Heybro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Υπαρχει κατι σαν request αντι για deposit στο gdax? Αν τα στειλω μεσω coinbase, βγαζει αυτοματα το fee (17 ευρω ή κατι τετοιο) Το στανταρ fee για bitcoin απο bittrex poloniex binance και γενικα τα site που ανταλλασεις νομισματα ειναι 0.001btc. 14-15 ευρω αυτη τη στιγμη δηλαδη. Εγω πληρωσα 15 πριν κατι μερες.Ειτε στειλετε 1 ευρω ειτε 10000 η ταριφα ειναι ιδια. Απο blockchain.info σε kraken κρατησαν 3.5 ευρω. Και 3 κρατησε η εθινικη για το εμβασμα. Δηλαδη 21 ευρω προμηθεια. Για μενα αξιζει πανω απο 400-500 ευρω να στειλετε στην τραπεζα αλλιως η προμηθεια ειναι τεραστια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Βασικα θελω να στειλω χρηματα μεσω coinbase στο binance και ψαχνω την πιο οικονομικη διαδρομη ωστε να μην χασω πολλα. Μεχρι τωρα με συμφερει να κανω eth στο coinbase και να τα στειλω στο binance με αρκετα μικροτερο fee απο οτι να στειλω bitcoin. Οκ το βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα κατα την αγορα ή τη πωληση μου πεταει διαφορα error, στο τελος ομως αφου σπαμαρω το κουμπι το περναει. Να φανταστω οτι και εσυ σπαμαρεις το κουμπι get verified αλλα τιποτα; Το front end δουλευει σχεδον παντα, οι σερβερς τραβανε ζορι και δειχνει οτι να ναι. δεν ειναι θεμα σπαμ νομιζω.απλα μου λεει οτι ειναι disabled το feature. τα εχει παιξει μαλλον και τα απενεργοποιησαν για λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παντως εχω 2 sell signals για btc εκτος του πιθανου H&S που εβαλα (το οποιο δεν φαινεται να κανει complete ποτε γιατι αγοραζουν στο neckline) ichimoku TK cross και 13/48 EMA crosses στο 4h timeframe ειναι σχετικα δυνατος συνδυασμός.. Δεν είναι πλεονασμός να έχεις και EMA και Ichimoku ανοιχτά; Περίπου το ίδιο πράγμα δεν σου προσφέρουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Νομιζω ενα hybrid setup στο μελλον θα αποδειχθει πολυ πιο οικονομικο και ασφαλες ταυτοχρονα. Για παραδειγμα να απαιτει τα παραγονται PoW και PoS blocks με συγκεκριμενο ρυθμο η ακομα και με συγκεκριμενη σειρα. Θα ειναι πολυ δυσκολο μετα αν οχι αδυνατο να συντονισει καποιος ενα 51% attack, αφου πλεον δεν εχει να κανει μονο με hashing power. Καλά, εννοείται θα εξελιχθεί το blockchain, είναι αρκετά νέα τεχνολογία ακόμα. Θα βοηθήσει και η συνεχής βελτίωση σε perf/watt που ακόμα καλά κρατεί, οπότε αθροιστικά με βελτιώσεις και καινοτομίες σε επίπεδο κώδικα & νεότερο hardware θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Η επίσημανση έγινε για το κατά πόσο είναι ή δεν είναι άσκοπη σπατάλη, που κατά την άποψή μου δεν είναι. Στα cryptos θεωρω το rsi άχρηστο προσωπικά οπως και το MACD αν και τα κοιτάω , ΒΒ για triangles περισσότερο. Το cloud και τα 13/48 ema crosses μου δίνουν σχετικά αξιόπιστα signals μέχρι στιγμής σε συνδυασμό με volume και candlestick patterns, αλλα οτι δουλεύει στον καθένα δεν νομιζω οτι υπάρχει σωστό και λάθος. Αλλο πράγμα μπορει να βλέπει ο ενας αλλο ο αλλος για αυτο και ειναι καλο να ανταλλάζονται αποψεις.. Συζήτηση κάνουμε, δεν το είπα για σένα, αφορμή βρήκα απ'το quote, γιατί πολλοί όταν ξεκινάνε αρχίζουν και τρελαίνονται με τα διάφορα indicators (που μερικές φορές μπορεί να έχουν και αντικρουόμενα signals) και χάνουν την ουσία - που για εμένα είναι το price action αυτό καθ'αυτό + volume όπως αναφέρεις. Και έχει σημασία και το time frame του trade, στο forex για scalping/intraday θέσεις κοιτούσα RSI πχ, ενώ για long term αγνοούσα τα πάντα πλην θεμελιωδών μεγεθών και κάποιων οικονομικών leading indicators - και φυσικά τίποτα απ'τα 2 δεν έχει εφαρμογή στο πεδίο των cryptos, είναι εντελώς διαφορετική αγορά. Στην καυτή πατάτα τώρα, to trade or not to trade ZCL/BTC @ ~0.004; Κι αν μου κάτσει που λέει κι η διαφήμιση με το fork; Decisions, decisions... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Θα ανεβει πολυ ακομα το zcl εχει πολυ χαμηλο market cap. Επρεπε να παρω μερικα στα 1 2 ευρω τον αυγουστο ποτε πηγε στα 50 ουτε καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι πλεονασμός να έχεις και EMA και Ichimoku ανοιχτά; Περίπου το ίδιο πράγμα δεν σου προσφέρουν; Οχι ειναι καλο να εχεις και τα 2 για εμενα, τα TK crosses ειναι σαν EMA αλλα δεν ειναι EMA Αν δεις στο chart δεν εχει κανει ακομα TK cross το cloud ενω τα EMA εχουν κανει, ειναι και αναλογα τα periods που διαλεγεις. Οποτε περιμενω 2 confirmations αν ειναι να κανω καποια κινηση. Επισης το ichimoku ειναι σαν "all in one" indicator για εμενα δεν ειναι μονο τα TK crosses.. Καλά, εννοείται θα εξελιχθεί το blockchain, είναι αρκετά νέα τεχνολογία ακόμα. Θα βοηθήσει και η συνεχής βελτίωση σε perf/watt που ακόμα καλά κρατεί, οπότε αθροιστικά με βελτιώσεις και καινοτομίες σε επίπεδο κώδικα & νεότερο hardware θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Η επίσημανση έγινε για το κατά πόσο είναι ή δεν είναι άσκοπη σπατάλη, που κατά την άποψή μου δεν είναι. Συζήτηση κάνουμε, δεν το είπα για σένα, αφορμή βρήκα απ'το quote, γιατί πολλοί όταν ξεκινάνε αρχίζουν και τρελαίνονται με τα διάφορα indicators (που μερικές φορές μπορεί να έχουν και αντικρουόμενα signals) και χάνουν την ουσία - που για εμένα είναι το price action αυτό καθ'αυτό + volume όπως αναφέρεις. Και έχει σημασία και το time frame του trade, στο forex για scalping/intraday θέσεις κοιτούσα RSI πχ, ενώ για long term αγνοούσα τα πάντα πλην θεμελιωδών μεγεθών και κάποιων οικονομικών leading indicators - και φυσικά τίποτα απ'τα 2 δεν έχει εφαρμογή στο πεδίο των cryptos, είναι εντελώς διαφορετική αγορά. Στην καυτή πατάτα τώρα, to trade or not to trade ZCL/BTC @ ~0.004; Κι αν μου κάτσει που λέει κι η διαφήμιση με το fork; Decisions, decisions... Ναι το ξερω, ειναι ευκολο να μπλεξεις με τα διαφορα indicators και να κανεις τα πραγματα πολύπλοκα χωρις λογο.. Εγω πηρα μερικά zcl στα 400k περιπου και #yolo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Οχι ειναι καλο να εχεις και τα 2 για εμενα, τα TK crosses ειναι σαν EMA αλλα δεν ειναι EMA Αν δεις στο chart δεν εχει κανει ακομα TK cross το cloud ενω τα EMA εχουν κανει, ειναι και αναλογα τα periods που διαλεγεις. Οποτε περιμενω 2 confirmations αν ειναι να κανω καποια κινηση. Επισης το ichimoku ειναι σαν "all in one" indicator για εμενα δεν ειναι μονο τα TK crosses.. Πρακτικά εάν δεις το ιστορικό ακόμα και όταν γίνεται tk cross και από τα δύο δεν ακολουθεί την προβλεπόμενη πορεία και η τιμή Οπότε πιάσε το αυγό και κούρευτο Μπορεί να ακούγομαι μηδενιστής αλλά το καλύτερο indicator ειναι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Πρακτικά εάν δεις το ιστορικό ακόμα και όταν γίνεται tk cross και από τα δύο δεν ακολουθεί την προβλεπόμενη πορεία και η τιμή Οπότε πιάσε το αυγό και κούρευτο Μπορεί να ακούγομαι μηδενιστής αλλά το καλύτερο indicator ειναι αυτό Αν κοιταξω προσφατο ιστορικο του btc βλεπω αυτο (σε 4h timeframe παλι). Εχεις EMAs cross, TK cross, kumo breakout στα ~6500κ και ΑΝ θες να βγεις απο το trade εισαι εξω στα ~17500. Φυσικα δεν ειναι accurate 100% εχει και false signals και μπορει να βλεπεις ενα alt πχ και το btc να τρελαθει, ολα παιζουν.. Η TA σου δείχνει το γενικο trend και σου δίνει πιθανότητες για entry/exit τίποτα περισσότερο, κανεις δεν μπορει να προβλεψει το μελλον ειπαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Αν κοιταξω προσφατο ιστορικο του btc βλεπω αυτο (σε 4h timeframe παλι). Εχεις EMAs cross, TK cross, kumo breakout στα ~6500κ και ΑΝ θες να βγεις απο το trade εισαι εξω στα ~17500. Φυσικα δεν ειναι accurate 100% εχει και false signals και μπορει να βλεπεις ενα alt πχ και το btc να τρελαθει, ολα παιζουν.. Η TA σου δείχνει το γενικο trend και σου δίνει πιθανότητες για entry/exit τίποτα περισσότερο, κανεις δεν μπορει να προβλεψει το μελλον ειπαμε.. Εδώ τι συμπέρασμα θα έβγαζες πριν την πτώση; * Η λευκή γραμμή είναι ema 18 Έχω την αίσθηση ότι πιο πρακτικό είναι ένα bb fibonaci για entry/exit παρότι και αυτό πολλές φόρες είναι ότι ναναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εχω ιδεα τι ειναι τι και σε τι timeframe, φανταζομαι το μπλε ειναι το Tenkan και το ασπρο το Kijun? Εχεις ενα bearish cross το οποιο ειναι κατω απο το cloud αρα και δυνατο και αυτο ειναι δεν βλεπω κατι αλλο.. Στα υπολοιπα εισαι κατω απο το cloud οποτε ειναι downtrend το lagging span ειναι επισης κατω οποτε το current price σου σε Υ periods behind μου δειχνει προφανως οτι εκανε βουτια η τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις έγραψα την ανασκόπηση για το 2017 του Bitcoin. Δεν νομίζω να υπάρχει ξανά τέτοια χρονιά με τόσο σημαντικά γεγονότα στην πορεία του ψηφιακού νομίσματος. Μπορείτε να την διαβάσετε εδώ και να μάθετε τους σημαντικότερους σταθμούς σε μια ιστορική χρονιά για το Bitcoin Ανασκόπηση 2017 (Part 1) http://www.bitcoin-gr.org/?p=7278 το κείμενο μπορεί να έχει μερικά λάθη δεν έχει περάσει δεύτερο χέρι ακόμα για τις τελικές διορθώσεις 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εχω ιδεα τι ειναι τι και σε τι timeframe, φανταζομαι το μπλε ειναι το Tenkan και το ασπρο το Kijun? Εχεις ενα bearish cross το οποιο ειναι κατω απο το cloud αρα και δυνατο και αυτο ειναι δεν βλεπω κατι αλλο.. Στα υπολοιπα εισαι κατω απο το cloud οποτε ειναι downtrend το lagging span ειναι επισης κατω οποτε το current price σου σε Υ periods behind μου δειχνει προφανως οτι εκανε βουτια η τιμη. Το timeframe είναι στις 2 ώρες το μπλε είναι το tenkan και το κόκκινο το kijun. Το λευκό είναι ΕΜΑ 18, η τιμή έπεσε αρκετά απότομα και σου κόβω την φωτογραφία πριν την απότομη βούτα για να καταλάβεις το ερώτημα... στο σημείο αυτό δεν δείχνουν όλα σταθεροποίηση; Μετά από λίγο όμως "ΒΟΟΜ" πάρε την απότομη πτώση που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Τελικα ειναι ema 18 η kijun? Γιατι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα αν μπλεξεις τα indicators ποσο μαλλον να κανεις cross tenkan με ema.. Απο αυτο το κομματάκι εισαι μεσα στο red cloud εχεις bearish cross γιατι το kijun ειναι πανω απο το tenkan και δεν μπορεις να δεις κατι αλλο.. Παντως πρεπει να βλεπεις ολη την εικονα σε διαφορα timeframes, σε ενα κομματακι σε 2h τι να δεις οκ, και fake signals θα εχεις και τα παντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις έγραψα την ανασκόπηση για το 2017 του Bitcoin. Δεν νομίζω να υπάρχει ξανά τέτοια χρονιά με τόσο σημαντικά γεγονότα στην πορεία του ψηφιακού νομίσματος. Μπορείτε να την διαβάσετε εδώ και να μάθετε τους σημαντικότερους σταθμούς σε μια ιστορική χρονιά για το Bitcoin Ανασκόπηση 2017 (Part 1) http://www.bitcoin-gr.org/?p=7278 το κείμενο μπορεί να έχει μερικά λάθη δεν έχει περάσει δεύτερο χέρι ακόμα για τις τελικές διορθώσεις Ωραία δουλεία για εμάς τους καινούργιους στον χώρο μπράβο! Τελικα ειναι ema 18 η kijun? Γιατι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα αν μπλεξεις τα indicators ποσο μαλλον να κανεις cross tenkan με ema.. Απο αυτο το κομματάκι εισαι μεσα στο red cloud εχεις bearish cross γιατι το kijun ειναι πανω απο το tenkan και δεν μπορεις να δεις κατι αλλο.. Παντως πρεπει να βλεπεις ολη την εικονα σε διαφορα timeframes, σε ενα κομματακι σε 2h τι να δεις οκ, και fake signals θα εχεις και τα παντα.. Η λευκή είναι ema 18 Συμφωνείς ότι είναι κλασσικό παράδειγμα που γίνεται το κρακ και εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα εάν βασίζεσαι στα indicators; Δοκίμασε και bolinger fibonaci πιστεύω είναι πιο ευαναγνωστο και χρήσιμο για trade στα crypto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις