Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι εχεις ενα δικιο εχει χαθει η μπαλα. :P 

Μπορουμε επισης να χρησιμοποιησουμε και discord channel οσοι θελουν που ειναι και πιο αμεσο για κατι τετοια(post charts/calls κτλπ).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, chek2fire είπε

παιδιά νομίζω ήρθε η ώρα να σπάσει το νήμα και να δημιουργηθεί ένα νέο για τα altcoin γιατί ενώ το νήμα λέει για το Bitcoin η συζήτηση που γίνετε εδώ είναι καθαρά για τα altcoin συν ότι γίνονται και συνέχει επενδυτικές συμβουλές γιαυτά.

Διαφωνώ, καλύτερα ενωμένα σε ένα όλα.

Επεξ/σία από Silverage

Η μόνη επανάσταση είναι μηδενιστούν όλα τα χρέη κρατών και ιδιωτών και μετά οι τράπεζες να είναι μόνο κρατικές με δικαίωμα  να δανείζουν μόνο σε ποσοστό 1:2 max και με επιτόκιο 0,1%.

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, Silverage είπε

Βλέπω στο kraken τα χρήματα που έστειλα και δίπλα λέει success αλλά δεν είναι στο balance μου. Γιατί;

Είχαν πεί αν θυμαμαι καλα ότι από αυριο θα προχωρήσουν. Ίσως για αυτό.

Εγώ πηγα να παρω λίγα ακομα μεσω chipchap αλλα κανουν εργασίες λεει και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν ελλαδα. Κρίμα

Καλησπερα. Σκεφτομαστε με εναν φιλο να κανουμε και εμεις μια (χαζο)επενδυση σε καποιο coin της ταξης των 20 ευρω μαξ. Ειναι ευκολο να αγορασεις οντως 20 ευρω απο καποιο altcoin πχ ή δεν αξιζει καν η ταλαιπωρια;

19 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Είχαν πεί αν θυμαμαι καλα ότι από αυριο θα προχωρήσουν. Ίσως για αυτό.

Εγώ πηγα να παρω λίγα ακομα μεσω chipchap αλλα κανουν εργασίες λεει και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν ελλαδα. Κρίμα

Ξέρω αλλά μου εμφανίζει την συναλλαγή. Θα περιμένω να δώ.

Παντως βλεπω μια αλλαγη στο "trend" εκει που είχαμε σε καθε topic περι btc  7/10 περιπου να πετάγονται και να λενε "ΦΟΥΣΚΑ" κτλπ τωρα βλεπω συνεχεια post απο καινουργιους πως μπορουν να αγορασουν κτλπ (οχι τα ιδια ατομα απλα λεω).. :P  Οποτε μήπως ειναι ωρα να την κάνουμε σιγα σιγα.. ?? :P 

1 ώρα πριν, ADHD είπε

Ναι εχεις ενα δικιο εχει χαθει η μπαλα. :P 

Μπορουμε επισης να χρησιμοποιησουμε και discord channel οσοι θελουν που ειναι και πιο αμεσο για κατι τετοια(post charts/calls κτλπ).

Discord invite για οποιον θελει να μιλησει ελευθερα για altcoins και οτι αλλη χαζομάρα θέλει, προς το παρον δεν είναι και κανένας είναι ενα παλιο inactive που ειχα για gaming.. :P

https://discord.gg/4ChgAcN

7 λεπτά πριν, ADHD είπε

Παντως βλεπω μια αλλαγη στο "trend" εκει που είχαμε σε καθε topic περι btc  7/10 περιπου να πετάγονται και να λενε "ΦΟΥΣΚΑ" κτλπ τωρα βλεπω συνεχεια post απο καινουργιους πως μπορουν να αγορασουν κτλπ (οχι τα ιδια ατομα απλα λεω).. :P  Οποτε μήπως ειναι ωρα να την κάνουμε σιγα σιγα.. ?? :P 

Discord invite για οποιον θελει να μιλησει ελευθερα για altcoins και οτι αλλη χαζομάρα θέλει, προς το παρον δεν είναι και κανένας είναι ενα παλιο inactive που ειχα για gaming.. :P

https://discord.gg/4ChgAcN

E πειτε μας και εμας ομως να πεταξουμε κανα ψιλο :P

7 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Όπως εχω γραψει σε προηγουμενο post είχα αγοράσει περίπου 400 κομματια από ripple ¨οταν ήταν στο 1$. Το είχα δεί όταν πήγε στα 1,6$.  Μετά λόγω εορτών δεν είχα ασχοληθεί. Και εκεί που καθομαι και μετα βίας πιανει σήμα κινητού.... ανοιγω την εφαρμογή του bitfinex και δείχνει ότι εχει παει στα 2,4$. Μου ερχεται να πουλήσω αλλα.... δεν εχω δώσει δικαιωματα για trade στο API. Και το βλέπω να πέφτει.... στα 2$, στα 1.8$..... από το κινητό να μην μπορώ να μπω στην σελίδα λόγω κακου σήματος....ευτυχως σταθεροποιήθηκε στα 2$ και ανεβαίνει (τωρα εχει 2,35$).

Αν παίζεις τόσο short term και αν όντως έχεις θέσει μια αυστηρή τιμή πάνω από την οποία θέλεις σίγουρα να πουλήσεις θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με τις αυτόματες εντολές (Stop/Limit/Fill or Kill etc).

Αφενός θα γλιτώσεις κόπο και άγχος, αφετέρου δεν μπορεί να ελπίζεις ότι θα ξημεροβραδιάζεσαι πάνω από το κινητό να πετύχεις το sweet spot. Τρίτον, εφαρμογή που δεν ανοίγει, 3G που δεν πιάνει, μπαταρία που τελειώνει θα υπάρχουν πάντα.

1 ώρα πριν, johnbond είπε

Μπορείτε να μου πείτε ένα αξιόπιστο site για αγορά ripple;

Μέχρι πόσα ευρώ μπορώ να αγοράσω;

Χρησιμοποιώ το Bitfinex αλλά ακούω απίστευτα καλά λόγια για το Binance, το οποίο το βλέπω να εξαφανίζει τα άλλα ανταλλακτήρια αν συνεχίσει έτσι. Τεράστια ποικιλία νομισμάτων, καλή υποστήριξη, δυνατή ομάδα. Μπορείς να αγοράσεις όσα φτάνει η τσέπη σου.

42 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Καλησπερα. Σκεφτομαστε με εναν φιλο να κανουμε και εμεις μια (χαζο)επενδυση σε καποιο coin της ταξης των 20 ευρω μαξ. Ειναι ευκολο να αγορασεις οντως 20 ευρω απο καποιο altcoin πχ ή δεν αξιζει καν η ταλαιπωρια;

Για 20 ευρώ (άρα περίπου 10 ο καθένας) θα έλεγα όχι, εκτός κι αν θέλεις να πειραματιστείς στο μέλλον με περισσότερα και θέλεις να αποκτήσεις know-how.

Κι εξαρτάται το altcoin, ETH+LTC έχουν όλα, κάποια μικρότερα (πχ BNB & XVG) έχουν μόνο ορισμένα ανταλλακτήρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Praetorianos είπε

Για 20 ευρώ (άρα περίπου 10 ο καθένας) θα έλεγα όχι, εκτός κι αν θέλεις να πειραματιστείς στο μέλλον με περισσότερα και θέλεις να αποκτήσεις know-how.

Κι εξαρτάται το altcoin, ETH+LTC έχουν όλα, κάποια μικρότερα (πχ BNB & XVG) έχουν μόνο ορισμένα ανταλλακτήρια.

Πχ σε Ripple?

Επεξ/σία από giannis808

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...