Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχως εχω το ιδιο θεμα και εγω για να στελνω σε binance. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις (αν το παρεχει το kraken) να τα αλλαξεις σε eth. Κραταει αρκετα μικροτερο fee για το ιδιο ποσο.

Τα εκανα σε ETH και τα έστειλα και εγω στο binance (είχα ξεχάσει ότι εχω account). Στο gdax παίζει να βγαίνει και πιο φθηνά η μετατροπή απο btc σε eth, αλλά θέλει εξτρα τρόπο επιβεβαίωσης, για να κανεις trades, που εγώ δεν κατέχω.

Δημοσ.

Σε οσους αρεσει να ζουν επικυνδινα η εφαρμογη Coin Stats για android και ios παρεχει σε beta pump notifications στο κινητο. Η μονη μαλακια ειναι οτι χρειαζεται να πληρωσεις μηνιαια/ετησια συνδρομη (στο ios, δεν ξερω πως ειναι στο android).

Τώρα είδα ότι την έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή αλλά τέτοια επιλογή δεν βρίσκω (σε android).

Δημοσ.

Έστειλα από Gdax BTC στο ledger και στο kraken.

Μου κράτησε το ποσό από το balance μου στο gdax και μεταφέρθηκαν τα αντίστοιχα ποσά στα πορτοφόλια μου.

Λογικά πρέπει να πλήρωσε το fee το gdax.

Δημοσ.

Σε οσους αρεσει να ζουν επικυνδινα η εφαρμογη Coin Stats για android και ios παρεχει σε beta pump notifications στο κινητο. Η μονη μαλακια ειναι οτι χρειαζεται να πληρωσεις μηνιαια/ετησια συνδρομη (στο ios, δεν ξερω πως ειναι στο android).

To είδα και εγώ αλλά το αγνόησα λόγω beta. Εάν το έχεις δοκιμάσει μπορείς να μας ενημερώσεις τι κάνει θεωρητικά αλλά και πρακτικά;

Δημοσ.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι σε αυτό το ποστ το ripple έχει υμνηθεί αρκετά από τότε που είχε 0.20.

Εγώ πήρα μερικά όταν ήταν στα 0.80. Ενταξει πλούσιος μάλλον δεν θα γίνω αλλά ελπίζω να βγάλω ένα χαρτζιλίκι

Δημοσ.

Παντως εχω 2 sell signals για btc εκτος του πιθανου H&S που εβαλα (το οποιο δεν φαινεται να κανει complete ποτε γιατι αγοραζουν στο neckline)

ichimoku TK cross και 13/48 EMA crosses στο 4h timeframe ειναι σχετικα δυνατος συνδυασμός..

5a45389cb9a5c.png

Δημοσ.

Παντως εχω 2 sell signals για btc εκτος του πιθανου H&S που εβαλα (το οποιο δεν φαινεται να κανει complete ποτε γιατι αγοραζουν στο neckline)

ichimoku TK cross και 13/48 EMA crosses στο 4h timeframe ειναι σχετικα δυνατος συνδυασμός..

5a45389cb9a5c.png

Μιλάς με γρίφους γέροντα! :D

Δημοσ.

Εμένα πάντως κι όλο αυτό που γίνεται με το mining δεν μου κάθεται καλά. Κι ας θέλω να κάνω γιατί είναι έτσι η κατάσταση τώρα. Αλλά δεν μπορεί να είναι αυτό το μέλλον, να βάζουμε υπερμηχανήματα να δουλεύουν χωρίς λόγο «σκάβοντας»! Πιο πολύ πισωγύρισμα μου κάνει αυτό παρά πρόοδος, δεν ξέρω.

Δημοσ.

To είδα και εγώ αλλά το αγνόησα λόγω beta. Εάν το έχεις δοκιμάσει μπορείς να μας ενημερώσεις τι κάνει θεωρητικά αλλά και πρακτικά;

Δεν το εχω δοκιμασει καθως δεν εχω πληρωσει, τελευταια φορα που πηρα μερος σε pump & dump επεσα θυμα και εχασα κανα 500ρικο, δε με βλεπω να το ξανακανω.

Δημοσ.

Εμένα πάντως κι όλο αυτό που γίνεται με το mining δεν μου κάθεται καλά. Κι ας θέλω να κάνω γιατί είναι έτσι η κατάσταση τώρα. Αλλά δεν μπορεί να είναι αυτό το μέλλον, να βάζουμε υπερμηχανήματα να δουλεύουν χωρίς λόγο «σκάβοντας»! Πιο πολύ πισωγύρισμα μου κάνει αυτό παρά πρόοδος, δεν ξέρω.

Ελα ντε...

Δημοσ.

Δοκιμασα και εγω το gdax, αλλα προς εκπληξη μου ειχε το ιδιο μεγαλο fee με το να στειλω απευθειας απο coinbase σε binance.

Ποια διαδικασια ακολουθησες? Εγω απλα βρηκα την επιλογη deposit στο gdax και μεσω του send απο το coinbase, σκαναρα το barcode και βγηκε το fee.

Αν θυμάμαι καλά επιλέγεις εσύ το fee εκεί, σε αντίθεση με το Coinbase που βγαίνει αυτόματα.

Το χάνουμε αυτό το τρένο. Τουτ τουτ!

Το ίδιο είπαν κάποιοι για το BTC στα 10 cents, στο 1 δολαριο, στα 10 δολαρια, στα 100 δολαρια στα 1000 δολαρια, στα 10.000 δολαρια. Αν πιστεύεις ένα νόμισμα δεν είναι ποτέ αργά, αν μπαίνεις απλά επειδή λέει ο χ ότι το 1 δολαριο είναι υπερτιμημένο/υποτιμημένο δεν θα κουνούσε ποτέ κανένας δείκτης :)

εγώ το Monero πχ το πιστεύω, πιστεύω ότι είναι τρελά υποτιμημένο γι' αυτά που προσφέρει και ακόμα κι αν πέσει ποτέ στα 10 σεντς θα συνεχίσω να κρατάω, τουλάχιστον μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς.

Παντως εχω 2 sell signals για btc

BSOD. Does. Not. Compute. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ δεν τα συμπάθησα αυτά (τα διάφορα indicators), άντε ένα RSI και κανά BB για να φαίνονται καλύτερα τα breakout στο διάγραμμα. Σε scalping/intraday αυτά, για swing trading ίσως βοηθάνε αλλά λίγο.

Δεν είναι "χωρίς λόγο" το mining (είπε ο miner :P ). Είναι λίγο... χαζό μεν, αλλά έτσι εξασφαλίζεται το δίκτυο (αν ήταν μικρό το κόστος σε υπολογιστική ισχύ/ενέργεια, ένα 51% attack γίνεται πιο πιθανό).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...