Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι να σου απαντήσει και κάποιος πιο ειδικός νομίζω μια χαρά τα λες. Απλά στο 1, το πορτοφόλι είναι μόνο για κάνεις συναλλαγές, να στέλνεις και να σου στέλνουν. Δεν μπορείς να αγοράσεις απευθείας. Προφυλαγμένα είναι αρκεί να κρατήσεις το seed που σου δίνει. Καλή αρχή! :)

Ευχαριστώ ζιο! Κατάλαβα.. το μόνο θέμα είναι ότι τα καλά ανταλλακτηρια που λέτε δεν αφήνουν εγγραφές προς το παρόν. Γράφτηκα σε κρακεν, livecoin και binance.

Καλά κέρδη!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα πάντως όλα τούτα που γράφετε μου φαίνονται γρίφος και οι γρίφοι πάντα κρύβουν παγίδες ειδικά για τους άσχετους όπως εγώ οπότε ας μου λείπει το βύσινο. :-D

• Like 1

Είναι απλά ένα bearish pattern.

Α εντάξει, με φώτισες τώρα! :P :D

Εμένα πάντως όλα τούτα που γράφετε μου φαίνονται γρίφος και οι γρίφοι πάντα κρύβουν παγίδες ειδικά για τους άσχετους όπως εγώ οπότε ας μου λείπει το βύσινο. :-D

Κάνε αυτό που λέει ο silverage, αντί για πρωτοχρονιάτικο λαχείο! :D

• Like 2

Α εντάξει, με φώτισες τώρα! :P :D

Απλα αν συμπληρωθεί το pattern υπάρχει πιθανότητα να πέσει η τιμή.. :P

Αφού είσαι παππούς  ;)

Πάρε κανένα άκυρο νόμισμα με λίγα λεπτά αξία μπας και ανέβει και γίνεις εκατομμυριούχος.

Μη τα λες έτσι και πάρει τίποτα Πέσο Κολομβίας.. :P

• Like 3

Ειχα δωσει ταυτοτητα μπρος πισω οπως και στο bittrex. 

Ναι δεν ζητάει ταυτότητα, καμιά βδομάδα κάνει.

Ίσως το άλλαξε τώρα αυτό με την ταυτότητα γιατί αν θυμάμαι καλά είχα δώσει πριν κανά δίμηνο

Πάντως στο bifinex που παω τώρα να κανω ταυτόποιηση μου ζητάει την αρτα και τα γιαννενα.

Οι Κορεάτες μετά τη φοβέρα που πήραν σήμερα απο αυτή την είδηση (παλιά είδηση στη πραγματικότητα), εδώ και λίγη ώρα δείχνουν να έχουν συνέλθει και τώρα ξανά ανεβαίνει το Ripple μετά απο μια μικρή πτώση. Για να δούμε θα έχουμε καινούριο ATH και σήμερα;

Κάνε αυτό που λέει ο silverage, αντί για πρωτοχρονιάτικο λαχείο! :D

Έχω κάτι δεκάρες και εικοσάρες από τότε που ήμουν αυτές με την τρύπα στη μέση (εσείς δεν τις προλάβατε) λέτε να πάρουν αξία και να κονομήσω κάποια στιγμή. :D

• Like 2

Όσο ελέγχετε τον εαυτό σας, όλα καλά!

Για παράδειγμα ρίχνεις 1000 ευρώ. Αν τα κάνεις 3-4κ παίρνεις τα 2-3κ και συνεχίζεις πάλι. Πλέον δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος. Είναι όλοι ψιλιαζμενοι.

Για παράδειγμα ρίχνεις 1000 ευρώ. Αν τα κάνεις 3-4κ παίρνεις τα 2-3κ και συνεχίζεις πάλι. Πλέον δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος. Είναι όλοι ψιλιαζμενοι.

Κι όμως κάθε μέρα κάποιοι γίνονται και ούτε που το παίρνουμε χαμπάρι...

Αυτο πες το σε ενα παιδι απο το insomnia που εδωσε 800 dash οταν ειχαν λιγα ευρω και τωρα εχει φτασει να αξιζει πανω απο 1000 ευρω το ενα. Hold και βλεπετε μακροπροθεσμα τα  2 3 χιλιαρικα δεν ειναι τιποτα. 

• Like 1

Μακροπροθεσμα στα cryptos που πάνε σαν roller coaster; Μόνο άμα σε λένε Λάτση και σου αρέσει να παίζεις με χιλιάρικα.

Screen+Shot+2017-09-05+at+17.09.10.png?f

Αν το είχες πάρει πριν ένα χρόνο όμως δε θα σε πολυένοιαζε...:)

Ripple (XRP): Currency that serves a purpose

https://ftechtrends.com/2017/12/28/ripple-xrp-serves-purpose/

Μου ρθε mail απο kraken, καταθεσεις fiat απο σημερα τελος, αναληψεις fiat επισης τελος. Μετα τις 4 Γεναρη.

New Year’s holiday fiat deposits:

The deadline for receiving fiat deposits is Thursday, December 28th 2017 at 11:59PM (JST). Deposits not received by this time will not be received until after Thursday, January 4th. Please note that we cannot guarantee that deposits sent before this day will be received by the cut-off time.

New Year’s holiday fiat withdrawals:

The deadline for sending fiat withdrawals is no later than Thursday, December 28th 2017 at 3 PM (JST). Withdrawal requests made after this cutoff time will not be processed until January 4th.

Any deposits and withdrawals made after the above dates will not be processed until on or after January 4th, 2018. Also, please note that if there are issues with your deposits or withdrawals, such as missing reference codes or account name mismatches your funding request may be delayed until January 4th.

Finally, we are anticipating a surge in the number of deposit/withdrawal applications on January 4th, so please be aware that it may take slightly longer than usual for some funding applications to be processed.

Thank you for your understanding.

The Kraken Team

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...