thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 μα καλα αφου το ripple ειναι και τραπεζικο προιον γιατι δεν μπορω να το αγορασω αμεσα με ευρω/δολαρια? γιατι πρεπει να περιμενω οπως με αλλα κρυπτονομισματα Το τραπεζικό προϊόν απευθύνεται μόνο σε τράπεζες, όχι σε καταναλωτές. Εκτός άμα έχεις δις όπως οι τράπεζες και χρειάζεσαι ρευστότητα δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που θες να πάρεις απευθείας απο τη Ripple όπως οι τράπεζες. Εκτός άμα εννοείς να αγοράσεις απευθείας απο τη τράπεζα. Σε αυτή τη περίπτωση είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και θα ισχύει μόνο σε τράπεζες στην Ασία για αρχή. Εννοείτε ότι θα πρέπει να συμμετέχει η τράπεζα στο RippleNet για να σου δωθεί αυτή η δυνατότητα. Ήδη η SBI Holdings που είναι απο τα μεγαλύτερα group τραπεζών στη Ασία έχει στα σχέδια να δώσει πρόσβαση σε XRP στους πελάτες της. Δες κάτω κάτω τι λέει. SBI Virtual Currencies coming soon. https://ripple.com/xrp/buy-xrp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν, προχθές ένας φίλος μου, ο οποίος δεν ξέρει πως ακριβώς δουλεύουν τα κρυπτονομίσματα, μου είπε ότι θα πάει σε μια ομιλία σχετικά με την τεχνολογία bolckchain. Ε είπα και εγώ να πάω μαζί του για παρέα και μήπως μάθω και τίποτα, γιατί η γνώση μου είναι επιφανειακή σχετικά με το πως λειτουργεί το blockhain. Τελικά αποδείχτηκε πως η ομιλία ειναι από μια εταιρεία με όνομα OneLife και προωθούσε το δικός της κρυπτονόμισμα το OneCoin. Όλη η φάση βρωμούσε scam. Ο κώδικας του νομίσματος είναι closed-source, το νόμισμα δεν βρίσκεται καν στο coinmarketcap και άλλα διάφορα. Δυστυχώς προσπαθούν να εξαπλωθούν και να πείσουν κόσμο να επενδύσει, οπότε αν ακούσετε κανέναν να σας λεει για το OneCoin, πείτε του να μείνει μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Έστειλα χθες το απόγευμα από Πειραιώς... Ελπίζω να το εμφανίσει και να μη μείνει για Γενάρη... Εγώ χθες το πρωϊ και ακόμα δεν το έχω δει.... Μάλλον πάει για Γενάρη Τελικά μου τα εμφάνισε πριν λίγο! Αλλά εκεί που έχει φτάσει το Ripple δε νομίζω ότι είναι καλή στιγμή για να πάρω. Μάλλον θα τα κάνω όλα BTC και μετά μερικά Monero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι βγαλαμε σήμερα με το ripple. Μία χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι βγαλαμε σήμερα με το ripple. Μία χαρα Αρχες 2017 το ripple ειχε 0.0065 το ενα. Σημερα εχει 1.85. 280 φορες πανω. Με 100 ευρω πριν 1 ακριβως χρονο σε αυτο το νομισμα τωρα θα ειχες 28 χιλιαρικα οσα βγαζει δηλαλη καποιος σε 3-4 χρονια. Το ripple και 5 και 10 να παει μην περιμενετε τρελα κερδη εφοσον αγορασατε τωρα εκτος αν βαλατε κανα 2 χιλιαρικα. Βρειτε νομισματα που εχουν περιθωριο για 500 και 1000 φορες πανω μεσα στο 2018. Εκει και με 5 10 ευρω ισως βγαλετε αρκετα χιλιαρικα. Τα περισσοτερα απο τα μεγαλα που βλεπετε πριν ενα χρονο δεν τα ηξερε κανεις και εκαναν τρελη ανοδο τους τελευταιους μηνες. Για το 2018 η χρονια θα παει σε αυτα που θα κανουν το τρελο pump και οχι αυτα που ηδη ειναι στο peak τους και απλα θα παρουν ακομα ενα x5 x10 το πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κανεις δεν λεει για το ZCL?? Το callare ο Zaknafein στα 400k στο βραδυ, 800k ειναι τωρα (ελπιζω να πηρε και ο ιδιος τοτε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικά εβαλα 400$ όταν είχε 1€. Τωρα εχει 1,6€ το ένα στο bitfinex και τα λεφτά εγιναν 640€ περίπου. Δεν εχει σημασία τόσο για εμενα αν θα μείνει εκεί ή αν θα πέσει. Απλά.... μου εφτιαξε την διάθεση. Όσο για τα μικρότερα... σήμερα εδωσα καποια eidoο που είχα (και ανεβηκε αρκετά σήμερα) και πήρα μερικά κομματια από ενα μικρό που εχει το bitfinex. Απλά να υπαρχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κανεις δεν λεει για το ZCL?? Το callare ο Zaknafein στα 400k στο βραδυ, 800k ειναι τωρα (ελπιζω να πηρε και ο ιδιος τοτε )Στο Θεό θα πάει το συγκεκριμένο τρελό pump τις τελευταίες μέρες. Απο τον Ιανουάριο πάντως μέχρι πριν 1 μηνα έπαιζε στα 1 2 ευρώ. Τις τελευταίες μέρες έκανε το απίστευτο pump. Ακόμα ένα νόμισμα που χάσαμε το τραίνο καλά πάμε. Προσωπικά εβαλα 400$ όταν είχε 1€. Τωρα εχει 1,6€ το ένα στο bitfinex και τα λεφτά εγιναν 640€ περίπου. Δεν εχει σημασία τόσο για εμενα αν θα μείνει εκεί ή αν θα πέσει. Απλά.... μου εφτιαξε την διάθεση. Όσο για τα μικρότερα... σήμερα εδωσα καποια eidoο που είχα (και ανεβηκε αρκετά σήμερα) και πήρα μερικά κομματια από ενα μικρό που εχει το bitfinex. Απλά να υπαρχει Εφόσον χαίρεσαι αυτό αρκεί. Προσπαθώ να βρω κάποια πολύ μικρά νομίσματα που έχουν τη δυνατότητα για τεράστιο pump αλλά μόνο εύκολο δεν είναι ανάμεσα σε τόσα πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 delete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Στο Θεό θα πάει το συγκεκριμένο τρελό pump τις τελευταίες μέρες. Απο τον Ιανουάριο πάντως μέχρι πριν 1 μηνα έπαιζε στα 1 2 ευρώ. Τις τελευταίες μέρες έκανε το απίστευτο pump. Ακόμα ένα νόμισμα που χάσαμε το τραίνο καλά πάμε. Εμενα εκαναν μαζικα buy(σχεδον all in) στα 5$ κατι γνωστοί αλλά το αγνόησα εντελώς, ενταξει 100% πανω δεν εχω παράπονο οτι εχασα και το τραινο η απληστια δεν ειναι καλο πραγμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Διάβαζα οτι για να ανοίξεις πορτοφόλι xrp σου δεσμεύει 20 xrp. Είναι αλήθεια αυτό; Δηλαδή αν αγοράσω απο το kraken θα κρατήσει 20 xrp και μετά αν θέλω να τα βάλω σε δικό μου πορτοφόλι άλλα 20; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharias99 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά και από μένα ένα οutsider tip. Ρίξτε μια ματιά στο sonm. Έχω επενδύσει από το Σεπτέμβρη και μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες ήταν στάσιμο στα χαμηλά. Από τις 25.12 το project αρχίζει να παίρνει μορφή και ξεκινήσανε οι μεγάλες συνεργασίες (σήμερα π.χ. με HP). Ρίξτε μια ματιά, νομίζω αξίζει για LONG TERM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 W3C Payment Handler API to add payment method for interledger and XRP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Διάβαζα οτι για να ανοίξεις πορτοφόλι xrp σου δεσμεύει 20 xrp. Είναι αλήθεια αυτό; Δηλαδή αν αγοράσω απο το kraken θα κρατήσει 20 xrp και μετά αν θέλω να τα βάλω σε δικό μου πορτοφόλι άλλα 20; Τα 20 XRP reserve fee είναι μόνο για wallet που έχεις δημιουργήσει εσύ. Δεν ισχύει για τα exchanges. Άμα στείλεις απο το Kraken στο δικό σου wallet δεν θα σου κρατήσει τίποτα αλλά άμα κάνεις withdraw απο το δικό σου wallet στο kraken τότε τα 20 XRP θα μείνουν εκεί. Αυτό γίνεται για να μην υπάρχει spam στο δίκτυο. Να δημιουργούν συνεχώς wallet με 1 XRP και να γίνεται congested το δίκτυο. Βέβαια τα 20 XRP υπάρχουν ακόμα απο τότε που ήταν 0.20$ το 1 XRP. Ύπαρχει η πρόβλεψη όσο ανεβαίνει η αξία του νομίσματος μέσα απο voting μεταξύ των validators να μειώνεται το fee. Στην αρχή όταν ξεκίνησε το XRP ήταν στα 100 XRP μετά πήγε 80, 50 και 20 που είναι τώρα. Λογικά στο επόμενο διάστημα θα μειωθεί το reserve fee. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Στο poloniex τα κραταει IMPORTANT: The first time you deposit to a Ripple deposit address, 20 XRP will be held there in order to reserve the address. This is because the Ripple network requires a minimum of 20 XRP to be in any active address. The money does not go to anyone, and the difference will be credited to your account if the minimum requirement is ever lowered. Once you have funded your deposit address with 20 XRP, you will be able to deposit any amount and receive your full deposit. Please note that if you generate a new deposit address, you will have to fund that one with 20 XRP as well. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις