ADHD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δεν νομιζω να μην εχεις παρει χαμπαρι καθολου, εχεις red cloud στο οποιο μπαινεις εχεις cross στην pic που εβαλες πανω προς τα 2/3 του μεγαλου red candle. Δεν δειχνει κατι bullish απο αυτο το σημειο για να με εκπληξει να σου πω την αληθεια αλλα ολα τα indicators λαγκαρουν κανενα δεν θα σου κανει perfect timing στο market αυτα συμβαινουν συνεχεια. ΒΒ χρησιμοποιω για breakouts/triangles και fibs για να βλεπω retracement levels, δεν ειμαι και μεγαλος fan ομως, τα χρησιμοποιώ συμπληρωματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δεν νομιζω να μην εχεις παρει χαμπαρι καθολου, εχεις red cloud στο οποιο μπαινεις εχεις cross στην pic που εβαλες πανω προς τα 2/3 του μεγαλου red candle. Δεν δειχνει κατι bullish απο αυτο το σημειο για να με εκπληξει να σου πω την αληθεια αλλα ολα τα indicators λαγκαρουν κανενα δεν θα σου κανει perfect timing στο market αυτα συμβαινουν συνεχεια. ΒΒ χρησιμοποιω για breakouts/triangles και fibs για να βλεπω retracement levels, δεν ειμαι και μεγαλος fan ομως, τα χρησιμοποιώ συμπληρωματικα. Δες ένα παράδειγμα αυτού που σου λέω που είναι φρέσκο και καλύτερο... στα 12.650 είσαι μέσα σε κόκκινο σύννεφο με ema 18 (λευκή γραμμή) να διαπερνά το κάτω μέρος των κεριών και ξαφνικά κάνει ένα μπραφ και σε πετάει απότομα 13κ δεν ήταν τελείως άχρηστος εκεί ο δείκτης ειδικά για short term trading? timeframe 15 λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Για εσάς που ασχολείστε λίγο σε βάθος , μπορεί κάποιος να μου πει την γνώμη του σχετικά με τις φήμες που λένε για το ripple ότι θα μπει στο coinbase\gdax τον Ιανουάριο ? Διαβάζοντας το Asset Framework του Gdax για τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει νόμισμα για να μπει στο ανταλλακτήριο στο 1.1 αναφέρει "Decentralization . The network is public, decentralized, and enables trustless consesus." Πώς μπορεί να βγει τέτοια φήμη ενώ απ όσο έχω διαβάσει και έχω καταλάβει ότι το ripple είναι centralized και όχι decentalized.... ναι οκ είναι καλή η ιδέα, έχω αγοράσει, αλλά προφανώς και αν μπει coinbase θα ανέβει πολύ νομίζω η τιμή, όχι 100$ εννοείτε, αλλά θα μπορούσε να έχει μία αύξηση τύπου 100-200-300 %. σχετικά με άλλα altcoin ρίχτε μια ματιά στο XRB .... διάβασα-είδα-αγόρασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Έχω καταντήσει κουραστικός, αλλά αυτό που γίνεται είναι τρελό. Οι Κορεάτες για άλλη μια φορά έχουν τρελαθεί και παμπάρουν τρελά το Ripple. Άμα συνεχίσει με αυτό το ρυθμό σε λίγες ώρες θα έχει ξεπεράσει το Ethereum σε Market Cap. Στο μεγαλύτερο Κορεάτικο Exchange (Bithump) αυτή τη στιγμή έχει 1.84$. Περιττό να πω ότι έγινε ATH στα 1.69$ στο CoinMarketCap Για εσάς που ασχολείστε λίγο σε βάθος , μπορεί κάποιος να μου πει την γνώμη του σχετικά με τις φήμες που λένε για το ripple ότι θα μπει στο coinbase\gdax τον Ιανουάριο ? Διαβάζοντας το Asset Framework του Gdax για τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει νόμισμα για να μπει στο ανταλλακτήριο στο 1.1 αναφέρει "Decentralization . The network is public, decentralized, and enables trustless consesus." Πώς μπορεί να βγει τέτοια φήμη ενώ απ όσο έχω διαβάσει και έχω καταλάβει ότι το ripple είναι centralized και όχι decentalized.... ναι οκ είναι καλή η ιδέα, έχω αγοράσει, αλλά προφανώς και αν μπει coinbase θα ανέβει πολύ νομίζω η τιμή, όχι 100$ εννοείτε, αλλά θα μπορούσε να έχει μία αύξηση τύπου 100-200-300 %. σχετικά με άλλα altcoin ρίχτε μια ματιά στο XRB .... διάβασα-είδα-αγόρασα Εδώ μπορείς να δεις τους validators που χρησιμοποιούνται στο consescus. Όπως βλέπεις μόνο 11 απο τους 75 ανήκουν στη Ripple, οπότε μια χαρά decentralized είναι. Δεν είναι decentralized στο βαθμό που είναι το bitcoin αυτή τη στιγμή (με το lightning network θα γίνει λιγότερο decentralized) αλλά αυτό δεν το κάνει centralized. Δες αυτό το βιντεάκι για να καταλάβεις πως λειτουργεί το consescus της Ripple 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 εφτιαξα ενα wallet για ripple, τωρα πως μπορω να αγορασω με καρτα/paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Αναλυση απο τον Ραστανι για τη τιμη του bitcoin http://www.leadingtrader.com/will-bitcoin-bounce-or-more-downside/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δες ένα παράδειγμα αυτού που σου λέω που είναι φρέσκο και καλύτερο... στα 12.650 είσαι μέσα σε κόκκινο σύννεφο με ema 18 (λευκή γραμμή) να διαπερνά το κάτω μέρος των κεριών και ξαφνικά κάνει ένα μπραφ και σε πετάει απότομα 13κ δεν ήταν τελείως άχρηστος εκεί ο δείκτης ειδικά για short term trading? timeframe 15 λεπτά Εχεις ΤΚ cross στα ~12.6k δεν βλεπω κατι λαθος η καποιο fake signal, ema αν ειναι για 15 λεπτα και scalping δοκιμασε ξερω γω 5, 12 μαζι με ενα stoch RSI, dunno τι κανουν σε αυτα τα timeframes εγω δεν κοιταω ποτε τιποτα κατω απο 1h charts και αυτα σπανια. Το ειπα και πριν τιποτα δεν θα σου κανει perfect timing στο market ποσο ακομα αν κοιτας 15m charts. Κοιτα 4h/6h θα χασεις καποιο value αλλα ειναι σχετικα "safe" signals μεχρι στιγμης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 εφτιαξα ενα wallet για ripple, τωρα πως μπορω να αγορασω με καρτα/paypal? Διάβασε τον οδηγό εδώ https://www.reddit.com/r/Ripple/comments/7l94ng/ripple_subreddit_rules_helpful_links_answers_to/ Με κάρτα μπορείς να αγοράσεις κατευθείαν XRP απο το Bitstamp. Θα πρέπει να κάνεις verification πρώτα απλά αυτή τη στιγμή πρέπει να περιμένεις γιατί υπάρχει backlog και μπορεί να πάρει εως και δυο εβδομάδες για verification. Η κατάσταση και στα υπόλοιπα exchanges είναι η ίδια. Έχουν μπουκώσει όλα και η αναμονή για verification είναι μεγάλη. 2.05$ στη Κορέα αυτή τη στιγμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Όταν χρησιμοποιώ μια διεύθυνση για να στείλω στο kraken BTC μου την βγάζει σαν used στο μενού, μπορώ να χρησιμοποιήσω την ίδια ή πρέπει κάθε φορά να φτιάχνω άλλη ? Πήρα λίγα XRP (@1.06) χθες με btc και τώρα που θέλω να προσθέσω λίγα ακόμα έχει πέσει το kraken. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Είχα βάλει στο πρόγραμμα να αγοράσω μερικά επιπλέον ripple την τρίτη, αλλά έτσι όπως πάει θα τα πληρώσω χρυσά. οχι οτι παραπονιέμαι βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Είχα βάλει στο πρόγραμμα να αγοράσω μερικά επιπλέον ripple την τρίτη, αλλά έτσι όπως πάει θα τα πληρώσω χρυσά. οχι οτι παραπονιέμαι βεβαια Καλά δεν πρόκειται να πηγαίνει τραίνο μέχρι τη Τρίτη. Κάποια στιγμή θα γίνει correction. Το θέμα είναι βρεις πότε θα γίνει και τότε χτύπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 όπως έγραψε κάποιος στο reddit και γέλασα αρκετά "My ripples are hard" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Θελω να το κανω short τοσο πολυ πραγματικα.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 μα καλα αφου το ripple ειναι και τραπεζικο προιον γιατι δεν μπορω να το αγορασω αμεσα με ευρω/δολαρια? γιατι πρεπει να περιμενω οπως με αλλα κρυπτονομισματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις