Heybro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Andy είπε max supply=marketcap ετσι?επισης το roadmap του καθε coin το βρισκεις απλα με googleαρισμα να φανταστω? Το max supply το γραφει στο coinmarketcap.com στα χαρακτηριστικα του νομισματος. Το road map συνηθως υπαρχει στη σελιδα του καθε νομισματος. Υπαρχουν ολα στο coinmarketcap. Στο announcements του καθε νομισματος σε παει στο bitcointalk που εκει συζητανε για το καθε νομισμα και βγαζεις μια ακρη τη γινεται με το καθε νομισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από overpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ώρα για ιστοριουλα. Όπως εχω γραψει σε προηγουμενο post είχα αγοράσει περίπου 400 κομματια από ripple ¨οταν ήταν στο 1$. Το είχα δεί όταν πήγε στα 1,6$. Μετά λόγω εορτών δεν είχα ασχοληθεί. Και εκεί που καθομαι και μετα βίας πιανει σήμα κινητού.... ανοιγω την εφαρμογή του bitfinex και δείχνει ότι εχει παει στα 2,4$. Μου ερχεται να πουλήσω αλλα.... δεν εχω δώσει δικαιωματα για trade στο API. Και το βλέπω να πέφτει.... στα 2$, στα 1.8$..... από το κινητό να μην μπορώ να μπω στην σελίδα λόγω κακου σήματος....ευτυχως σταθεροποιήθηκε στα 2$ και ανεβαίνει (τωρα εχει 2,35$). Οκ δεν θα κατσω να σκασω κιολας απλά σκεφτομαι ότι αν καποιος ασχοληθεί, μπορεί να βγάλει ένα καλό κέρδος χωρίς πολύ κόπο. Φυσικά υπαρχει ρίσκο, δεν παίζεις με λεφτά που χρειαζεσαι για να περάσεις και φυσικά δεν θα παρατήσεις την δουλεια (αν έχεις) για αυτό αλλα.... δεν με χαλασαν καθόλου τα 540$ που εχω κερδος τώρα. Συν κάποια αλλα μικρά.... δεν παει ασχημα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από fingolfingr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, extremis είπε Ναι, αλλά από όσο γνωρίζω τα ATM έχουν κάμερες... Βάλε μουστάκι,περούκα, μαύρα γυαλιά και παπούτσια 15πόντα. Ούτε ο αδερφός σου δεν θα σε γνωρίσει αν σε δει στην κάμερα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XEN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλή Χρονιά στην κοινότητα! Για όποιον θέλει εμπεριστατωμένα να μάθει για το bitcoin (το οποίο σημειωτέον είναι το μέλλον στις συναλλαγές) μπορεί να κάνει αναζήτηση στο YouTube το όνομα Andreas Antonopoulos. Δεκάδες ομιλίες και συνεντεύξεις μέσα από τις οποίες μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι ακριβώς σημαίνει το bitcoin και πως αυτό μπορεί να εξελιχθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Avatar_GR είπε Βάλε μουστάκι,περούκα, μαύρα γυαλιά και παπούτσια 15πόντα. Ούτε ο αδερφός σου δεν θα σε γνωρίσει αν σε δει στην κάμερα!!!! Εγώ θα ελεγα να περιμένει τις αποκριες για αν ντυθεί ετσι. Να μην κινησει και υποψίες. Πέρα από την πλάκα όμως..... αν θες να κανεις κατι ανωνυμα.... ξεκινάς από το να μην το δημοσιευεις σε δημόσιο forum. Αν θες να είσαι ανωνυμος για να παραγγελίες κατι που δεν πρεπει από site που δεν πρεπει..... εχεις αποτύχει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, fingolfingr είπε Ώρα για ιστοριουλα. Όπως εχω γραψει σε προηγουμενο post είχα αγοράσει περίπου 400 κομματια από ripple ¨οταν ήταν στο 1€. Το είχα δεί όταν πήγε στα 1,6€. Μετά λόγω εορτών δεν είχα ασχοληθεί. Και εκεί που καθομαι και μετα βίας πιανει σήμα κινητού.... ανοιγω την εφαρμογή του bitfinex και δείχνει ότι εχει παει στα 2,4€. Μου ερχεται να πουλήσω αλλα.... δεν εχω δώσει δικαιωματα για trade στο API. Και το βλέπω να πέφτει.... στα 2€, στα 1.8€..... από το κινητό να μην μπορώ να μπω στην σελίδα λόγω κακου σήματος....ευτυχως σταθεροποιήθηκε στα 2€ και ανεβαίνει (τωρα εχει 2,35€). Οκ δεν θα κατσω να σκασω κιολας απλά σκεφτομαι ότι αν καποιος ασχοληθεί, μπορεί να βγάλει ένα καλό κέρδος χωρίς πολύ κόπο. Φυσικά υπαρχει ρίσκο, δεν παίζεις με λεφτά που χρειαζεσαι για να περάσεις και φυσικά δεν θα παρατήσεις την δουλεια (αν έχεις) για αυτό αλλα.... δεν με χαλασαν καθόλου τα 540$ που εχω κερδος τώρα. Συν κάποια αλλα μικρά.... δεν παει ασχημα. Δολάρια θες να πεις, γιατί τέτοια τιμή δεν βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, XEN είπε Καλή Χρονιά στην κοινότητα! Για όποιον θέλει εμπεριστατωμένα να μάθει για το bitcoin (το οποίο σημειωτέον είναι το μέλλον στις συναλλαγές) μπορεί να κάνει αναζήτηση στο YouTube το όνομα Andreas Antonopoulos. Δεκάδες ομιλίες και συνεντεύξεις μέσα από τις οποίες μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι ακριβώς σημαίνει το bitcoin και πως αυτό μπορεί να εξελιχθεί. Κοψε κατι τυπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Γαμώ το kraken μου. Αν έβαζε τα λεφτά που έστειλα απο προχθές θα είχα προλάβει το ripple στα 1.60, τώρα πήγε 2+. Το πιο αργό ανταλλακτήριο που υπάρχει,άντε να μπει στο coinbase μπας και κάνουμε δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, xakou είπε Δολάρια θες να πεις, γιατί τέτοια τιμή δεν βλέπω... Ναι δολλαρια εννοούσα. Εχεις δίκιο. Δεν το εχω συνηθησει το δαλλαριο Το διορθωσα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από fingolfingr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το kraken δεν θα προσθέτει χρήματα μέχρι αύριο λόγω διακοπών !!! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από jobous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, XEN είπε Καλή Χρονιά στην κοινότητα! Για όποιον θέλει εμπεριστατωμένα να μάθει για το bitcoin (το οποίο σημειωτέον είναι το μέλλον στις συναλλαγές) μπορεί να κάνει αναζήτηση στο YouTube το όνομα Andreas Antonopoulos. Δεκάδες ομιλίες και συνεντεύξεις μέσα από τις οποίες μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι ακριβώς σημαίνει το bitcoin και πως αυτό μπορεί να εξελιχθεί. Late Post, πριν 3 χρονια θα ηταν εγκυρο... By the way best wishes to Lighting Network, i dont want to see it die... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από stefanos9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Silverage είπε Γαμώ το kraken μου. Αν έβαζε τα λεφτά που έστειλα απο προχθές θα είχα προλάβει το ripple στα 1.60, τώρα πήγε 2+. Το πιο αργό ανταλλακτήριο που υπάρχει,άντε να μπει στο coinbase μπας και κάνουμε δουλειά. Εγώ σήμερα ήθελα να παρω μερικά μικρα ακομα. Τώρα βλεπω το SNT ότι από 0,25$ που είχε χθες τώρα εχει παει στα 0,55$. Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Στο kraken για να κάνουμε withdraw πρέπει να είμαστε tier 3 η μπορούμε και 2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 παιδιά νομίζω ήρθε η ώρα να σπάσει το νήμα και να δημιουργηθεί ένα νέο για τα altcoin γιατί ενώ το νήμα λέει για το Bitcoin η συζήτηση που γίνετε εδώ είναι καθαρά για τα altcoin συν ότι γίνονται και συνέχει επενδυτικές συμβουλές γιαυτά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις