Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω παραγγειλει το ledger και ειναι στον δρομο.απο που να αγορασω btc για να τα περασω στο ledger.kraken bitstamp χλωμο να με κανουν verify συντομα.καποιο αλλο που να μπορω να το κανω σχετικα γρηγορα υπαρχει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η άλλη επιλογή που έχεις είναι να πας σε ένα bitcoin atm από αυτά που υπάρχουν στην Αθήνα στο κουκάκι η στο χαλάνδρι και να αγοράσει από εκέι αλλά έχουν ένα καπέλο με 7%. Δες λίγο και το spectrocoin που σε κάνουν verify αρκετά γρήγορα και με Ελληνικά στοιχεία.

Τώρα και συμβαίνει με το mining στην κίνα και κυκλοφορούν φήμες ότι πάει για κλείσιμο. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι μέρα για πανυγηρισμούς στο Bitcoin :D

https://gizmodo.com/chinas-crackdown-on-crypto-mining-threatens-bitcoins-fu-1821820017?utm_campaign=socialflow_gizmodo_twitter&utm_source=gizmodo_twitter&utm_medium=socialflow

https://twitter.com/cryptovenus/status/949405526315716608

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, chek2fire είπε

η άλλη επιλογή που έχεις είναι να πας σε ένα bitcoin atm από αυτά που υπάρχουν στην Αθήνα στο κουκάκι η στο χαλάνδρι και να αγοράσει από εκέι αλλά έχουν ένα καπέλο με 7%. Δες λίγο και το spectrocoin που σε κάνουν verify αρκετά γρήγορα και με Ελληνικά στοιχεία.

Τώρα και συμβαίνει με το mining στην κίνα και κυκλοφορούν φήμες ότι πάει για κλείσιμο. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι μέρα για πανυγηρισμούς στο Bitcoin :D

https://gizmodo.com/chinas-crackdown-on-crypto-mining-threatens-bitcoins-fu-1821820017?utm_campaign=socialflow_gizmodo_twitter&utm_source=gizmodo_twitter&utm_medium=socialflow

https://twitter.com/cryptovenus/status/949405526315716608

7% ΠΑΡΑ πολυ μου φαινεται.γιατι θα ειναι μερα για πανηγυρισμους?το αντιθετο δεν γραφει το αρθρο?

btw για spectrocoin δεν διαβαζω και τα καλυτερα.το χρησιμοποιεις εσυ?

Επεξ/σία από Andy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Pablo_Hasan είπε

https://support.kraken.com/hc/en-us/articles/205893708-What-is-the-minimum-order-size-

zero sum game? γενικά δεν ισχύει σε μετοχές, ομολογα, cryptocoins, κτλ γιατί είναι πολλοι οι παραγοντες που επιρρεαζουν την τιμή. 

Πάντως, τώρα ειναι απλά το hype, μακροχρόνια θα επιστρέψουν στην πραγματική κοινωνική αξία τους. Δηλ. αξία σε σχέση με άλλα αγαθά, προιόντα, κτλ

non-zero-sum?

Νομίζω ότι είναι η κατεξοχήν συνθήκη που ισχύει ότι για να κερδίσεις πρέπει κάποιος να χάσει. 

Όταν εγώ θα αγοράσω το shitcoin σου σε υπεραξία μπορεί να μην το καταλάβω εκείνη την στιγμή ότι έχασα αλλά όταν δω την τιμή να παίρνει την κατηφόρα θα τρέχω να βρω κάποιον να του φορτώσω την χασούρα και ούτω καθεξής η αλυσίδα...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει win-win κατάσταση

Για να μην αναφέρω τα pump and dump

Επεξ/σία από MySql
  • Like 1

8 ώρες πριν, Andy είπε

7% ΠΑΡΑ πολυ μου φαινεται.γιατι θα ειναι μερα για πανηγυρισμους?το αντιθετο δεν γραφει το αρθρο?

7% είναι πάρα πολύ όντως αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλη λύση...

δυστυχώς αυτοί που θέλουμε να μπούμε τώρα στο παιχνίδι αντιμετωπίζουμε μεγάλο θέμα, η υποδομή είναι ανεπαρκής για να σηκώσει τη μεγάλη ζήτηση

μια άλλη άμεση - αλλά τελείως μεσοβέζικη λύση που δε τη συστήνω αν και τη χρησιμοποιώ - είναι η revolut

και εδώ αρχίζει το πάρτυ διότι διάβασα στο συγγενικό νήμα του cryptocurrencies ένα post του thomasG4 που ενημερώνει για το bitcoin atom - η revolut φαντάζομαι δε θα δώσει τίποτα στους χρήστες της που έχουν bitcoin

σχετικά με το άρθρο ακόμη και κάποιος άσχετος καταλαβαίνει ότι αν κλείσουν οι mining farms στην Κίνα δεν πρόκειται να καταρρεύσει το σύστημα, όπως (μάλλον ηλιθίως) υπονοεί η τελευταία παράγραφος του άρθρου

11 ώρες πριν, Andy είπε

ναι και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα

• Like 1

Καλησπερα. Τον τελευταιο καιρο που ειχε ανεβει το bitcoin εψαχνα να αγορασω και εγω για να βγαλω κανα ευρω και ειδα που λεγανε για το ripple. Εδωσα τα 500 ευρω που ειχα στην τραππεζα και αγορασα περιπου 200 νομισματα. τωρα ομως βλεπω οτι πεφτει. Χθες που κοιταγα εχασα 100 ευρω. Τι κανω τωρα? Αυτα τα λεφτα τα χρειαζομαι αλλα ειπα μηπως βγαλω κανα ψιλο πρωτα. Να τα πουλσω παλι για να σωσω τα 400 ευρω που μεινανε? Υπαρχει περιπτωση να ανεβει καθολου συντομα? Γιατι θα χρειαστω χρηματαστις 14 του μηνα. Δεν πιστευω να χαθουν ολα ε?

7 λεπτά πριν, dimitrisper είπε

Καλησπερα. Τον τελευταιο καιρο που ειχε ανεβει το bitcoin εψαχνα να αγορασω και εγω για να βγαλω κανα ευρω και ειδα που λεγανε για το ripple. Εδωσα τα 500 ευρω που ειχα στην τραππεζα και αγορασα περιπου 200 νομισματα. τωρα ομως βλεπω οτι πεφτει. Χθες που κοιταγα εχασα 100 ευρω. Τι κανω τωρα? Αυτα τα λεφτα τα χρειαζομαι αλλα ειπα μηπως βγαλω κανα ψιλο πρωτα. Να τα πουλσω παλι για να σωσω τα 400 ευρω που μεινανε? Υπαρχει περιπτωση να ανεβει καθολου συντομα? Γιατι θα χρειαστω χρηματαστις 14 του μηνα. Δεν πιστευω να χαθουν ολα ε?

Εχει ειπωθεί άπειρες φορές και σε αυτό το νήμα οτι δεν επενδύουμε χρήματα που έχουμε ανάγκη!!! Όχι μονο το έκανες αλλα αγόρασες και στο pump του ripple!! 

Κανεις δεν μπορεί να σου απαντήσει στο αν θα ανεβεί η θα κατεβει!

Προσωπική μου άποψη ειναι οτι θα ανεβεί αλλα όχι και τόσο άμεσα αν χρειάζεσαι τα χρήματα σε μια εβδομάδα!

• Like 3

1 ώρα πριν, chek2fire είπε

ναι και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα

εστειλα διαβατηριο χθες βραδυ.περιμενω να δω ποτε θα με κανουν verify.thx!

1 ώρα πριν, dimitrisper είπε

Γιατί ρε συ; Ήταν κάπως ανεύθυνο αυτό...είναι τζόγος το όλο θέμα. Ό,τι περισσεύει βάζουμε...

• Like 2

@chek2fire

@chek2fire από ποιά site μπορούμε να ενημερωνόμαστε ώστε να προσπαθούμε να πιάσουμε τον παλμό του crypto? Τώρα είμαι στο σκοτάδι και πάντα 2 βήματα πίσω.

δίχως να κατέχω καν το θέμα απλά θα πετάξω την γνώμη μου και σε κάποιο χρονικό διάστημα θα δούμε αν θα είναι σωστή η όχι. Κατά την προσωπική μου άποψη λοιπόν πρόκειται για μια τζογαδόρικη φούσκα που θα σκάσει αργά η σύντομα και κάποιοι θα έχουν βγει κερδισμένοι και κάποιοι χαμένοι. Ο νόμος του χρήματος και του τζόγου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, waroo είπε

7% είναι πάρα πολύ όντως αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλη λύση...

δυστυχώς αυτοί που θέλουμε να μπούμε τώρα στο παιχνίδι αντιμετωπίζουμε μεγάλο θέμα, η υποδομή είναι ανεπαρκής για να σηκώσει τη μεγάλη ζήτηση

μια άλλη άμεση - αλλά τελείως μεσοβέζικη λύση που δε τη συστήνω αν και τη χρησιμοποιώ - είναι η revolut

και εδώ αρχίζει το πάρτυ διότι διάβασα στο συγγενικό νήμα του cryptocurrencies ένα post του thomasG4 που ενημερώνει για το bitcoin atom - η revolut φαντάζομαι δε θα δώσει τίποτα στους χρήστες της που έχουν bitcoin

σχετικά με το άρθρο ακόμη και κάποιος άσχετος καταλαβαίνει ότι αν κλείσουν οι mining farms στην Κίνα δεν πρόκειται να καταρρεύσει το σύστημα, όπως (μάλλον ηλιθίως) υπονοεί η τελευταία παράγραφος του άρθρου

Εν τω μεταξύ η Revolut δεν σε αφήνει να μεταφέρεις τα coin σου σε άλλο wallet! Ποιο είναι το νόημα τότε; Αμφιβάλλω ότι αγοράζεις bitcoins όταν κάνεις exchange με fiat στην Revolut. 

Επίσης να αναφέρω ότι το ΑΤΜ στο Κουκάκι είναι sold out! Δεν λειτουργεί εδώ και βδομάδες.

Επεξ/σία από Bourdoulas

υποτίθεται πως θα το προσφέρουν σε μελλοντική αναβάθμιση... τώρα πότε θα γίνει αυτό και με ποιες προϋποθέσεις, άγνωστο

νομίζω ότι μάλλον θα κυνηγήσουν να ανοίξουν το crypto trading και στα non-premium μέλη, να αρχίσει να ρέει το χρήμα καυτό από την προμήθεια που βγάζουν και βλέπουμε...

δεν είναι ιδανικό σε καμία περίπτωση, αλλά είναι πολύ εύκολο και πολύ γρήγορο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...