Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1.Μου αρέσει που ακόμα συζητάτε για το αν είναι αποκεντρωμένο το btc. Ούτε καν!

2. Ναι περιμένετε να χάσουν δύναμη οι τράπεζες/τα μεγαθήρια. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι 1 κερδίζει 99 χάνουν στο btc. Τα κονομάνε οι μεγάλες εταιρείες/ανταλλακτήρια που δίνεις 200€$£... και παίρνεις εικονικό χρήμα που ανεβοκατεβαίνει χωρίς λογική.

Προσωπικά πιστεύω ότι μες στη χρονιά το btc θα πέσει πολύ. Έως 5000. Εκεί θα πάρει πάλι τα πάνω και θα πάει κοντά 10κ στο τέλος της χρονιάς. Ξανά τα ίδια μετά. Λούπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γενικά ο Γενάρης ήταν πάντα κακός μήνας 

twe79v68sea01.jpg

δεν νομίζω να υπάρχει κανένας λόγος για μεγάλο κρασάρισμα και για μένα είναι υγιής αντίδραση αυτή κυρίως από το υπερβολικά σύντομο φούσκωμα. Τα 10.000 δολάρια πάντως δεν νομίζω να χαθούν τόσο εύκολα.

• Like 6

Μαζικη εξοδος και σημερα. Στα altcoins περισσοτερο και απο το bitcoin. Το dominance εχει αρχισει να ανεβαινει σταδιακα παλι.

Απ'οτι φαινεται αυτη τη φορα ο κοσμος πραγματικα φοβηθηκε με την Κινα και τον πολεμο που εχει ανοιξει στα crypto.

Για να γινεται ενα ξεκαθαρισμα σιγα σιγα να φευγουν τα weak hands

• Like 1

21 ώρες πριν, WelcomeW είπε

2. Ναι περιμένετε να χάσουν δύναμη οι τράπεζες/τα μεγαθήρια. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι 1 κερδίζει 99 χάνουν στο btc. Τα κονομάνε οι μεγάλες εταιρείες/ανταλλακτήρια που δίνεις 200€$£... και παίρνεις εικονικό χρήμα που ανεβοκατεβαίνει χωρίς λογική.

Προσωπικά πιστεύω ότι μες στη χρονιά το btc θα πέσει πολύ. Έως 5000. Εκεί θα πάρει πάλι τα πάνω και θα πάει κοντά 10κ στο τέλος της χρονιάς. Ξανά τα ίδια μετά. Λούπα.

Καταλαβαίνεις πως πάλι με αυτό που λες ένας που θα ρίξει 5000€ αν πάει το Bitcoin στα 5000€ και τα κρατήσει μέχρι να πάει στις 10000€ πάλι έχει κερδίσει από το τίποτα 5000€ έτσι και βγεί το "gamble".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, HardwareZone είπε

Καταλαβαίνεις πως πάλι με αυτό που λες ένας που θα ρίξει 5000€ αν πάει το Bitcoin στα 5000€ και τα κρατήσει μέχρι να πάει στις 10000€ πάλι έχει κερδίσει από το τίποτα 5000€ έτσι και βγεί το "gamble".

Ναι όλα ανοιχτά είναι,  μπορεί το ελάχιστο να είναι 7000 και όχι 5. Θέλει ρίσκο σε κάθε περίπτωση. Φαντάσου να πάει 7000 και να μην αγοράσεις περιμένοντας να πάει 5000... Και μετά παίρνει άνοδο προς 10-12κ. Πιθανότητα έχασες μια καλή ευκαιρία.

Επεξ/σία από WelcomeW

Στις 1/16/2018 στις 8:03 ΜΜ, WelcomeW είπε

1. Προφανώς και είναι αποκεντρωμένο.

2. Κάθε χρόνο τα ίδια λένε και κάθε χρόνο το bitcoin γίνεται όλο και πιο γνωστό και εδραιώνεται περισσότερο :)

Απο τι διαβάζω μια από τις αιτίες του crash ήταν και ότι οι απατεώνες του bitconect άρχισαν να πουλάνε μαζικά τα bitcoin που είχαν στην ουσία κλέψει από τον κόσμο και που φτάνουν τα 70 χιλιάδες bitcoin.

Ηταν και το κλίμα αρνητικό με ειδήσεις από Κϊνα, Κορέα και κάπως έδεσε η κατάσταση.

στο cnbc βρίζονται on air για την ισοτιμία του bitocin :D

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-17/go-piss-brawl-breaks-out-cnbcs-fast-money-over-bitcoin

πάντως μου άρεσε και το message από την bitwala

https://www.bitwala.com/end-era-new-beginning/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@chek2fire είμαι σε δίλημμα για software πορτοφόλι.

Είμαι ανάμεσα στο jaxx και το exodus μπορείς να βοηθήσεις;

Γενικά θέλω να έχει ποικιλία altcoins αν και το σημαντικότερο είναι να έχει τα χαμηλότερα fees

Επεξ/σία από MySql

17 ώρες πριν, chek2fire είπε

Απο τι διαβάζω μια από τις αιτίες του crash ήταν και ότι οι απατεώνες του bitconect άρχισαν να πουλάνε μαζικά τα bitcoin που είχαν στην ουσία κλέψει από τον κόσμο και που φτάνουν τα 70 χιλιάδες bitcoin.

Ηταν και το κλίμα αρνητικό με ειδήσεις από Κϊνα, Κορέα και κάπως έδεσε η κατάσταση.

Ορίστε η απάντηση στον φίλο πιο πάνω που ρώτησε τι θα γίνει αν πάνε όλοι μαζί να τα τραβήξουν.,

Άμα έπεσε από 13 Στα 9 , δλδ κοντά 30% για 70κ από τα εκατομμύρια bc τι να πεις. 

Χαχα ξεφτίλα... Θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο.

5 ώρες πριν, MySql είπε

@chek2fire είμαι σε δίλημμα για software πορτοφόλι.

Είμαι ανάμεσα στο jaxx και το exodus μπορείς να βοηθήσεις;

Γενικά θέλω να έχει ποικιλία altcoins αν και το σημαντικότερο είναι να έχει τα χαμηλότερα fees

δεν έχω χρησιμοποιησει κάνένα από αυτά αλλά εδώ που τα λέμε δεν έχω ακούσει και ποτέ κάποιον να έχει χάσει χρήματα. Αποψη μου πάντα είναι  ότι το bitcoin σου θα πρέπει να το έχεις σε ξεχωριστό wallet. Ειναι το ποιο ακριβό σου asset και έτσι θα πρέπει να το μεταχηριζεσαι. Τώρα για ένα χύμα wallet που έχει τα πάντα δες και το coinomi που είναι και ελληνικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, chek2fire είπε

δεν έχω χρησιμοποιησει κάνένα από αυτά αλλά εδώ που τα λέμε δεν έχω ακούσει και ποτέ κάποιον να έχει χάσει χρήματα. Αποψη μου πάντα είναι  ότι το bitcoin σου θα πρέπει να το έχεις σε ξεχωριστό wallet. Ειναι το ποιο ακριβό σου asset και έτσι θα πρέπει να το μεταχηριζεσαι. Τώρα για ένα χύμα wallet που έχει τα πάντα δες και το coinomi που είναι και ελληνικό.

To coinomi δεν βολεύει επειδή έχει μόνο mobile app.

Εσύ δεν δουλεύεις κάποιο στο ανταλακτήριο αφήνεις τα btc σου;

Επεξ/σία από MySql

τα bitcoin μου τα έχω πάντα σε δικό μου wallet. Τα shitcoin τα έχω όντος σε ανταλλακτήρια αλλά αυτά who cares αν τα χάσω κιόλας :P 

Να σου πω έχω αρκετά bitocin wallet. Μερικά από αυτά είναι hardware wallet. Τα hardware wallet όπως είναι την ledger και trezor νομίζω είναι καλή λύση για να αποθηκεύσεις διαφορετικά ψηφιακά νομίσματα.

Κάτι άσχετο τώρα.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει ότι για παλιό οικονομικό σύστημα αλλά και για τους εκπρόσωπούς του το Bitcoin είναι κάτι που δεν νομίζω ότι θα το κατανοήσουν ποτέ.

DT0QUzJX0AI0jnl.jpg

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...