Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συνεχής πτώση του bitcoin στη κυριαρχία μεταξύ των νομισμάτων συνεχίζεται. Νέο ιστορικό χαμηλό στο 35.86% σήμερα.

Δεν βλέπω κανέναν να γράφει για αυτό. Έχουμε φτάσει να ενδιαφερόμαστε μόνο για τις τιμές. Η στροφή του κόσμου σε περισσότερα νομίσματα είναι κάτι που θα κυριαρχήσει και στο 2018.

https://coinmarketcap.com/charts/#dominance-percentage

Αν και το άρθρο έχει τη πιο παλιά τιμή

https://www.ccn.com/bitcoin-dominance-index-drops-to-all-time-low-at-37-7-rise-of-altcoins/

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι αξίζει γιατί υπάρχουν αρκετά συμβάντα μέσα στο 18 που θα ανεβάσουν τη τιμή. Μακροπρόθεσμα το έχω γράψει πολλές φορές ότι αξίζει να επενδύσει κάποιος στο Ripple γιατί είναι απο τα λίγα (αν όχι το μόνο) που έχει μέλλον και καθαρό πλάνο. Μια καλά ματιά στο site θα σε πείσει. Δεν είναι απλά roadmap με WIP, όπως τα περισσότερα κρυπτονομίσματα αλλά ήδη υπάρχει έργο και έρχεται μεγαλύτερο.

To bitstamp έχει αγορά μέσω πιστωτικής απλά θα πρέπει να υποστηρίζει 3D secure. Οι κάρτες της Πειραιώς απο ότι γνωρίζω δεν το υποστηρίζουν. Το κακό με το bitstamp είναι ότι έχει μεγάλο χρόνο αναμονής για verification. Μπορεί να πάρει εως και 2 εβδομάδες.

Μια άλλη μέθοδος είναι να πάρεις με κάρτα (πάλι πρέπει να υποστηρίζει 3D secure) Ethereum απο το Coinbase (με δίπλωμα οδήγησης νέου τύπου έχει σχετικά γρήγορο verification). Μετά μεταφέρεις τα Ether στο Binance (δεν χρειάζεται verification) και τα κάνεις XRP.

Γιατί να μην ανοίξει λογαριασμό σε KRAKEN και να κάνει κατάθεσε με ευρώ (SEPA) και να τα δει σε 2 μέρες στο λογαριασμό του; 

3 λεπτά πριν, xakou είπε

Γιατί να μην ανοίξει λογαριασμό σε KRAKEN και να κάνει κατάθεσε με ευρώ (SEPA) και να τα δει σε 2 μέρες στο λογαριασμό του; 

To Kraken κάνει περισσότερες μέρες για verification σε σχέση με το Coinbase.

https://twitter.com/lopp/status/947551603686551553

ξεχνάνε μερικοί ότι το σύστημα του Bitcoin παρέχει και την μεγαλύτερη ασφάλεια. Για να κάνει ένα miner rewrite όλο το σύστημα ακόμα και αν ελέγχει όλη την τωρινή επεξεργαστική ισχύ του δικτύου θα χρειαστεί 200 μέρες. 
Και ας τελειώσει αυτή η παπάτζα ότι το σύστημα είναι κεντρικά ελεγχόμενο. Το 2017 απέδειξε ότι ακόμα και οι μεγαλύτεροι miner σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις δεν μπορούν να κάνουν αλλαγές με το έτσι θέλω στο bitcoin.
Αυτό σημαίνει αποκέντρωση κάτι που τα altcoin δεν πρόκειτε να το δούνε ποτέ.
Μην ξεχνάμε ότι τα altcoin είναι 100% κεντρικά ελεγχόμενα συστήματα που οι δημιουργοί τους είναι και holder των token που φτάνουν το 60-70%. 
Φυσικά και τα αποκεντρωμένα συστήματα δεν είναι τόσο ευέλικτα κυρίως στις αλλαγές. αλλά αν προσωπικά δεν ήθελα αυτό το τίμημα θα χρησιμοποιούσα paypal. Πολύ καλύτερα από το κάθε shitcoin εκεί έξω.

3 ώρες πριν, thomasG4 είπε

To Kraken κάνει περισσότερες μέρες για verification σε σχέση με το Coinbase.

έστειλα στοιχεία μου στο kraken το σαββατο και σήμερα το πρωί ήρθε το verify για tier lvl 2 

επειδή το διάβαζα εδω οτι αργεί ενωειτε για το tier lvl 3? για κατάθεση ανω των 2000dollars?

ειμαι τελείως νεος στο αθλημα συγνωμη αν ρωτάω χαζα .. σήμερα μου ηρθε η πρωτη απορεια και το σκευτομαι

πήγα να μεταφέρω 100 ευρω στο kraken και έχει επιλογή sepa kai wired 

για απλή μεταφορά οπως κανω πάντα στις τράπεζες της Ευρώπης ειναι το wired?

3 λεπτά πριν, sndev είπε

πήγα να μεταφέρω 100 ευρω στο kraken και έχει επιλογή sepa kai wired 

για απλή μεταφορά οπως κανω πάντα στις τράπεζες της Ευρώπης ειναι το wired?

sepa

• Thanks 1

Παιδιά στο Kraken ποιος είναι ο ελάχιστος αριθμός XRP που μπορώ να αγοράσω με BTC; Βάζω 21 (λόγω του περιορισμού των πρώτων 20 για το πορτοφόλι) αλλά μου λέει amount too low.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...