Heybro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Συμφωνούμε, είναι σχεδόν αδυνατο με τα σημερινα δεδομενα να παει χ1000 το Ripple από δω και περα, σε σχεση με τα νομισματα που λες...Απλα εγω μπηκα στο τρενο του Ripple όταν ειχε 0.1, οποτε εχω καποιες long term ελπιδες και δεν κυνηγαω το χ1000...Αλλα ακομα φορτωνω... Εκανες πολυ καλα φιλε μου και σιγουρα στην περιπτωση σου αξιζει. Εχει νομισματα κατω απο λεπτο που σε 1 2 χρονια θα λεμε γιατι δεν αγορασαμε ενω θα εχουν φτασει 2 3 ευρω. Οσοι μπηκαν πριν το 2017 εβγαλαν πολλα λεφτα. Απο τον ιουνιο του 2017 και μετα λιγα πραγματα. Μιλαω για x1000 x2000 γιατι x100 x90 πηγαν αρκετα και επειτα απο τον ιουνιο. Και που μπορείς να κάνεις trade αυτά τα νομίσματα; Bittrex το οποιο θεωρω απο τα καλυτερα exchange μερη μαζι με poloniex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Αποφασίστε με μπερδέψατε χειρότερα... Είναι κρυπτονομισμα ή δεν είναι; Debate Απλά μπερδεύει το XRP με το RippleNet Το RippleNet χρησιμοποιεί τη blockchain τεχνολογία της Ripple για να μεταφέρει οποιοδήποτε νόμισμα (fiat και cryptocurrency) μεταξύ τραπεζών που είναι στο RippleNet σε δευτερόλεπτα, με μικρότερα κόστη (30% λιγότερο) και ασφάλεια. Με το XRP που είναι το κρυπτονόμισμα της Ripple μπορεί απλά να μειώσει το κόστος ακόμα περισσότερο (60%) για τις τράπεζες και να λύσει το πρόβλημα ρευστότητας (πολλοί λογαριασμοί σε διαφορετικούς λογαριασμούς σε διαφορετικά συναλλάγματα) που έχουν. Οι τράπεζες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το RippleNet χωρίς να χρησιμοποιήσουν το XRP, αλλά στο μέλλον όταν θα έχει μεγάλη αξία θα τους συμφέρει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Bittrex, Poloniex. Δειτε και το Binance ειναι καλο.... Ειχα κατι θεμετακια με το Poloniex αλλα αναθεωρησα, οταν δοκιμασα το αισχρο Cryptopia !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Απλά μπερδεύει το XRP με το RippleNet Το RippleNet χρησιμοποιεί τη blockchain τεχνολογία της Ripple για να μεταφέρει οποιοδήποτε νόμισμα (fiat και cryptocurrency) μεταξύ τραπεζών που είναι στο RippleNet σε δευτερόλεπτα, με μικρότερα κόστη (30% λιγότερο) και ασφάλεια. Με το XRP που είναι το κρυπτονόμισμα της Ripple μπορεί απλά να μειώσει το κόστος ακόμα περισσότερο (60%) για τις τράπεζες και να λύσει το πρόβλημα ρευστότητας (πολλοί λογαριασμοί σε διαφορετικούς λογαριασμούς σε διαφορετικά συναλλάγματα) που έχουν. Οι τράπεζες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το RippleNet χωρίς να χρησιμοποιήσουν το XRP, αλλά στο μέλλον όταν θα έχει μεγάλη αξία θα τους συμφέρει αρκετά. Απόλυτα κατατοπιστικός ευχαριστώ. Αλλά η τόσο μεγάλη εξοικονόμηση χρήματος που ακούω συνέχεια σαν προνόμιο των cryptocoins που έγκειται; όταν για την εξόρυξη πχ του btc έχει ειπωθεί ότι καταναλώνεται τεράστιο ποσοστό της παραγόμενης ενέργειας του πλανήτη; Απλά στο ripple ο αλγόριθμος που χρησιμοποιήθηκε ήταν πολύ πιο εύκολος; Bittrex, Poloniex. Δειτε και το Binance ειναι καλο.... Ειχα κατι θεμετακια με το Poloniex αλλα αναθεωρησα, οταν δοκιμασα το αισχρο Cryptopia !!! Στο poloniex έχω διαβάσει περιπτώσεις χρηστών που έφαγαν error πάνω στο withdrawl και ψάχνουνε να βρουν το δίκιο τους στο customer support που είναι άφαντο. Προσωπικά προσπαθώ ένα μήνα να κάνω verified από την κάμερα του υπολογιστή μου χωρίς επιτυχία Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2017 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Στο poloniex έχω διαβάσει περιπτώσεις χρηστών που έφαγαν error πάνω στο withdrawl και ψάχνουνε να βρουν το δίκιο τους στο customer support που είναι άφαντο. Προσωπικά προσπαθώ ένα μήνα να κάνω verified από την κάμερα του υπολογιστή μου χωρίς επιτυχία ισχύουν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Απόλυτα κατατοπιστικός ευχαριστώ. Αλλά η τόσο μεγάλη εξοικονόμηση που έγκειται όταν για την εξόρυξη πχ του btc έχει ειπωθεί ότι καταναλώνεται το 1/3 της παραγόμενης ενέργειας του πλανήτη; Στο ότι ο αλγοριθμος που χρησιμοποιήθηκε ήταν πολύ εύκολος; To Bitcoin χρησιμοποιεί Proof of Work πρωτόκολλο, ενώ η Ripple το Ripple Consensus. Δες τα παρακάτω βιντεάκια και θα σου λυθούν οι απορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unchained Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 όταν για την εξόρυξη πχ του btc έχει ειπωθεί ότι καταναλώνεται τεράστιο ποσοστό της παραγόμενης ενέργειας του πλανήτη; Κοψε κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Κοψε κατι Και πάλι πάει χαμένη πολύ ενέργεια https://www.theguardian.com/technology/2017/nov/27/bitcoin-mining-consumes-electricity-ireland 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Segwit 2x strikes back https://cointelegraph.com/news/hard-fork-take-two-segwit2x-will-return-dec-28-says-founder Moar free coinz plx Παιδιά μεγάλη προσοχή με αυτό το fork γιατί δείχνει 100% scam. Καταρχήν οι τύποι λένε ότι θα δώσουν από ένα coin σε κάθενα όχι μόνο από το bitcoin αλλά ακόμα και από το bcash που θα βάλει τα private key του στο σύστημα τους. Και όχι μόνο αυτό αλλά λένε ότι θα δώσουν και νομίσματα του Satoshi. Δλδ κάνει scam απο χιλιόμετρο. Μεγάλη προσοχή και μην βάζετε τα private key σας όπου νάναι. Αν κάποιος κλέψει η κάνει hijack τα private key σας χάνετε και τα bitcoin σας. Κάτι άλλο που δεν έχει συζητηθεί έδω μέσα και δεν έχει αναφερθεί ποτέ είναι ότι πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στο τι λέτε σε τρίτους για τα stake σας των ψηφιακών νομισμάτων. Ο χρυσός κανόνας είναι ότι ποτέ δεν λέτε σε κανέναν πόσα ψηφιακά νομίσματα έχετε κυρίως Bitcoin. Στο μέλλον μπορεί να γίνετε στόχος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι ακόμα... Βλέπω αρκετά alt(shit)coins εκεί που δεν κουνιέται φύλλο, ξαφνικά σε άσχετη φάση κάνουν ένα τρελό peak και μετά επιστρέφουν στην μοναξιά τους. 1. Ποιος είναι ο λόγος; 2. Προλαβαίνει κάποιος να πουλήσει εκείνη τη στιγμή μόλις δει το peak; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι ρε guys; Βλέπω ότι αναφέρεται πολυ συχνά πως τα altcoins βασίζονται όπως και να έχει στο Bitcoin... Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Εστω ότι κάποιος έχει το Χ, Ψ altcoin το οποίο αντιστοιχεί σε $500. Αν πουλήσει δεν θα πάρει $500 (μειον τα fees κτλ) ? Χάνω κάτι; Κοινωνικό φαινόμενο ειναι αυτο. Το bitcoin εκανε πάμπλουτο αρκετο κοσμο, αυτο το βλεπουμε ολοι. Αυτοι οι ολοι θελουν να γινουν και αυτοί πάμπλουτοι, βεβαια βλεπουν οτι το bitcoin εχει κανει το ραλυ, και ετσι καταφεύγουν στα πιο κοντινά του, που ειναι τα altcoin ή καλυτερα shitcoin. Δηλαδη η σχεση αναμεσα στο bitcoin με καθε shitcoin, ειναι οτι το πρωτο εκανε ραλυ ενω το δευτερο οχι. Ειναι κατι που βλεπω καθε μερα στο χρηματιστήριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μαρεσει που λενε μερικοι οτι τα νομισματα που αυξηθηκαν x1000 κτλ τελειωσαν ενω ειναι ακομα η αρχη των crypto. Το 2019 θα λενε οτι οσοι επενδυσαν το 2018 γινανε πλουσιοι με την αυξηση που εχουμε να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WelcomeW Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Είχα την εντύπωση ότι το Bitcoin λύνει ουσιαστικά προβλήματα και για αυτό κρατιέται. Μόλις διάβασα ότι ουσιαστικά κάνει επαλήθευση συναλλαγών είπα 'οκ δεν υπάρχει σωτηρία. μιλάμε καθαρά για ένα virtual currency'. Μερικά ωραία άρθρα Site: Σετι χρησιμεύει το bitcoin; Site: Bitcoin:4+1 λόγοι που παραπέμπουν σε... φούσκα Πάμε στο ψητό Εγώ τόσο καιρό ξέρω ότι το bc είναι η επανάσταση στις συναλλαγές και έρχεται να λύσει τα προβλήματα που έχει η VISA/MC (χρονοβόρες συναλλαγές και μεγάλα fees). Πως το λύνει όταν για 150ευρώ ο άλλος (σελίδες πίσω) περιμένει τόσες μέρες και έχει τόσο μεγάλες κρατήσεις; Πως να εμπιστευτείς κάτι που χάνει το 40% της αξίας του σε 1 μέρα? Anyway, αυτό ήθελα να πω είναι ότι τα crypto currencies είναι τζόγος και προλαβαίνετε να κερδίσετε κάτι για την ώρα. Μην έχετε όμως αυταπάτες ότι κάποια μέρα θα γίνει σύστημα πληρωμών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια δεν θελω να χαλασω το party ειναι και γιορτες, ολοι βγαλαμε λεφτα αυτους τους μηνες το market ειναι τρελό αλλα προσέξτε με τα διαφορα altcoins μη γινετε bagholders, το market θα κανει cycle τα περισσότερα δεν θα φτασουν ποτε το all time high τους σε btc value και απλα εχετε χασει λεφτα.. Οπως ειπα πριν, buy shitcoins που δεν εχουν κανει pump ακομα, πουληστε στην κορυφή, αυξήστε τη θέση σας σε btc.. market cycle: Τυχαιο παραδειγμα, zcash, αν νομιζετε οτι θα φτασει ξανα 0.17btc οκ, εγω πιστευω οτι απλα δεν θα γινει ποτε.. Μπορει να ανεβαινει σε usd και να νομιζετε οτι εχετε βγαλει λεφτα ενω στην ουσια χασατε EV. Αποψη μου παντα.. Την πάτησα με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Ίσως ακόμα χειρότερα. Αγόρασα Doge όταν έβλεπα την άνοδο, αλλά έλα όμως που τελικά αγόρασα στο τοπικό ath δλδ στα 0.0000007 BTC και τώρα είναι στα 0.00000057 BTC δλδ 18% κάτω. Τώρα απλά είμαι στο προτελευταίο στάδιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Την πάτησα με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Ίσως ακόμα χειρότερα. Αγόρασα Doge όταν έβλεπα την άνοδο, αλλά έλα όμως που τελικά αγόρασα στο τοπικό ath δλδ στα 0.0000007 BTC και τώρα είναι στα 0.00000057 BTC δλδ 18% κάτω. Τώρα απλά είμαι στο προτελευταίο στάδιο.... Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις πιο είναι το peak του κάθε νομίσματος. Καλά θα ήταν αλλά δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις