valkon Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μόνο τα altcoins αξίζουν βασικά, δεν υπάρχει λογος να βαζεις λεφτα στα μεγαλα πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Δες λίγο και το changelly και πες μου Άμα δεν έχεις κάρτα 3D Secure τότε ακολούθησε τη διαδικασία που έγραψα με το Coinbase, απλά κάνε μεταφορά με SEPA. Μια μέρα θα πάρει να εμφανιστεί το ποσό στο coinbase. Πιο λίγο θα σου πάρει συνολικά, γιατί και στο changelly απο ότι διαβάζω έχει καθυστερήσεις πολλών ημερών μέχρι να εμφανιστούν τα XRP στον λογαριασμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Τι ακριβώς είναι αυτό αν δεν εχεις 3d secure? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Άμα δεν έχεις κάρτα 3D Secure τότε ακολούθησε τη διαδικασία που έγραψα με το Coinbase, απλά κάνε μεταφορά με SEPA. Μια μέρα θα πάρει να εμφανιστεί το ποσό στο coinbase. Πιο λίγο θα σου πάρει συνολικά, γιατί και στο changelly απο ότι διαβάζω έχει καθυστερήσεις πολλών ημερών μέχρι να εμφανιστούν τα XRP στον λογαριασμό σου. Να ενημερώσω ότι η εθνική έχει 3d secure σε όλες τι κάρτες Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Tilemaxx είπε Τι ακριβώς είναι αυτό αν δεν εχεις 3d secure? Στη ουσία είναι το σύστημα της τράπεζας που ζητάει κωδικό που έχεις ορίσει σαν επικύρωση για την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Τι ακριβώς είναι αυτό αν δεν εχεις 3d secure? Είναι μια έξτρα επιβεβαιώση που ζητάει στην συναλλαγή μέσω px κωδικού sms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Αν το ζητήσει εκείνη τη στιγμή δεν το φτιάχνεις; Έτσι νομίζω. Τώρα έχει αλλάξει βέβαια, ζητάει κωδικό που στέλνει σε sms ή email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, valkon είπε Μόνο τα altcoins αξίζουν βασικά, δεν υπάρχει λογος να βαζεις λεφτα στα μεγαλα πλεον Γιατί το λες; Λίγο ανέβηκαν τα μεγάλα το τελευταίο τρίμηνο πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Bspus είπε Ακομα και για μεταφορες μεταξυ διαφορετικων κρατων? Οχι, για την ακριβεια ειχα δει ενα video στο youtube για τις (εσωτερικες τους) διαδικασιες που εχουν για εμβασματα απο αλλες τραπεζες εξωτερικου και με επιασε πονοκεφαλος Οταν η μεταφορα αφορα μεγαλο ποσο οπου η τραπεζα σε χρεωνει ποσοστα, ειδικα παλι οταν μιλαμε για εξωτερικο, ο κοσμος δε γελαει τοσο. Για την ακριβεια, ακομα και με την τωρινη αθλια κατασταση με τα Fees μπορεις να γλυτωσεις λεφτα (και χρονο) γιατι το bitcoin σε χρεωνει για το χωρο που τρως στο blockchain ο οποιος δεν εχει μεγαλη σχεση με το ιδιο το ποσο που μεταφερεις. Για καφε στα starbucks δεν κανει. Μπορει να μην κανει και ποτε. Για πες συγκεκριμενα. Ειδικα εδω θα μου εκανε πολλη εντυπωση καθως ολα τα tokens ειτε στο btc ειτε σε αλλα crypto ανα πασα στιγμη ξερουμε που βρισκονται. Μπορει να περασε η συναλλαγη η να μην περασε μετα απο καποιο χρονικο διαστημα οποτε επιστρεφουν στο wallet. Τιποτα δεν "χανεται". Αν εννοεις να περασουν στη ζουλα μια αναβαθμιση που να αλλαζει το supply, sorry χασατε, δεν γινεται. Ακομα και η σημερινη κατασταση που δεν ειναι καλη, απεχει παρασαγκας απο το να χαρακτηριστει centralized. Κανενα pool δεν μπορει να κανει του κεφαλιου του. Ακομα και αν αποφασισουν να banaρουν καποιες συναλλαγες, αυτες θα περασουν απο τα αλλα pools. Αν ποτε αλλαξει αυτη, το συζηταμε. Θεωρω οτι υπερβαλλουν πολυ μερικοι με αυτα που παρουσιαζουν αλλα δεν θα επιμεινω γιατι δεν υπαρχουν σωστα δεδομενα eitherway. Παντως συμφωνω οτι κατι πρεπει να γινει με αυτο και νομιζω οτι θα βρεθει κατι καλυτερο. Έγραψα παραδείγματα για μεταφορές μεταξύ κρατών. Όπως είναι η paypal και η revolut οι οποίες στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν σε χρεώνουν τπτ και η μεταφορά γίνεται στο δευτερόλεπτο. Στις ελάχιστες περιπτώσεις πχ να στειλεις χρηματα από ευρωπαικό paypal σε αμερικάνικο σε χρεώνουν ένα ελάχιστο fees της τάξης του 1% Για μεταφορά εμβάσματος στο εξωτερικό ένα παράδειγμα η πειραιώς σε χρεώνει 1 ευρώ και 2,5 εάν θέλεις να μεταφερθούν τα χρήματα την ίδια μέρα. Δεν είναι λοιπόν μεγαλύτερες οι χρεώσεις Μετά έχουν γραφτεί περιπτώσεις ακόμα και σε αυτό το νήμα που κάποιος πήγε να κάνει μεταφορά από το Poloniex στο πορτοφόλι του. Του πέταξε ένα error και τα χρήματα εξαφανίστηκαν Επίσης έχω διαβάσει χωρίς να το έχω επιβεβαίωση ο ίδιος ότι εάν από βλακεία πας να κάνεις deposit σε πορτοφόλι ltc από πορτοφόλι eth τα χρήματα χάνονται Ύστερα δεν εννοώ να γίνει στην ζούλα αλλαγή του supply αλλα για ψυχολογικό manipulation. Παράδειγμα βγαίνει το καθένας τυχάρπαστος και γράφει ένα fake news sto twitter και επηρεάζει όλη την αγορά επειδή είναι πολύ ρευστή και ανασφαλής. Όσο αναφορά τα mining pool και τα ανταλλακτήρια ότι γουστάρουν κάνουν έχοντας λόγο θέσης το μεγαλύτερο ποσοστό κριπτονομισμάτων. Επικαλούνται ένα hacking και σου βουτάνε νομίσματα χωρίς να μπορείς να κάνεις τπτ βλέπε nicehash Τέλος την κατανάλωση ρευματος που απαιτεί το mining δεν χρειάζεται να στην απόδειξη κάποια έρευνα αλλά μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου δοκιμάζοντας να κάνεις ο ίδιος. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, thomasG4 είπε Ταχύτητα; Το Ripple κάνει settlement μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δηλαδή τα λεφτά πάνε στον έμπορο κατευθείαν στο λογαριασμό σε αντίθεση με τις πιστωτικές κάρτες που η αγορά γίνεται, αλλά το settlement κάνει μέρες. Τα τραπεζικά εμβάσματα σε άλλες χώρες τα ίδια. Έχει επίσης scalability που μπορεί να φτάσει τα επίπεδα της VISA* (50.000 TPS) Αποφυγή fees; Το μέσο transaction fee στο Ripple είναι 0.01$ ενώ οι κάρτες παίρνουν 2-3% επι του συνολικού ποσού ανά συναλλαγή απο τους εμπόρους και οι τράπεζες χρεώνουν μεγάλες προμήθειες για εμβάσματα στο εξωτερικό. Ασφάλεια συναλλαγών; Για το μέσο χρήστη θα συμφωνήσω ότι δεν είναι εύκολο να κάνει τη συναλλαγή, γιατί μπορεί να κάνει λάθος. Να χαθεί συναλλαγή απο το πουθενά όμως είναι αδύνατο. Πάντα είναι απο λάθος χρήστη. Αποφυγή πληθωρισμού; To Ripple μπορεί να αποφυγή πληθωρισμό γιατί κάθε φορά που γίνεται μια συναλλαγή καταστρέφεται το transaction fee και έτσι μικραίνει σιγά σιγά το supply. Αποκεντροποίηση; Αυτή τη στιγμή μπορεί να μην είναι decentralized σε μεγάλο βαθμό, αλλά στο κοντινό μέλλον προβλέπεται να γίνει και αυτό θα βοηθήσει το XRP να απαγκιστρωθεί σε μεγάλο βαθμό απο τη Ripple Labs. Για το Bitcoin θα συμφωνήσω. Προστασία του περιβάλλοντος; Συμφωνώ Μέσα απο τις τράπεζες και την ανάγκη που υπάρχει αυτή τη στιγμή για ρευστότητα (23 τρις κάθονται σε λογαριασμούς τραπεζών και χρησιμοποιούνται μόνο για μεταφορές απο τράπεζα σε τράπεζα παγκοσμίως), γρήγορες και οικονομικές συναλλαγές, το XRP μπορεί στο μέλλον να γίνει το κύριο bridge currency που στην ουσία θα είναι το κύριο νόμισμα για τη μεταφορά τραπεζικού χρήματος σε όλο το κόσμο σε σχέση με τα δεκάδες διαφορετικά fiat χρήματα που χρησιμοποιούνται σήμερα ή το υποτιμημένο δολάριο. Στο μακρινό μέλλον μπορεί να αντικαταστήσει και εντελώς τα fiat νομίσματα, άμα ως κοινωνία μετατραπούμε εντελώς σε cashless. Ότι έχει πολλά θετικά στοιχεία το ripple έναντι άλλων crypto ισχύει εξάλου και εγώ έχω επενδύσει σε αυτό κάποια χρήματα. Αυτό όμως δεν αποδεικνύει ότι θα γίνει mainstream γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσουν παρόμοιες τεχνολογίες στην fiat οικονομία από το να την αντικαταστήσουν με κάτι τελείως καινούργιο. Υπάρχουν κάρτες που δεν σε χρεώνουν φράγκο για αγορές ακόμα και με συναλαγματικές μετατροπές Όπως έγραψα και στον bspus έχουν γραφτεί περιπτώσεις ακόμα και σε αυτό το νήμα που κάποιος πήγε να κάνει μεταφορά από το Poloniex στο πορτοφόλι του. Του πέταξε ένα error και τα χρήματα εξαφανίστηκαν. Θα μου πεις ότι αυτό είναι θέμα του poloniex και όχι του blockchain και θα σου απαντήσω ότι αυτό είναι άλλο ένα αρνητικό αυτού του συστήματος. Ότι χάρη της κατ επίφαση ψευδοανωνυμίας του δεν σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις πίσω κάποια "λάθος" πληρωμή σου. Για παράδειγμα εάν αγοράσω κάτι από ένα πωλητή ο οποίος είναι απατεώνας έχω την δυνατότητα να αποδείξω την πληρωμή μου μέσω του τραπεζικού συστήματος και να πάρω τα χρήματα μου πίσω Επίσης έχω διαβάσει χωρίς να το έχω επιβεβαίωση ο ίδιος ότι εάν από βλακεία πας να κάνεις deposit σε πορτοφόλι ltc από πορτοφόλι eth τα χρήματα χάνονται (δεν ξέρω εάν αυτό στέκει τεχνολογικά αλλά το έχω διαβάσει) Υ.γ Δεν πάω να ξεπλύνω τον βρώμικο ρόλο των τραπεζών αλλά μην μας πιάνει και κρυπτονομισματομανία επειδή απλά κάτι έγινε εφήμερη μόδα Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Tilemaxx είπε Θα ρίξω ένα 20ράκι να υπάρχει, έτσι κι αλλιώς απ' οτι βλέπω είναι το Νο.1 trending κρυπτονόμισμα αυτή τη στιγμή και είναι πολύ χαμηλά, έχει τεράστια περιθώρια. Κατέβασα ένα wallet για το iPhone και τώρα περιμένω το verification του Kraken, αν και τα ζώα μου αργά λόγω φόρτου. Για να δούμε. Δεν ειναι πολυ χαμηλα το αντιθετο, χαμηλα ηταν 20c, αν θες να βαλεις 20ε μονο η ξερω γω 100ε βαλτα σε κανενα ZRX/ADA/TRX αν και σε ATH σχεδον θεωρω οτι εχεις καλύτερες ελπιδες η οποιοδήποτε mid/low cap coin δεις στο coinmarketcap θα ειναι καλυτερη επιλογη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Για εμενα παντως δεν αξιζει καποια αγορα σε btc/eth τωρα ωστε να να μετατρεψετε σε altcoins. Ειδικα το eth εχει ανεβει πολυ σημερα και δεν νομιζω να κρατησει. Ξερει κανενας πως λειτουργει το blockfolio και γενικα αν ειναι εμπιστο? Δεν μπορω να καταλαβω πως κανω λογαριασμο/αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, MySql είπε Έγραψα παραδείγματα για μεταφορές μεταξύ κρατών. Όπως είναι η paypal και η revolut οι οποίες στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν σε χρεώνουν τπτ και η μεταφορά γίνεται στο δευτερόλεπτο. Στις ελάχιστες περιπτώσεις πχ να στειλεις χρηματα από ευρωπαικό paypal σε αμερικάνικο σε χρεώνουν ένα ελάχιστο fees της τάξης του 1% Για μεταφορά εμβάσματος στο εξωτερικό ένα παράδειγμα η πειραιώς σε χρεώνει 1 ευρώ και 2,5 εάν θέλεις να μεταφερθούν τα χρήματα την ίδια μέρα. Δεν είναι λοιπόν μεγαλύτερες οι χρεώσεις 1% σε μεγαλα ποσα δεν ειναι λιγο, αλλα ετσι και αλλιως δεν αναφερομουν στο paypal, που οντως διευκολυνει τα πραγματα. Για τις τοσο χαμηλες χρεωσεις που λες δεν ξερω. Εγω μια μεταφορα εκανα απο Εθνικη σε καποια αλλη (δεν θυμαμαι) εσωτερικου πριν μηνες και οι χρεωσεις ηταν πολυ μεγαλυτερες. Μαλιστα, μειωσα το ποσο σε ενα σημειο για να μειωθει και η χρεωση γιατι ανεβαινε πολυ αν ξεπερνουσες το συγκεκριμενο ποσο. Και δεν εφτασε σε μια μερα (ουτε με ενδιεφερε ομως). Και φυσικα, οπως παντα, δεν παυει να ειναι μεταφορα που υποκειται σε ελεγχο. Οπως ειπαμε, τα αποκεντρωμενα crypto σου δινουν καποιες δυνατοτητες που δεν εχεις με το κλασικο τραπεζικο συστημα. Δεν κανουν για τα παντα. Αν δεν σε ενδιαφερουν για την περιπτωση σου, φυσικα μπορει να μην ειναι το καλυτερο εργαλειο για το σκοπο που θες. 5 ώρες πριν, MySql είπε Μετά έχουν γραφτεί περιπτώσεις ακόμα και σε αυτό το νήμα που κάποιος πήγε να κάνει μεταφορά από το Poloniex στο πορτοφόλι του. Του πέταξε ένα error και τα χρήματα εξαφανίστηκαν Επίσης έχω διαβάσει χωρίς να το έχω επιβεβαίωση ο ίδιος ότι εάν από βλακεία πας να κάνεις deposit σε πορτοφόλι ltc από πορτοφόλι eth τα χρήματα χάνονται Τα ανταλλακτηρια και τα mining pool wallets δεν ειναι τα προσωπικα σας πορτοφολια. Δεν εχετε ελεγχο και πρεπει να χρησιμοποιουνται προσωρινα για συγκεκριμενο σκοπο. Επισης τα errors και τα hacks (η "hacks") που γινονται δεν ειναι errors και hacks του bitcoin blockchain. Τιποτα δεν εξαφανιστηκε εκει, απλως τα εσωτερικα συστηματα του Poloniex βγαλαν σφαλμα και δεν βλεπουν τη συναλλαγη. Αν η συναλλαγη εγινε στο blockchain θα φανουν στο wallet σου. Αν οχι, οφειλει το Poloniex να στα επιστρεψει στο user account σου. Επαναλαμβανω, αυτα που εχεις πιστωμενα στο Poloniex ΔΕΝ ειναι bitcoin, ειναι απλα η υποσχεση οτι μπορεις να κανεις withdraw το x ποσο απο τα συστηματα του Poloniex σε οποιο wallet επιλεξεις, και νεα, εχει σημασια η διαφοροποιηση. Τωρα αμα κανεις εσυ λαθος τη διευθυνση, ε ΟΚ τι θες? Παλι δεν χανονται τυπικα. Αν η διευθυνση ειναι σε μορφη αναγνωριζεται απο το blockchain, θα πανε εκει, απλως κανεις δεν θα εχει το αντιστοιχο private key ωστε να τα ξοδεψει. Αυτο δεν σημαινει οτι χαθηκαν στο χωροχρονο. Αν δεν ειναι συμβατη μορφη, το Transaction που εφτιαξε το wallet software απλα δεν θα περασει στο blockchain και τα coins δεν θα φυγουν ποτε. Αν δεν φαινονται στο wallet υπαρχει σιγουρα τροπος να φτιαχτει αυτο. Αν απο το poloniex στειλεις σε λαθος διευθυνση ισχυουν τα ιδια ακριβως, αλλα ο ελεγχος ανηκει στο poloniex, οποτε, αν το transaction περασε...tough. Αν δεν περασε και χαθηκαν απο το account σου, ειναι θεμα tech support του Poloniex καθαρα. 5 ώρες πριν, MySql είπε Ύστερα δεν εννοώ να γίνει στην ζούλα αλλαγή του supply αλλα για ψυχολογικό manipulation. Παράδειγμα βγαίνει το καθένας τυχάρπαστος και γράφει ένα fake news sto twitter και επηρεάζει όλη την αγορά επειδή είναι πολύ ρευστή και ανασφαλής. Αυτο δεν εχει να κανει με το supply. 5 ώρες πριν, MySql είπε Τέλος την κατανάλωση ρευματος που απαιτεί το mining δεν χρειάζεται να στην απόδειξη κάποια έρευνα αλλά μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου δοκιμάζοντας να κάνεις ο ίδιος. Εχω δοκιμασει, εννουσα σχετικα με το πραγματικο κοστος της καταναλωσης, οχι μονο το ποσα watt καιει ο καθε Miner. Δες πχ το νεο που αναρτηθηκε εδω για τη Γερμανια και τις αρνητικες χρεωσεις. Δεν ξερουμε πραγματικα ποσο απο αυτο το mining γινεται με excess power supply και γι αυτο τα συμπερασματα που βγαζουμε μπορει να διαφερουν πολυ απο την πραγματικοτητα. Προσωπικα θεωρω οτι δεν ειναι τοσο ασχημα οσο παρουσιαζονται, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μου αρεσει και η τωρινη κατασταση. Πρεπει και νομιζω μπορουμε και καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πολύ μεγάλη άνοδο έχει το RaiBlocks τις τελευταίες μέρες , από 5$ έχει πάει 33$ και υπάρχει και ψηφορορία στο binance για το ποιο νόμισμα να προσθέσουν https://www.binance.com/vote.html, στην οποία προηγείται το RaiBlocks προς το παρον και αν οπως φαινεται το προσθεσουν στο binance θα εκτιναχτεί η τιμή του Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από pOLoS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, pOLoS είπε πολύ μεγάλη άνοδο έχει το RaiBlocks τις τελευταίες μέρες , από 5$ έχει πάει 33$ και υπάρχει και ψηφορορία στο binance για το ποιο νόμισμα να προσθέσουν https://www.binance.com/vote.html, στην οποία προηγείται το RaiBlocks προς το παρον και αν οπως φαινεται το προσθεσουν στο binance θα εκτιναχτεί η τιμή του Από που να το πάρουμε είναι το θέμα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις