MySql Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, moumias είπε Εβαλα κο εγω ενα 50ρικο στο κρακεν μολις..θα δουμε ποτε θα μπουν...εχω το iqoption βεβαια αλλα θελω να μπορω να αλλαζω και σε αλλα νομισματα. λέει τίποτα το iqoption? Αγοράζεις κανονικά crypto ή την ανταλλακτική τους αξία forex; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Ανταλλαζεις...καλως η κακως δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά θέλω να μεταφέρω ένα ποσό από το bittrex στο binance για να έχω και εκεί για trade. Λίγο που κοίταξα η μεταφορά usdt κοστίζει 25 οπότε δεν αξίζει... μια φτηνή λύση για μεταφορά είναι να τα μετατρέψω σε ltc που κοστίζει 0,01 γύρω στα 2,5 δολάρια Έχετε να μου προτείνεται κάτι οικονομικότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, MySql είπε Παιδιά θέλω να μεταφέρω ένα ποσό από το bittrex στο binance για να έχω και εκεί για trade. Λίγο που κοίταξα η μεταφορά usdt κοστίζει 25 οπότε δεν αξίζει... μια φτηνή λύση για μεταφορά είναι να τα μετατρέψω σε ltc που κοστίζει 0,01 γύρω στα 2,5 δολάρια Έχετε να μου προτείνεται κάτι οικονομικότερο; Dogecoin!!! κοστίζει 15 Dogecoins η μεταφορά αν θυμάμαι καλά... περίπου 15 λεπτά δηλαδή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 εχω 24 ripple στο toastwallet μπορω να τα στειλω και τα 24 σε ενα ανταλακτηριο ? (καπου διαβασα οτι πρεπει τα 20 να μεινουν στο wallet) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, genious1 είπε εχω 24 ripple στο toastwallet μπορω να τα στειλω και τα 24 σε ενα ανταλακτηριο ? (καπου διαβασα οτι πρεπει τα 20 να μεινουν στο wallet) Τα 20 θα παραμείνουν στο πορτοφόλι σου χωρίς να μπορείς να τα μεταφέρεις οπουδήποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosapple Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρόνιά. Καιρό τώρα σκέφτομαι να ασχοληθώ με το "άθλημα" και ίσως έχω αργήσει κιόλας. Κατά την γνώμη σας για έναν νέο χρήστη που θέλει να μπορεί να αγοράζει όλων των ειδών τα κρυπτονομίσματα, ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα/εταιρία? Καλά κέρδη σε όλα τα παιδιά που παίζουν εύχομαι για το 2018. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Avatar_GR είπε Dogecoin!!! κοστίζει 15 Dogecoins η μεταφορά αν θυμάμαι καλά... περίπου 15 λεπτά δηλαδή Ευχαριστώ πολύ με έσωσες!!! Μια γνώμη είμαι σε δίλημμα Binance ή Hitbtc να τα μεταφέρω; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από MySql 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Τα Yobit & Cryptopia τι λένε; Βλέπω έχουν πάρα πολλά coins και όλα από αυτά που θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Avatar_GR είπε Dogecoin!!! κοστίζει 15 Dogecoins η μεταφορά αν θυμάμαι καλά... περίπου 15 λεπτά δηλαδή Ρε συ πήγα τα μετέτρεψα σε dogecoin όλα και μόλις είδα ότι δεν έχει dogecoin το binance... κλαμα Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Τα έκανα μεταφορά όλα σε Binance. Πούλησα LTC και αγόρασα LTC, TRX , ADA, Πάνε πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει μια εταιρεια να μπορεις να αλλαξεις ενα νομισμα σε καποιο αλλο γιατι καμια δεν τα εχει ολα στη λιστα της...πρεπει να γραφτεις σε πολλες μαζι αν επενδυεις σε πολλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, liakos18 είπε Παιδιά στο Kraken ποιος είναι ο ελάχιστος αριθμός XRP που μπορώ να αγοράσω με BTC; Βάζω 21 (λόγω του περιορισμού των πρώτων 20 για το πορτοφόλι) αλλά μου λέει amount too low. 30 xrp minimum στο kraken σε ολα τα pairs. Νομιζω το kraken δεν σου κραταει τα 20 για το wallet. Αναλυτικα ολα τα trade sizes του kraken: https://support.kraken.com/hc/en-us/articles/205893708-What-is-the-minimum-order-size 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 γνωμες τυποι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, opcorsa είπε γνωμες τυποι? Εντάξει ο τύπος δεν λέει τίποτα καινούριο. Δεν αφορoύν μόνο το bitcoin αυτά που λέει. Απλά λέει μην βάλετε υποθήκη το σπίτι για να αγοράσετε bitcoin. Χαίρω πολύ. Επενδύεις μόνο όσα αντέχεις. Απλά πολλοί υπερεκτιμούν αυτό το ποσό και καταλήγουν να κλαίνε στο τέλος. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από thomasG4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις