Predatorkill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 1 hour ago, zanskou said: Επιτέλους έγινε το verification στο Kraken. Ερώτηση: Για μεταφορά ευρώ έχει δύο επιλογές SEPA και Wire transfer. Ποια η διαφορά ; SEPA ισχυει για Ευρωπαικες τραπεζες και ο χρονος ειναι 2-3 εργασιμες. Wire Transfer αφορα καταθεσεις/μεταφορες εκτος Ευρωπης και συνηθως κανει 10-15 μερες. Εσυ εννοειται διαλεγεις SEPA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 9 λεπτά πριν, Predatorkill είπε SEPA ισχυει για Ευρωπαικες τραπεζες και ο χρονος ειναι 2-3 εργασιμες. Wire Transfer αφορα καταθεσεις/μεταφορες εκτος Ευρωπης και συνηθως κανει 10-15 μερες. Εσυ εννοειται διαλεγεις SEPA. Σε ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RHCP12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Ποια η διαφορα του να αγορασεις ενα κρυπτονομισμα με το να το κανεις trade? Περιπου δεν ειναι το ιδιο,σαν να παιζεις χρηματιστηριο...ανεβαινει κατεβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 9 minutes ago, RHCP12 said: Ποια η διαφορα του να αγορασεις ενα κρυπτονομισμα με το να το κανεις trade? Περιπου δεν ειναι το ιδιο,σαν να παιζεις χρηματιστηριο...ανεβαινει κατεβαινει. Οταν το αγοραζεις κανεις trade. Για να το αποκτησεις μονος σου πρεπει να κανεις mining. Στην ουσια χρηματηστηριο ειναι, αγοραζεις χαμηλα, πουλας ψηλα, πεφτει λιγο ξαναγοραζεις πιο πολλα, ανεβαινει λιγο και πουλας, μετα αγοραζεις πιο πολλα και ουτω καθεξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RHCP12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Εννοω οτι σε καποια site αγοραζεις το νομισμα,εχεις εναν κωδικο για το πορτοφολι σου και μεταφερεις...σε αλλα απλα αγοραζεις αλλα δεν εχεις τον κωδικο,και αγοραζεις η πουλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, RHCP12 said: Εννοω οτι σε καποια site αγοραζεις το νομισμα,εχεις εναν κωδικο για το πορτοφολι σου και μεταφερεις...σε αλλα απλα αγοραζεις αλλα δεν εχεις τον κωδικο,και αγοραζεις η πουλας. Δεν καταλαβαινω τι λες. Σε ολα τα ανταλακτηρια εχεις πορτοφολι με οτι νομισμα εχουν listed και μετα ειτε στελνεις σε αλλο ανταλκτηριο ειτε σε καποιο wallet που εχεις στο PC σου ειτε κανεις trading στο ανταλακτηριο. Οταν λες κωδικο για το πορτοφολι τι εννοεις; Καθε νομισμα εχει δικο του αναγνωριστικο π.χ. μια τυχαια διευθυνση bitcoin: 1F1tAaz5x1HUXrCNLbtMDqcw6o5GNn4xqX (εχει 356.000.000€ αυτη ). Οταν εχεις τοπικο πορτοφολι μπορεις να το ασφαλισεις με διαφορους τροπους ετσι ωστε αμα χαθει να εχεις εσυ το ελεγχο αλλα και να το προστατεψεις. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από Predatorkill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkasta Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Στο wallet που εχω στο blockchain μπορώ να μεταφέρω altcoins απο ανταλλακτήρια ή χρειάζονται ειδικά πορτοφόλια γι αυτά τα νομίσματα. Διαβάζω τωρα, ας πούμε, για το πορτοφόλι του Monacoin. Δλδ στο καθε ενα, θα εχω ξεχωριστό πορτοφόλι αν δεν θέλω να τα εχω σε ανταλλακτήριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Όσα νομίσματα έχετε τόσα πορτοφόλια θέλει. Σήμερα τσίμπησα 4 νομίσματα ακόμα. Εδωσα 50 ευρώ από verge και τα μοίρασα στα 4. Το 2018 θα είναι ωραία χρονιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Στις 12/29/2017 στις 10:51 ΜΜ, RHCP12 είπε Λοιπον,γραφτηκα στην iq option που ειναι και κυπριακη...εχω 100 ripple...τι κανω απο δω και περα; Η iq option δε σε αφηνει να τα στειλεις σε δικο σου wallet νομιζω ή κανω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Χρόνια πολλά καλή χρονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καλή χρονιά σε όλους Μπορεί να μου εξηγήσει με απλά λόγια κάποιος τον τρόπο με τον οποίο μεταβάλλεται η εκάστοτε αξία κάθε νομίσματος ; Δηλαδή τι είναι αυτό που επηρρεάζει την τιμή ; Η προσφορά και η ζήτηση ας πούμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καλή χρονιά με υγεία! Παιδιά έχει κάποιος γνώστης την καλοσύνη να μου εξηγήσει την εντολή κάποιων ανταλλακτηρίων buy/sell stop (limit). Όσο το γκουγκλάρω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι γιατί ο καθένας δίνει και ένα διαφορετικό τρόπο χρήσης του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, zanskou είπε Καλή χρονιά σε όλους Μπορεί να μου εξηγήσει με απλά λόγια κάποιος τον τρόπο με τον οποίο μεταβάλλεται η εκάστοτε αξία κάθε νομίσματος ; Δηλαδή τι είναι αυτό που επηρρεάζει την τιμή ; Η προσφορά και η ζήτηση ας πούμε ; Καθαρά αυτό όταν μιλάμε για την αξία σε σχέση με ευρώ / δολάριο κλπ. Αλλά πάντα 1 bitcoin θα είνα 1 bitcoin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Αυτό εννοούσα, σωστός. Την ισοτιμία σε σχέση με €/$ Θεωρητικά πάντως δεν θα επρεπε να υπάρχουν διαφορές από το ένα ανταλλακτήριο στο άλλο ; Προσφορά και ζήτηση κινούνται σε όλα με την ίδια ακριβώς κλίμακα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, zanskou είπε Αυτό εννοούσα, σωστός. Την ισοτιμία σε σχέση με €/$ Θεωρητικά πάντως δεν θα επρεπε να υπάρχουν διαφορές από το ένα ανταλλακτήριο στο άλλο ; Προσφορά και ζήτηση κινούνται σε όλα με την ίδια ακριβώς κλίμακα ; Φυσικά υπάρχουν διαφορές. Μπορείς να δεις εδώ τις διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις