλαβει να μεταφερει ενα αρχειο 5 ΜΒ με το modem 14400 οταν συνεχως πεφτει η γραμμη του τηλεφωνου. 3) Γιατι να υπαρχει ενα μονο? Μπορει να υπαρχει καποιο κυριαρχο αλλα ποτε δεν θα ειναι το καλυτερο για ολες τις περιπτωσεις. Παντου δεν ισχυει αυτο? 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις