MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι ρε guys; Βλέπω ότι αναφέρεται πολυ συχνά πως τα altcoins βασίζονται όπως και να έχει στο Bitcoin... Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Εστω ότι κάποιος έχει το Χ, Ψ altcoin το οποίο αντιστοιχεί σε $500. Αν πουλήσει δεν θα πάρει $500 (μειον τα fees κτλ) ? Χάνω κάτι;
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι ρε guys; Βλέπω ότι αναφέρεται πολυ συχνά πως τα altcoins βασίζονται όπως και να έχει στο Bitcoin... Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Εστω ότι κάποιος έχει το Χ, Ψ altcoin το οποίο αντιστοιχεί σε $500. Αν πουλήσει δεν θα πάρει $500 (μειον τα fees κτλ) ? Χάνω κάτι; Τόσα θα πάρει ναι. Απλά λένε ότι το bitcoin τα τραβάει προς τα πάνω. Και αν πέσει πέφτουν και αυτά. Κατά μία έννοια ισχύει αυτό. Αλλά όταν το bitcoin θα πάει 100k θα έχει ανέβει 7 φορές ενώ ένα νόμισμα μερικών λεπτών που θα πάει 10 όταν το bitcoin έχει 100k θα έχει ανέβει 1000 φορές. Το τραίνο του bitcoin το χάσαμε. Με λίγη τύχη ίσως έχουμε ανέβει στο τραίνο άλλον νομισμάτων. Μεταφορά ε. 1
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τι θα γίνει τώρα, έτσι χαμηλά θα κλείσει η χρονιά;
thomasG4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 ATH στα 1,41$ 1,43$ το Ripple αυτή τη στιγμή και συνεχίζουμε! 2
paoad Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το σίγουρο με τα cryptocurrencies είναι ότι κάτι μεγάλο γεννιέται. Το τραίνο του bitcoin δεν είμαι σίγουρος ότι χάθηκε, καθώς αναμένω περαιτέρω αυξήσεις μέσα στο 2018. Το πράγμα έχει ξεφύγει απο τα όρια της επένδυσης κ τείνει να γίνει trend. Όλοι θέλουν ν'αγοράσουν bitcoin. Οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι ρίσκο αλλά νομίζω ότι το bitcoin θα καλπάσει τα επόμενα 1-2 χρόνια. Εκτος του bitcoin, το ethereum φαίνεται να είναι το project που αξίζει να πέσει το περισσότερο χαρτί. H αγορά φαίνεται οτι το υιοθετεί. Οι πιο πολλοι "αναλυτές" πιστεύουν ότι το ethereum είναι βαθειά υποτιμημένο και το ίδιο τείνω να πιστέψω κ εγώ. Το ripple είναι επισης ένα προζεκτ που η αγορά το έχει ήδη υιοθετήσει. Προσωπικά ελπίζω να παραμείνει χαμηλά για κάποιους μήνες ακόμα για να αυξήσω τη θέση μου όσο μπορώ. Το ερώτημα είναι και μετά τι? Εχω ξεχωρίσει NEO, OmiseGo, Power Ledger, Airswap, BAT, IOTA, Stellar, Verge... Το καθένα φαίνεται να έχει τα δικά του δυνατά σημεία. Γνώμες ? Υπάρχει κάποιο άλλο κρυπτο που να πιστεύετε πολύ? 2
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το τραινο που χαθηκε για το bitcoin εννοω οτι αν καποιος θελει να βαλει 100 200 ευρω δεν προκειται να βγαλει χρηματα και 100k να παει. Ειχε λεπτα και πηγε 20χιλιαδες. Εχει κανει pumb χιλιαδες φορες απο την αρχικη τιμη. Ο καθενας θα σε πει οτι πιστευει στο καθε νομισμα που εχει ο ιδιος. Εγω κοιταω το plan που εχουν οπως και το συνολικο supply. Πχ ενα νομισμα που εχει 2 3 εκατομμυρια max supply ξερεις οτι μπορει να αξιζει καποια στιγμη αρκετες εκατονταδες ευρω. Ενα που υπαρχουν αρκετα δις πανω απο 1 2 ευρω δεν προκειται να παει.Εξαιρω το ripple που το total supply ειναι 100δις και εχει ηδη 1.39 δολλαρια δηλαδη στο συνολικο supply περναει τα 100δις market cap. 2
overpower Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παντως παρακολουθω XRP/AMB/FUEL. Εχουν ανεβει κατι λεπτα, με το ripple 5-6 λεπτα μεσα σε 3 ωρες 3
fastnq2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Θα υπάρξει κορεσμος με το btc.Το γεγονός ότι τα fees και οι καθυστερήσεις το έχουν κάνει ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για συναλλαγές let's say <100 ευρώ και απλά ακριβο για τις μεγαλύτερες δεν θα περάσει ντουκου.Ειδικα όταν αλλά Crypto δεν είναι τόσο 'ελιτιστικα' οσο το btc.Απο την άλλη το γεγονός ότι το btc επηρεάζει και τα άλλα δημιουργεί πονοκέφαλο γενικότερα.Προφανως γίνεται γιατί για να μπει και να βγει κάποιος από την αγορά των Cryptos σίγουρα σε κάποια στιγμή θα έχει btc στην κατοχή του
paoad Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι το bitcoin έχει σημαντικά θέματα. Γι αυτο και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα η αγορά θα στραφεί στο ethereum. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, νομίζω ότι το bitcoin θα συνεχίσει να καλπάζει. Μέχρι και στα καφενεία μιλάνε για bitcoin πλέον...
MySql Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πχ ενα νομισμα που εχει 2 3 εκατομμυρια max supply ξερεις οτι μπορει να αξιζει καποια στιγμη αρκετες εκατονταδες ευρω. Ενα που υπαρχουν αρκετα δις πανω απο 1 2 ευρω δεν προκειται να παει.Εξαιρω το ripple που το total supply ειναι 100δις και εχει ηδη 1.39 δολλαρια δηλαδη στο συνολικο supply περναει τα 100δις market cap. Συγνώμη δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου. Λες ότι ένα νόμισμα που έχει supply και είναι φτηνό δεν θα ανέβει; Εγώ πιστεύω πολύ το Reddcoin γιατί έχει οικολογική κουλτούρα στο "mine" του
Bspus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι ρε guys; Βλέπω ότι αναφέρεται πολυ συχνά πως τα altcoins βασίζονται όπως και να έχει στο Bitcoin... Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Εστω ότι κάποιος έχει το Χ, Ψ altcoin το οποίο αντιστοιχεί σε $500. Αν πουλήσει δεν θα πάρει $500 (μειον τα fees κτλ) ? Χάνω κάτι; To btc ειναι το νομισμα αναφορας. Ολες οι τιμες των altcoins στα ανταλλακτηρια ειναι σε btc, αν και υπαρχουν και αγορες βασισμενες στο eth, ltc και ισως αλλα. Οποτε οταν το btc πεφτει σε σχεση με το $ πχ 5%, αυτοματα σε ολες τις αγορες των altcoin που βασιζονται στο btc, τα altcoin εχουν αναλογη πτωση. Βεβαια αυτο δεν μενει ετσι για πολυ καθως οι τιμες προσαρμοζονται, ειδικα στα μεγαλα coins πλεον πολυ γρηγορα. Αλλα για τα οχι πρωτης γραμμης, οι κινησεις του btc σε σχεση με $ εχουν μεγαλη συσχετιση με τις αντιστοιχες τιμες των altcoins 2
MySql Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι το bitcoin έχει σημαντικά θέματα. Γι αυτο και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα η αγορά θα στραφεί στο ethereum. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, νομίζω ότι το bitcoin θα συνεχίσει να καλπάζει. Μέχρι και στα καφενεία μιλάνε για bitcoin πλέον... Δεν ξέρω τι γίνεται στα καφενεία προς το παρόν ξανά έπεσε στα 13 k Ένα κρακ να αποφασίσουν να κάνουν οι "φάλαινες" και να τραβήξουν τα χρήματα τους θα τρέχουμε οι υπόλοιποι να ρευστοποιήσουμε σαν παλαβοί Είναι τόσο ρευστό το σκηνικό που κανείς δεν μπορεί να ψυχανεμιστεί όχι να προβλέψει την πορεία του 1
Rockavlon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εριξα κατι ψιλα στο Cardano που το βρηκα ελπιδοφορο και μπορει να χτυπησω Verge και Ripple αμα δεν εχει ξεφυγει οταν θα εχω λεφτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις