ADHD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, fingolfingr είπε Καλησπέρα, Μπήκα στο όλο πανηγύρι με 300$ περίπου (250€) πριν από λίγο καιρό. Τότε που το bitcoin είναι περίπου 10k. Λίγο αργότερα τα πουλησα και είχα περίπου 500$. Μετά από διαφορες αγοραπωλησίες κυρίως αποτυχημένες) εδωσα 400$ για ripple όταν είχε 1$. Όταν το είδα να πέφτει από τα 3,4$ στα 3$ πουλησα μερικά (αξίας περίπου 300$) και πήρα αρκετά φτηνα (0.2-0.5$). Γενικώς μεχρι εδώ πήγαινε καλά το όλο πράγμα. Τόσο καλα που σκεφτόμου να βάλω και αλλα χρήματα για να αγορασω κι αλλα νομίσματα. Όταν επεσε το ripple στα 2.2€ πανικοβλήθηκα και τα πουλησα όλα. Αμεσως τότε αρχισε παλι να ανεβαίνει. Τωρα εχω βάλει στην ακρη την αρχική μου επενδυση με ενα μικρό τόκο και εχω κυρίως μικρά νομίσματα αξίας περίπου 500$ (αναλογα με την μέρα). Όπως εγραψα και σε προηγουμενο post, είχα κολλησει και εβλεπα τις τιμες σχεδόν συνεχεια (τρελό κολλημα/εμμονή) και αυτό είχε σαν αποτελεσμα να κανω βεβιασμένες κινησεις/πωλήσεις και γενικως διαχειριστηκα το όλο θέμα εντελώς λάθος. Τωρα που εχω εξασφαλίσει το αρχικό ποσό μου, τα εχω βάλει σχεδόν όλα σε μικρά και ότι γίνει. Προφανώς και θέλω να κερδίσω αλλά... δεν θα ασχοληθώ αλλο καθημερινα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τζογο κλπ αλλα.... δεν είναι για εμενα αυτά από ότι φαίνεται. Καλη συνεχεια To trading ειναι καπως σαν το poker, οποιος εχει παιξει σε σχετικα υψηλο επιπεδο ξερει τι λεω, πρεπει να εισαι εντελως αναίσθητος με το χρημα αλλιως θα κανεις πολλες λαθος κινησεις, θα πουλησεις τα νομισματα σου φτηνα κτλπ. Ακομα και αν εισαι εντελως λαθος με κατι stick to your plan να εχεις ενα entry και exit strategy, κινήσεις πανικου σε μια μεταβολη της τιμης δεν βοηθανε ποτε. Αυτο που εκανες ειναι σωστο, βγαλε το κεφαλαιο σου να μην εχεις αγχος και για εμενα κανε σωστα picks για long term hodl αφου δεν θελεις να ασχολεισαι καθημερινα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Praetorianos είπε ok, πες ότι έχω κατεβάσει μια παλιά έκδοση του Electrum με passphrase και κρυπτογραφημένο το πορτοφόλι, χύμα όλα στο desktop, προσβάσιμο από τους πάντες ας υποθέσουμε. Τώρα κατεβάζω την καινούρια έκδοση, δημιουργώ καινούριο πορτοφόλι, καινούρια seeds και τα μεταφέρω εκεί, ή απλά αναβαθμίζω το Electrum και κρατάω τα ίδια seeds και αρχεία? αν δεν το είχες κλειδωμένο με κάποιος κωδικό τότε ναι θα πρέπει να εγκαταστήσεις την καινούργια έκδοση και μετά να δημιουργήσεις νέο wallet και να περάσεις εκεί τα bitcoin σου. Eγώ θα σου πρότεινα να το κάνεις αν σε αυτό το wallet έχεις μεγάλο ποσό σε bitcoin. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Praetorianos είπε ok, πες ότι έχω κατεβάσει μια παλιά έκδοση του Electrum με passphrase και κρυπτογραφημένο το πορτοφόλι, χύμα όλα στο desktop, προσβάσιμο από τους πάντες ας υποθέσουμε. Τώρα κατεβάζω την καινούρια έκδοση, δημιουργώ καινούριο πορτοφόλι, καινούρια seeds και τα μεταφέρω εκεί, ή απλά αναβαθμίζω το Electrum και κρατάω τα ίδια seeds και αρχεία? Αν το passphrase ηταν δυνατο, και να σου κλεψαν το αρχειο μαλλον δεν θα βρουν τα κλειδια. Αν το ειχες ξεκλειδωτο, λογικα αν ηταν να σε κλεψουν θα σε ειχαν κλεψει ηδη, αλλα παλι καλο θα ηταν να αλλαξεις. Στο κατω κατω, με τοσα forks που γινονται, αργα η γρηγορα θα πρεπει να τα μεταφερεις για να κανεις claim τα forked με ασφαλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, fingolfingr είπε Καλησπέρα, Μπήκα στο όλο πανηγύρι με 300$ περίπου (250€) πριν από λίγο καιρό. Τότε που το bitcoin είναι περίπου 10k. Λίγο αργότερα τα πουλησα και είχα περίπου 500$. Μετά από διαφορες αγοραπωλησίες κυρίως αποτυχημένες) εδωσα 400$ για ripple όταν είχε 1$. Όταν το είδα να πέφτει από τα 3,4$ στα 3$ πουλησα μερικά (αξίας περίπου 300$) και πήρα αρκετά φτηνα (0.2-0.5$). Γενικώς μεχρι εδώ πήγαινε καλά το όλο πράγμα. Τόσο καλα που σκεφτόμου να βάλω και αλλα χρήματα για να αγορασω κι αλλα νομίσματα. Όταν επεσε το ripple στα 2.2€ πανικοβλήθηκα και τα πουλησα όλα. Αμεσως τότε αρχισε παλι να ανεβαίνει. Τωρα εχω βάλει στην ακρη την αρχική μου επενδυση με ενα μικρό τόκο και εχω κυρίως μικρά νομίσματα αξίας περίπου 500$ (αναλογα με την μέρα). Όπως εγραψα και σε προηγουμενο post, είχα κολλησει και εβλεπα τις τιμες σχεδόν συνεχεια (τρελό κολλημα/εμμονή) και αυτό είχε σαν αποτελεσμα να κανω βεβιασμένες κινησεις/πωλήσεις και γενικως διαχειριστηκα το όλο θέμα εντελώς λάθος. Τωρα που εχω εξασφαλίσει το αρχικό ποσό μου, τα εχω βάλει σχεδόν όλα σε μικρά και ότι γίνει. Προφανώς και θέλω να κερδίσω αλλά... δεν θα ασχοληθώ αλλο καθημερινα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τζογο κλπ αλλα.... δεν είναι για εμενα αυτά από ότι φαίνεται. Καλη συνεχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 μολις ηρθε το ledger.τι ειναι καλυτερο να βαλω σε αυτα τα δυο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 στο transactions βάλε τις standard αλλά να ξέρεις ότι καλύτερα να τα βάζεις πάντα manual γιατί όλα τα wallet έχουν αδυναμία να υπολογίσουν σωστά τα fee και βάζουν ότι νάναι. Για τα fee να συμβουλεύεσε αυτό εδώ https://bitcoinfees.earn.com/ δλδ τώρα τα 150-200 satoshi per byte περνάνε στο bitcoin blockchain μέσα σε λίγες ώρες αν δεν βιάζεσαι Για καθημερινές πληρωμές καλό είναι νομίζω να δημιουργήσεις ένα segwit wallet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 segwit το βαλα. οταν στελνω ΑΠΟ το wallet σε καποιο exchange θα μου εχει επιλογη να τα βαλω manual ε? τα confirmations τι ακριβως ειναι?δηλαδη αμα βαλω 6 τι διαφορα εχει με το 1? και παλι ευχαριστω για την βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 ναι έχει την επιλογή να βάλεις όσα θέλεις εσύ. Τα confirmation είναι όταν η συναλλαγή σου μπαίνει σε κάποιο block και είναι μέρος πλέον του blockchain συστήματος. Αν δεν έχει γίνει confirm απλά θεωρείτε ότι η συναλλαγή δεν είναι ακόμα έγκυρη. Αστο όπως είναι αυτό δεν έχει νόημα να το αλλάξεις από το default του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 και άλλο ένα video από την δοκιμαστική λειτουργία των lighting network wallet του Bitcoin. To 2018 νομίζω θα είναι η χρονιά τους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 και το πρώτο service που δέχεται bitcoin μέσω lighting είναι το tor vpn service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stinger Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ερώτηση, το Lightning network θα υποστηρίζει συναλλαγές μόνο σε BTC ή και σε altcoins? Και αν υποστηρίζει alts, υπάρχει λίστα με νομίσματα προς "ένταξη"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, Stinger είπε Ερώτηση, το Lightning network θα υποστηρίζει συναλλαγές μόνο σε BTC ή και σε altcoins? Και αν υποστηρίζει alts, υπάρχει λίστα με νομίσματα προς "ένταξη"? Βασιζεται σε payment channels μεταξυ bitcoin nodes οποτε μονο για bitcoin υποθετω. Φυσικα κανεις δεν εμποδιζει το καθε altcoin να φτιαξει το δικο του lightning network αφου η τεχνολογια θα ειναι ανοιχτη. Νομιζω και το Litecoin ετοιμαζει κατι και σιγουρα το decred επισης. Το eth εχει στα σκαρια κατι αναλογο δικο του που το ονομαζει raiden αλλα δεν ξερω λεπτομερειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 για το electroneum καμία γνώμη παιδια? ρώτησα και παραπάνω απλά προσπεραστηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, achisael είπε για το electroneum καμία γνώμη παιδια? ρώτησα και παραπάνω απλά προσπεραστηκε... Ρώτα και στο θέμα των altcoins, νομίζω κάπου το είδα να αναφέρεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Εχει χρησιμοποιήσει κάποιος την revolut ? Μπορώ να μεταφέρω btc απο wallet,για να τα μετατρέψω σε fiat, ώστε να τα βγάλω με την κάρτα απο atm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις