Heybro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μακροπροθεσμα στα cryptos που πάνε σαν roller coaster; Μόνο άμα σε λένε Λάτση και σου αρέσει να παίζεις με χιλιάρικα. Μακροπροθεσμα είπαμε. Το αν παει σε 7 μέρες από 800 ευρώ στα 100 δεν έχει καμία σημασία. Σε 3 4 χρόνια ξανά δες τα μπορεί να αξίζει κατι χιλιάρικα.
totem_lost Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μακροπροθεσμα είπαμε. Το αν παει σε 7 μέρες από 800 ευρώ στα 100 δεν έχει καμία σημασία. Σε 3 4 χρόνια ξανά δες τα μπορεί να αξίζει κατι χιλιάρικα. Ναι μπορεί. Μπορεί και να αξίζει 5 ευρώ βέβαια.. 1
Zaknafein Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Το ζίκλ (ZCL) τράβηξε ένα ράλλυ απ'το πουθενά... ψάχνω και βλέπω ότι θέλουν να το κάνουν μπασταρδοπήρουνο (fork) με το Bitcoin και θα το πούνε BitcoinPrivate, δίνοντας αναλογία 1:1 σε κατόχους ZCL και BTC και κρατώντας το μαξ 21εκ του bitcoin. Μου φαίνεται μετά τα ICOs τώρα θα πλημμυρίσουμε στα forks. (Προσωπικά δεν με χάλασε, αλλά wtf με τα forks πια).
liakos18 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ripple (XRP): Currency that serves a purpose https://ftechtrends.com/2017/12/28/ripple-xrp-serves-purpose/ Μου ρθε mail απο kraken, καταθεσεις fiat απο σημερα τελος, αναληψεις fiat επισης τελος. Μετα τις 4 Γεναρη. Έστειλα χθες το απόγευμα από Πειραιώς... Ελπίζω να το εμφανίσει και να μη μείνει για Γενάρη...
jobous Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ χθες το πρωϊ και ακόμα δεν το έχω δει.... Μάλλον πάει για Γενάρη
Andy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 εκανα εγγραφη και σε kraken και σε bitstamp αλλα παπαρια.το κρακεν δεν με αφηνει καν να κανω verify και bitstamp λεει 2 βδομαδες +
Predatorkill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Σε οσους αρεσει να ζουν επικυνδινα η εφαρμογη Coin Stats για android και ios παρεχει σε beta pump notifications στο κινητο. Η μονη μαλακια ειναι οτι χρειαζεται να πληρωσεις μηνιαια/ετησια συνδρομη (στο ios, δεν ξερω πως ειναι στο android).
liakos18 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ χθες το πρωϊ και ακόμα δεν το έχω δει.... Μάλλον πάει για Γενάρη Δε το έχω με το timing και τα cryptocurrencies τελικά...
overpower Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Θέλω να στείλω 38 ευρώ (σε bitcoins) απο το Coinbase στο Kraken, αλλά τα 19 πάνε σε fees. Τι μου προτείνετε να κανω; Να περιμένω ή δεν υπάρχει σωτηρία; Δυστυχως εχω το ιδιο θεμα και εγω για να στελνω σε binance. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις (αν το παρεχει το kraken) να τα αλλαξεις σε eth. Κραταει αρκετα μικροτερο fee για το ιδιο ποσο. 1
Avatar_GR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Απλά είδα ένα σχόλιο που κάποιος είχε 2000 και ήθελε να τα επενδύσει και μου έκανε εντύπωση. Εμένα δεν μου πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας αλλά αν είχα οικονομίες 2000ευρώ δεν θα τα πέταγα έτσι. Αν πάλι είχα κερδίσει τζόκερ ναι θα έριχνα και 20κ μη σου πω στα cc's. Εδώ άλλος παίζει προπό και Κινο 2.000 το δελτίο ρε φίλε. Εννοείτε όπως είπαν και οι προηγούμενοι "τζογάρεις" μόνο όσα μπορείς να χάσεις, για άλλους αυτά είναι 100 ευρώ και για άλλους 100.000 ευρώ. 1
Praetorianos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχως εχω το ιδιο θεμα και εγω για να στελνω σε binance. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις (αν το παρεχει το kraken) να τα αλλαξεις σε eth. Κραταει αρκετα μικροτερο fee για το ιδιο ποσο.Υπαρχει ενα μικρο workaround που αν το ηξερα νωριτερα θα ειχα γλιτωσει πολλα τσαμπα γ@μστκα fees. Γραφτειτε στο gdax που ειναι το ανταλλακτηριο του Coinbase. Μεταφερεις τσαμπα BTC απο Coinbase σε Gdax και απο Gdax οπου θες πολυ φτηνοτερα. Εγω εβαλα 0 fee και εκτος αν εγινε καμια τρελη πατατια που δεν πηρα γραμμη (βασικα μου φαινεται παρανοικα περιεργο) προς μεγαλη μου εκπληξη μετεφερα απο Gdax σε Bitfinex. Σημερα θα δοκιμασω το ιδιο σε Electrum. 1
thomasG4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Χτύπησε ATH $1.50 πριν απο λίγο το Ripple!
overpower Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δοκιμασα και εγω το gdax, αλλα προς εκπληξη μου ειχε το ιδιο μεγαλο fee με το να στειλω απευθειας απο coinbase σε binance. Ποια διαδικασια ακολουθησες? Εγω απλα βρηκα την επιλογη deposit στο gdax και μεσω του send απο το coinbase, σκαναρα το barcode και βγηκε το fee.
zio10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Σε οσους αρεσει να ζουν επικυνδινα η εφαρμογη Coin Stats για android και ios παρεχει σε beta pump notifications στο κινητο. Η μονη μαλακια ειναι οτι χρειαζεται να πληρωσεις μηνιαια/ετησια συνδρομη (στο ios, δεν ξερω πως ειναι στο android). Υποτίθεται ότι τα βγάζει από στατιστικά ή από πληροφορίες;
Predatorkill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Υποτίθεται ότι τα βγάζει από στατιστικά ή από πληροφορίες; Λογικα βλέπει αποτομες αλλαγες της τιμης σε σχεση με το 24hr trade volume. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2017 από Predatorkill 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις