Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Συγνώμη δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου. Λες ότι ένα νόμισμα που έχει supply και είναι φτηνό δεν θα ανέβει; Εγώ πιστεύω πολύ το reddcoin γιατί έχει οικολογική κουλτούρα στο "mine" του Αναφερομαι στο συνολικο market cap. Ενα νομισμα με μικρο total supply νομισματων εχει τη δυνατοτητα να ανεβει αρκετα σε τιμη ενω ενα που υπαρχουν 200δις νομισματα ειναι πιο δυσκολο. Το bitcoin εχει 16εκατομμυρια νομισματα. Το ripple 36δις αυτη τη στιγμη με max 100. Δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε το ripple πανω απο 10 15 δολλαρια πχ εκτος και αν φτασουμε να μιλαμε για πολλα τρις market cap σε 10 15 χρονια. Ενω ενα με supply 10-100 εκατομμυρια ανετα θα παει 1000 ευρω εφοσον το plan του ειναι σωστο. Βλεπε dash monero monaco. Υπαρχουν λιγα εκατομμυρια απο το καθενα και η τιμη τους ειναι τεραστια αναλογικα με τα νομισματα των λεπτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Από περιέργεια, πρίπου μετά από πόσες μέρες γίνεται το verification (tier 2) στο Kraken ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Από περιέργεια, πρίπου μετά από πόσες μέρες γίνεται το verification (tier 2) στο Kraken ; 3 4μερες απο οσο θυμαμαι τον αυγουστο που εκανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 20 Σεπτεμβριόυ 2010 το bitcoin είχε αξία 5 cents του euro ...και εγώ έπαιζα video games... 10 ευρώ αν είχα δώσει τότε θα είχα αγοράσει 200 bitcoin... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 20 Σεπτεμβριόυ 2010 το bitcoin είχε αξία 5 cents του euro ...και εγώ έπαιζα video games... Ωραιος ηταν κανα καλο τουλαχιστον? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Απλα βαζεις διευθυνση στο κρακεν και πας τιερ2;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Απλα βαζεις διευθυνση στο κρακεν και πας τιερ2;; Ειχα δωσει ταυτοτητα μπρος πισω οπως και στο bittrex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αναφερομαι στο συνολικο market cap. Ενα νομισμα με μικρο total supply νομισματων εχει τη δυνατοτητα να ανεβει αρκετα σε τιμη ενω ενα που υπαρχουν 200δις νομισματα ειναι πιο δυσκολο. Το bitcoin εχει 16εκατομμυρια νομισματα. Το ripple 36δις αυτη τη στιγμη με max 100. Δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε το ripple πανω απο 10 15 δολλαρια πχ εκτος και αν φτασουμε να μιλαμε για πολλα τρις market cap σε 10 15 χρονια. Ενω ενα με supply 10-100 εκατομμυρια ανετα θα παει 1000 ευρω εφοσον το plan του ειναι σωστο. Βλεπε dash monero monaco. Υπαρχουν λιγα εκατομμυρια απο το καθενα και η τιμη τους ειναι τεραστια αναλογικα με τα νομισματα των λεπτων. Τώρα σε κατάλαβα και συμφωνώ. Απλά δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει απόλυτος κανόνας παράδειγμα το Ripple το οποίο δεν γνωρίζω εάν θα έχει πεπερασμένο αριθμό νομισμάτων. Επίσης εάν πας μόνο με αυτή την λογική ένα νόμισμα με 600k total supply θα ήταν στον θεό πράγμα που δεν ισχύει βλέπε byteball Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τώρα σε κατάλαβα και συμφωνώ. Απλά δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει απόλυτος κανόνας παράδειγμα το Ripple το οποίο δεν γνωρίζω εάν θα έχει πεπερασμένο αριθμό νομισμάτων. Επίσης εάν πας μόνο με αυτή την λογική ένα νόμισμα με 600k total supply θα ήταν στον θεό πράγμα που δεν ισχύει βλέπε byteball Ναι η λογικη ειναι εν μερη σωστη.Παιζει ρολο και το νομισμα προφανως. Πριν λιγο ξεκινησα pool σε ενα νομισμα cpu based και με γραφει τα παρακατω: Hashes Per SecondH 43756.11 rHashes Per Second2Second221343.15 8700k εβαλα να τρεχουν τα 8threads οποτε εχω αλλα 8 για αλλες εργασιες.Αφου τον εχω που τον εχω ανοιχτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 delete pls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totem_lost Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Γνώμη μου είναι να περιμένεις να πέσει κοντά στο ένα δολάριο τις επόμενες ώρες και τότε να αγοράσεις. Εκτός άμα τις επόμενες ώρες δεν ακολουθήσει τη λογική προηγούμενων ημερών και συνεχίσει να ανεβαίνει ολόκληρη τη μέρα. Περιμένοντας το ripple να πέσει και έχει φτάσει $1.43 το ρημάδι. Πήγε ο Εβραίος στο παζάρι και ήταν η μέρα Σάββατο κατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εριξα κατι ψιλα στο Cardano που το βρηκα ελπιδοφορο και μπορει να χτυπησω Verge και Ripple αμα δεν εχει ξεφυγει οταν θα εχω λεφτα Έχω πάρει κι εγώ cardano, για να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ναι η λογικη ειναι εν μερη σωστη.Παιζει ρολο και το νομισμα προφανως. Πριν λιγο ξεκινησα pool σε ενα νομισμα cpu based και με γραφει τα παρακατω: Hashes Per SecondH 43756.11 rHashes Per Second2Second221343.15 8700k εβαλα να τρεχουν τα 8threads οποτε εχω αλλα 8 για αλλες εργασιες.Αφου τον εχω που τον εχω ανοιχτο. ποιο νόμισμα αν επιτρέπεται ; Περιμένοντας το ripple να πέσει και έχει φτάσει $1.43 το ρημάδι. Πήγε ο Εβραίος στο παζάρι και ήταν η μέρα Σάββατο κατάσταση. Το οποίο ripple δεν γίνεται mining, σωστά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Απλα βαζεις διευθυνση στο κρακεν και πας τιερ2;; Ναι δεν ζητάει ταυτότητα, καμιά βδομάδα κάνει. Ίσως το άλλαξε τώρα αυτό με την ταυτότητα γιατί αν θυμάμαι καλά είχα δώσει πριν κανά δίμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totem_lost Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το οποίο ripple δεν γίνεται mining, σωστά ; Ναι, και τι σημαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις