Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Λογικά ναι, εκτός αν παίζει και λειτουργία mixer, αφού και το LN θα αφήνει τα αντίστοιχα "ίχνη" στα διαφορετικά chains. Από τα (λίγα) που έχω καταλάβει, υπάρχει κάποιο reference στο LN tx που το αντιστοιχεί στα blockchains, γιατί έχει 2 conditionals στην ουσία, που εκτός αν χάνω κάτι, δεν είναι κρυφά/κρυπτογραφημένα και οδηγούν στα αντίστοιχα blockchain txs του node.

Για BTC+ETH wallet ποιο θεωρείται καλό btw; (Προφανώς να έχω εγώ private keys + να κλειδώνει - και ναι, έχω αρχίσει να βαριέμαι το juggling 4-5 wallet και δεν μ'αρέσει το συνήθειο που αναπτύσσω να τα αφήνω σε pool/exchanges :P )

Εγώ μόλις χρησιμοποίησα το coinspace σε android. Έχει κι άλλες εκδόσεις και δέχεται btc, bch, eth, ltc. Μόνο για btc έχω το electrum επίσης για android.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οταν στελνουμε btc απο coinbase στο hardware wallet μπορουμε να βαλουμε καπου να εχει χαμηλο priority για να μην μας βιαζει στα fees?να φανταστω οχι ε?

Στις 8/12/2013 στις 10:28 ΠΜ, Gtr34 είπε

Έχω έναν Pentium 4 3ghz που σκονίζεται  , πόσο χρόνο θέλω για να παράγω ένα bitcoin ;

Καλησπερα στην ομαδα θελω να ρωτησω θελω να επεδυαη 200 ευρω στα κρυπτονομισματα σε πια θεωρειται οτι εχουν προοπτικες ripple?eos?dogecoin?

Verge και vechain?τι λετε;

10 ώρες πριν, Andy είπε

οταν στελνουμε btc απο coinbase στο hardware wallet μπορουμε να βαλουμε καπου να εχει χαμηλο priority για να μην μας βιαζει στα fees?να φανταστω οχι ε?

Η coinbase στα fee είναι ότι νάναι. Χρεώνει 15 ευρώ χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.

Η καλύτερη λύση είναι μεταφορά με litecoin σε κάποιο άλλο ανταλλακτήριο και από εκεί μετατροπή σε bitcoin και μεταφορά στο wallet σου. 

Μπορείς να το κάνεις μέσω bitstamp που μέχρι ένα ποσό προσφέρει μηδενικά fee νομίζω.

Μια άλλη λύση είναι να κάνεις την μεταφορά των bitcoin μέσω του gdax που είναι στην ουσία η ίδια εταιρεία με την Coinbase και που προσφέρει και εκεί μηδενικά fee.

Μόλις τώρα, chek2fire είπε

Η coinbase στα fee είναι ότι νάναι. Χρεώνει 15 ευρώ χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.

Η καλύτερη λύση είναι μεταφορά με litecoin σε κάποιο άλλο ανταλλακτήριο και από εκεί μετατροπή σε bitcoin και μεταφορά στο wallet σου. 

Μπορείς να το κάνεις μέσω bitstamp που μέχρι ένα ποσό προσφέρει μηδενικά fee νομίζω.

Μια άλλη λύση είναι να κάνεις την μεταφορά των bitcoin μέσω του gdax που είναι στην ουσία η ίδια εταιρεία με την Coinbase και που προσφέρει και εκεί μηδενικά fee.

gdax μου ριχνει ακυρο στην ταυτοτητα ρε γαμωτο.εχω προσπαθησει απειρες φορες.αυτο θα κανω μαλλον με το litecoin.το bitstamp μεχρι να με κανει verify θα εχει παει 50κ το btc

1 λεπτό πριν, chek2fire είπε

Γεια.Πριν λίγο έκανα verify στην coinbase ,και κάνω mining με το nicehash και τα στελνω τα bitcoins στο wallet του nicehash και απο κει γράφει οτι μπορώ να τα κάνω withdraw απο 0.001 bitcoin και πάνω στην coinbase .Τώρα το nicehash γράφει οτι έχει μηδενικό fee για την μεταφορά απο nicehash σε coinbase όμως μετά αμα θέλω να τα εξαργυρώσω σε € ,στην coinbase μπορώ να το κάνω?

11 ώρες πριν, Zaknafein είπε

Λογικά ναι, εκτός αν παίζει και λειτουργία mixer, αφού και το LN θα αφήνει τα αντίστοιχα "ίχνη" στα διαφορετικά chains. Από τα (λίγα) που έχω καταλάβει, υπάρχει κάποιο reference στο LN tx που το αντιστοιχεί στα blockchains, γιατί έχει 2 conditionals στην ουσία, που εκτός αν χάνω κάτι, δεν είναι κρυφά/κρυπτογραφημένα και οδηγούν στα αντίστοιχα blockchain txs του node.

Για BTC+ETH wallet ποιο θεωρείται καλό btw; (Προφανώς να έχω εγώ private keys + να κλειδώνει - και ναι, έχω αρχίσει να βαριέμαι το juggling 4-5 wallet και δεν μ'αρέσει το συνήθειο που αναπτύσσω να τα αφήνω σε pool/exchanges :P )

να ξέρεις το cross chain swap είναι κάτι που χρησιμοποιείτε ευραίως στο dark web για κάποιος που θέλει να χαθούν τα ίχνη των νομισμάτων του. Φυσικά και μπορεί κάποιος να σε κάνει tracking με τα κοινά νομίσματα αλλά για σκέψου όταν βάλεις σε αυτά τα ανταλλακτήρια κάποιο dark νόμισμα όπως το monero. 

Μιλάμε εκεί έχουν χαθεί τα ίχνη σου και χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν.

Αλλά το lighting δημιουργεί και ευκαιρίες για αποκεντρωμένα τελείως mixer.

Δείτε εδώ μια πρώτη προσπάθεια

https://github.com/nopara73/HiddenWallet/blob/master/HiddenWallet.Documentation/TestingTheZeroLinkMixer.md

Για τα wallet που ρωτάς και για να τα έχεις όλα μαζεμένα κάπου νομίζω ότι τα hardware wallet έιναι μονόδρομος εκτός αν έχεις και electrum για bitcoin στο desktop(αν και μας τα χάλασε με αυτό το σοβαρό bug που έβγαλε τελευταία)

Tώρα για το eth ειλικρινά δεν θυμάμαι να έχει δημιουργηθεί ποτέ κάποιο wallet που μπορείς να πεις ότι είναι αξιόπιστο. Σχεδόν όλα τα desktop wallet του είτε έχουν βγάλει κάποιο σοβαρό bug είτε κάνουν διάφορα όπως μερες, βδομάδες να συγχρονιστούν και τέτοια.

Μόλις τώρα, Ιάσωνbitc είπε

Γεια.Πριν λίγο έκανα verify στην coinbase ,και κάνω mining με το nicehash και τα στελνω τα bitcoins στο wallet του nicehash και απο κει γράφει οτι μπορώ να τα κάνω withdraw απο 0.001 bitcoin και πάνω στην coinbase .Τώρα το nicehash γράφει οτι έχει μηδενικό fee για την μεταφορά απο nicehash σε coinbase όμως μετά αμα θέλω να τα εξαργυρώσω σε € ,στην coinbase μπορώ να το κάνω?

Φυσικά και μπορείς.

• Thanks 2

37 λεπτά πριν, chek2fire είπε

να ξέρεις το cross chain swap είναι κάτι που χρησιμοποιείτε ευραίως στο dark web για κάποιος που θέλει να χαθούν τα ίχνη των νομισμάτων του. Φυσικά και μπορεί κάποιος να σε κάνει tracking με τα κοινά νομίσματα αλλά για σκέψου όταν βάλεις σε αυτά τα ανταλλακτήρια κάποιο dark νόμισμα όπως το monero.

Ναι, σωστά, εγώ μίλησα για swap από BTC -> LTC πχ, ή γενικά ανταλλαγή όπου και τα 2 σκέλη μπαίνουν σε μη-dark blockchain / address.

Για το wallet, δεν ξέρω πόσο βολικά / λειτουργικά είναι τα HW wallets, προτιμώ προς το παρόν sw λύσεις. Έχω ακούσει διάφορα για τα ETH wallets, αλλά απ'την άλλη η εναλλακτική μου αυτή τη στιγμή είναι να τα αφήνω χύμα σε pool/exchange που μακροπρόθεσμα είναι μεγαλύτερη μλκία, οπότε με την λογική "το μη χείρον βέλτιστον" πάω για Electrum & Mist για την ώρα.

• Like 1

Για να καταλάβετε ξανά γιατί βλαμένους και πειραγμένους τύπους μιλάμε του becash δείτε εδώ το Bitcoin account του twitter που ξαφνικά άρχισε να κάνει tweet για το becash μετά από μήνες που παρέμεινε ανενεργό και συγκεκριμένα τους follower του

https://twitter.com/Bitcoin/followers

η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι payed followers απο δλδ fake account που μπορείς να αγοράσεις κατά χιλιάδες στο internet για να ανεβάσεις τον αριθμό των follow.
Το καταλαβαίνεις αν κάνεις κλικ πάνω σε κάθε τέτοιο accoun ένα tweet ότι νάναι σχεδόν όλα, πρόσφατα στην δημιουργία τους, μια φώτο ο θεός ξέρει που την βρήκαν στο internet :P
H επόμενη ερώτηση είναι ποιος βλαμμένος μπορεί να μπει σε τέτοια διαδικασία? Μόνο ένας ψυχοπαθής παιδιά. Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε αλλά νομίζω όλοι καταλαβαίνετε ποιος είναι  ;D

• Like 1

Πως γίνεται πλέον να ανταμοίβεται με αλλα υλικά αγαθά στη σύγχρονη κοινωνία κάποιος που απλά ξοδεύει ηλεκτρική ενέργεια ; Άντε να καταλάβω ότι επενδύουν για το hardware 1000δες € που θα τους αποφέρει ενα κέρδος , δεκτό .... Και ο αγρότης επενδύει  αγοράζοντας τρακτέρ .... Αλλα το τρακτέρ θα οργώσει τη γη σωστά ; Θα φυτέψει και θα πάρει καρπό που ειναι υλικό αγαθό της μάνας γης !!!! Ο άλλος που ξοδεύει ενέργεια και η ενέργεια για να φθάσει στην πρίζα σου έχει βρωμίσει με πολλά κυβικά διοξειδίου την ατμόσφαιρα και την πληρώνει σε € δε μπορώ να καταλάβω γιατί να σε ανταμοίβει ;;;;; Όταν θα βγούνε και τράπεζες να διαφυλάξουν τα bit coins απο hackers πάλι για σάπιο τραπεζικό σύστημα θα μιλάμε κτλ κτλ κτλ ..... Η ανθρωπότητα πάσχει απο ανθρωπιά και μια κούπα ρύζι ..... Ανεμομαζώματα - Ανεμοσκορπίσματα !!!!!!!!!!

Είμαστε στο blockchain v0.1 ακόμα, και το internet στην αρχή "άχρηστο" ήταν... Μην πας μακρυά, δες το ιστορικό του IP, πως ξεκίνησε και που έχει φτάσει, όχι μόνο αυτό καθ'αυτό, αλλά και ως βάση για όλα τα υπόλοιπα που "πατάνε" πάνω του. Ε κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με το blockchain. Στην πορεία κάποιοι θα βγάλουν λεφτά, κάποιοι θα χάσουν λέφτα, ε τι να κάνουμε, έτσι εξελίσσεται η τεχνολογία.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...