MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα πάντως κι όλο αυτό που γίνεται με το mining δεν μου κάθεται καλά. Κι ας θέλω να κάνω γιατί είναι έτσι η κατάσταση τώρα. Αλλά δεν μπορεί να είναι αυτό το μέλλον, να βάζουμε υπερμηχανήματα να δουλεύουν χωρίς λόγο «σκάβοντας»! Πιο πολύ πισωγύρισμα μου κάνει αυτό παρά πρόοδος, δεν ξέρω. Να επενδύσουμε στο EMC2 αν είναι να βοηθήσουμε και την επιστήμη 1
zio10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Να επενδύσουμε στο EMC2 αν είναι να βοηθήσουμε και την επιστήμη Δεν είναι άσχημη ιδέα, μιλάμε για πολύ ισχύ! Ρε παιδιά που είναι αυτή η επιλογή που λέτε στο coinstats; Δεν μπορώ να το βρω...
Andy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 αγορα monero με fiat απο πιο exhange προτεινετε?
Predatorkill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 αγορα monero με fiat απο πιο exhange προτεινετε?Kraken, τωρα εχει 296 οταν στα αλλα εχει ~320. Υποψην οτι καταθεσεις fiat στο kraken θα εμφανιστουν στις/μετα τις 4 Ιανουριου. Υπαρχει και το ενδεχομενο να μην σε αφησει να γινεις verified, γινεται χαμος εχει πολυ κινηση. Ρε παιδιά που είναι αυτή η επιλογή που λέτε στο coinstats; Δεν μπορώ να το βρω... Σε android δεν ξερω που μπορει να ειναι. Δες στην περιγραφη της εφαρμογης στο play store αν αναφερει κατι. 1
Andy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Kraken, τωρα εχει 296 οταν στα αλλα εχει ~320. Υποψην οτι καταθεσεις fiat στο kraken θα εμφανιστουν στις/μετα τις 4 Ιανουριου. Υπαρχει και το ενδεχομενο να μην σε αφησει να γινεις verified, γινεται χαμος εχει πολυ κινηση. Σε android δεν ξερω που μπορει να ειναι. Δες στην περιγραφη της εφαρμογης στο play store αν αναφερει κατι. kraken εκανα εγγραφη προχθες αλλα το section που λεει verified πεταει error και λεει This feature is not currently available.
zio10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Thanks, δεν το έχει σε android. Ίσως σε επόμενη έκδοση. 1
Predatorkill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 kraken εκανα εγγραφη προχθες αλλα το section που λεει verified πεταει error και λεει This feature is not currently available.Εμενα κατα την αγορα ή τη πωληση μου πεταει διαφορα error, στο τελος ομως αφου σπαμαρω το κουμπι το περναει. Να φανταστω οτι και εσυ σπαμαρεις το κουμπι get verified αλλα τιποτα; Το front end δουλευει σχεδον παντα, οι σερβερς τραβανε ζορι και δειχνει οτι να ναι. 1
Heybro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Πως το βλεπετε το παρακατω? https://biblepay.org/ Καλα ολα τα νομισματα αλλα αν μπορουσαμε να βοηθησουμε και στα σημαντικα προβληματα αυτου του κοσμου δεν θα ελεγα οχι και η χαρα μου θα ηταν διπλη.
Bspus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ποτέ δεν τα συμπάθησα αυτά (τα διάφορα indicators), άντε ένα RSI και κανά BB για να φαίνονται καλύτερα τα breakout στο διάγραμμα. Σε scalping/intraday αυτά, για swing trading ίσως βοηθάνε αλλά λίγο. Δεν είναι "χωρίς λόγο" το mining (είπε ο miner ). Είναι λίγο... χαζό μεν, αλλά έτσι εξασφαλίζεται το δίκτυο (αν ήταν μικρό το κόστος σε υπολογιστική ισχύ/ενέργεια, ένα 51% attack γίνεται πιο πιθανό). Νομιζω ενα hybrid setup στο μελλον θα αποδειχθει πολυ πιο οικονομικο και ασφαλες ταυτοχρονα. Για παραδειγμα να απαιτει τα παραγονται PoW και PoS blocks με συγκεκριμενο ρυθμο η ακομα και με συγκεκριμενη σειρα. Θα ειναι πολυ δυσκολο μετα αν οχι αδυνατο να συντονισει καποιος ενα 51% attack, αφου πλεον δεν εχει να κανει μονο με hashing power.
ADHD Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ποτέ δεν τα συμπάθησα αυτά (τα διάφορα indicators), άντε ένα RSI και κανά BB για να φαίνονται καλύτερα τα breakout στο διάγραμμα. Σε scalping/intraday αυτά, για swing trading ίσως βοηθάνε αλλά λίγο. Δεν είναι "χωρίς λόγο" το mining (είπε ο miner ). Είναι λίγο... χαζό μεν, αλλά έτσι εξασφαλίζεται το δίκτυο (αν ήταν μικρό το κόστος σε υπολογιστική ισχύ/ενέργεια, ένα 51% attack γίνεται πιο πιθανό). Στα cryptos θεωρω το rsi άχρηστο προσωπικά οπως και το MACD αν και τα κοιτάω , ΒΒ για triangles περισσότερο. Το cloud και τα 13/48 ema crosses μου δίνουν σχετικά αξιόπιστα signals μέχρι στιγμής σε συνδυασμό με volume και candlestick patterns, αλλα οτι δουλεύει στον καθένα δεν νομιζω οτι υπάρχει σωστό και λάθος. Αλλο πράγμα μπορει να βλέπει ο ενας αλλο ο αλλος για αυτο και ειναι καλο να ανταλλάζονται αποψεις..
Silverage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μετά απο μια εβδομάδα με έκανε tier 3 το kraken. Δέχτηκαν ταυτότητα ενώ το coinbase όχι.
Bourdoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Kraken, τωρα εχει 296 οταν στα αλλα εχει ~320. Υποψην οτι καταθεσεις fiat στο kraken θα εμφανιστουν στις/μετα τις 4 Ιανουριου. Υπαρχει και το ενδεχομενο να μην σε αφησει να γινεις verified, γινεται χαμος εχει πολυ κινηση. Σε android δεν ξερω που μπορει να ειναι. Δες στην περιγραφη της εφαρμογης στο play store αν αναφερει κατι. Κάποιο άλλο πέρα από το Kraken; Φαίνεται να τα έχουν παίξει σε αυτό με τόση κίνηση.
zio10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Πως το βλεπετε το παρακατω? https://biblepay.org/ Καλα ολα τα νομισματα αλλα αν μπορουσαμε να βοηθησουμε και στα σημαντικα προβληματα αυτου του κοσμου δεν θα ελεγα οχι και η χαρα μου θα ηταν διπλη. Καλό, αλλά θα είναι αλήθεια ή πάνε να εκμεταλλευτούν το χαμό;
Heybro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλό, αλλά θα είναι αλήθεια ή πάνε να εκμεταλλευτούν το χαμό; Δεν εχω ιδεα μακαρι να βγει κατι καλο απο ολο αυτο το project. 1
overpower Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Αν θυμάμαι καλά επιλέγεις εσύ το fee εκεί, σε αντίθεση με το Coinbase που βγαίνει αυτόματα. Υπαρχει κατι σαν request αντι για deposit στο gdax? Αν τα στειλω μεσω coinbase, βγαζει αυτοματα το fee (17 ευρω ή κατι τετοιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις