thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Στο poloniex τα κραταει Είναι η εξαίρεση του κανόνα. Μήπως στο poloniex σου δίνει κανονικό wallet με δικό σου ripple address; Άμα είναι κανονικό με passphrase τότε μπορείς να το κάνεις import σε όποιο wallet που υποστηρίζει ripple θες. Θα εμφανιστούν μετά όλα τα XRP σου κανονικά. Σε Bitfinex, Kraken, Bitstamp και σε πολλά άλλα exchanges δεν τα κρατάει γιατί δεν σου δίνει δικιά σου address, αλλά μια προσωρινή απλά για τη μεταφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Είναι η εξαίρεση του κανόνα. Μήπως στο poloniex σου δίνει κανονικό wallet με δικό σου ripple address; Άμα είναι κανονικό με passphrase τότε μπορείς να το κάνεις import σε όποιο wallet που υποστηρίζει ripple θες. Θα εμφανιστούν μετά όλα τα XRP σου κανονικά. Σε Bitfinex, Kraken, Bitstamp και σε πολλά άλλα exchanges δεν τα κρατάει γιατί δεν σου δίνει δικιά σου address, αλλά μια προσωρινή απλά για τη μεταφορά. Όταν λες προσωρινή και κανονικό wallet απο που το ξεχωρίζουμε; Πχ στο bittrex μόνιμη είναι η address δεν αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κανεις δεν λεει για το ZCL?? Το callare ο Zaknafein στα 400k στο βραδυ, 800k ειναι τωρα (ελπιζω να πηρε και ο ιδιος τοτε ) Χαχα, όχι... εγώ σκεφτόμουν να πουλήσω όταν πάει 400κ, ήταν κάπου στα ~350-360 όσο το κοίταγα, αλλά είπα να τα αφήσω για μετά τον ύπνο (το γνωστό ρητό για τα καμώματα της νύχτας...). Ε δεν με χάλασε που τα κράτησα Πάντως το breakout πάνω από τα 300κ ήταν πολύ δυνατό signal, αλλά ήμουν κουρασμένος για σωστή ανάλυση. Είχα πει και πιο παλιά για το ζικλ, αλλά ήταν πιο πολύ feeling παρά θέμα ανάλυσης... Τώρα με το fork του είναι λίγο περίεργα τα πράματα, εγώ ποντάρω στο brand name (BitcoinPrivate >>>>> ZClassic ) για να πάρει λίγο τα πάνω του, αλλά όχι πολύ (βλ. BTCG ~0.02-0.015 btc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Οχι δεν σου δινει passphrase αλλα προφανως θα τη διαθετει αποκλειστικα για σενα, οποτε στο πρωτο deposit που θα κανεις εκει τα 20 θα μεινουν και δεν θελουν να τα φεσωθουν. Στο stellar οταν εστειλα το καλοκαιρι, παροτι χρησιμοποιει το ιδιο συστημα, δεν μου κρατησαν 20 απο το deposit, αλλα επρεπε να δωσω και ειδικο αναγνωριστικο στο transaction για να μου το πιστωσει. Υποθετω λοιπον οτι εκει εχουν μια διευθυνση για πολλους διαφορετικους πελατες οποτε δεν τους νοιαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Είναι η εξαίρεση του κανόνα. Μήπως στο poloniex σου δίνει κανονικό wallet με δικό σου ripple address; Άμα είναι κανονικό με passphrase τότε μπορείς να το κάνεις import σε όποιο wallet που υποστηρίζει ripple θες. Θα εμφανιστούν μετά όλα τα XRP σου κανονικά. Σε Bitfinex, Kraken, Bitstamp και σε πολλά άλλα exchanges δεν τα κρατάει γιατί δεν σου δίνει δικιά σου address, αλλά μια προσωρινή απλά για τη μεταφορά. Το αυτό. Εγώ έχω 20 κλειδωμένα στο gatehub αλλά επειδή μου την έχουν δώσει θέλω να τα πάρω και να κλείσω τον λογαριασμό μου. Υπάρχει τρόπος να τα μεταφέρω στο bittrex (και ας χάσω το wallet) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RHCP12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Εγω που δεν εχω σουπερ υπολογιστη και απλα θελω την ολη αυτη ιστορια να τη δω σαν χρηματιστηριο... μπορω να αγορασω αυτα τα μικρα νομισματα απο καπου; Καταλαβαινετε τι λεω...πως αγοραζεις μετοχες...ετσι να μπαινω να βλεπω καθε μερα τι γινεται κι αν μας κατσει μια μερα μας εκατσε....ετσι δυο τρια απλα πραγματα που ξερετε να μου πειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Όταν λες προσωρινή και κανονικό wallet απο που το ξεχωρίζουμε; Πχ στο bittrex μόνιμη είναι η address δεν αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα Είναι μόνιμη, αλλά έχει διαφορετικό destination tag οπότε χρησιμοποιείτε για πολλούς χρήστες. Απο ότι βλέπω όταν πας να κάνεις deposit δεν γράφει κάτι για reserve fee. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αλλά μάλλον λειτουργεί όπως τα περισσότερα exchange και δεν κρατάει 20 XRP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 έχει καταφέρει κάνεις να κάνει verification στο bittrex το τελευταίο καιρό ? 20 μέρες περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το αυτό. Εγώ έχω 20 κλειδωμένα στο gatehub αλλά επειδή μου την έχουν δώσει θέλω να τα πάρω και να κλείσω τον λογαριασμό μου. Υπάρχει τρόπος να τα μεταφέρω στο bittrex (και ας χάσω το wallet) ? Υπάρχει τρόπος απλά δεν είναι και το ιδανικό να μένουν XRP σε exchange. Άμα πάθει το οτιδήποτε το exchange (πχ όπως το Mt.Gox) τότε αποχαιρετάς και τα XRP σου. Εγώ θα πρότεινα να τα κρατήσεις στο gatehub, αλλά να κάνεις import το ripple λογαριασμό σου σε ένα wallet όπως το ToastWallet. Είναι πολύ πιο ασφαλή έτσι. Και να μην υπάρχει στο μέλλον το gatehub, το ripple account σου στο δίκτυο συνεχίζει να υπάρχει και το διαχειρίζεσαι με μια desktop εφαρμογή. Δεν θα σου πάρει περαπάνω XRP, γιατί ήδη έχεις δημιουργήσει δικό σου address και έχει κάνει reserve για wallet. W3C Payment Handler API to add payment method for interledger and XRP Αυτή η είδηση δεν είναι για να τη περνάμε έτσι στο ντούκου. Άμα υιοθετηθεί το συγκεκριμένο API απο τους μεγάλους browser, τότε μιλάμε για πολύ σημαντικό γεγονός στο μεγαλύτερο adoption του XRP. Απο τη στιγμή που με XRP το transaction fee είναι πολύ χαμηλό και η ταχύτητα του settlement είναι ταχύτατη, η επιλογή του XRP για πληρωμή απο τους εμπόρους που έχουν online μαγαζιά θα είναι σχεδόν μονόδρομος. Το W3C είναι πολύ σημαντικός οργανισμός για την υιοθέτηση standard στο web. Ελπίζω να δούμε σύντομα σε testing στους browser πως λειτουργεί το συγκεκριμένο API. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) http://buyripple.com/best-ripple-xrp-wallets/ Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2017 από stefanos9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Η διαδικασια η σωστη πια ειναι; Κανω εγγραφη σε ενα site,βαζω λεφτα,αγοραζω το νομισμα που θελω και μετα περιμενω να ανεβει; Σαν χρηματηστηριο δηλαδη; Και ποιο site εχει τις περισσοτερες επιλογες νομισματων; Το πορτοφολι τι ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkasta Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Στο coinbase μου απέρριψαν την αίτηση με το δίπλωμα οδήγησης που είχα στείλει ( το νέο δίπλωμα είναι, αν παίζει ρόλο). Παίζει με ταυτότητα να κάνω δουλειά ή χρειάζεται διαβατήριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα δεν δέχτηκαν ταυτότητα, μόνο διαβατήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 τι γινετε ρε...ακομα στο 2017 δεν ειμαστε ? Ticking Bomb #2 ripple MarketCap 1 BTC €206,276,739,423 €12,300.15 2 XRP €64,179,696,654 €1.66 3 ETH €61,019,387,689 €631.36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειναι φυσιολογικό αυτό που γίνεται με το xrp. Όσο και να αγοράζει η Κορέα δεν είναι φυσιολογικό χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις