thomasG4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τι γίνεται με αυτό το ripple ρε γμτ! Εκεί που έλεγα να σπρώξω 2Κ έφτασε 1,2$. Φίλος είχε επενδύσει όταν ήταν ακόμα .20$! Μήπως να περιμένω από τον καινούριο χρόνο μπας και πέσει λιγάκι; Νομίζω απο εδώ και πέρα δύσκολα να πέσει κάτω απο ένα δολάριο. Έχει ψιλο σταθεροποιηθεί εκει. Με τον καινούριο χρόνο θα ανέβει ακόμα περισσότερο άμα οι φήμες ότι θα μπει στο coinbase είναι αληθινές. Επίσης απο Ιανουάριο ξεκινάει αυτό που έγραψα στη προηγούμενη σελίδα με τις πιστωτικές κάρτες. Γνώμη μου είναι να περιμένεις να πέσει κοντά στο ένα δολάριο τις επόμενες ώρες και τότε να αγοράσεις. Εκτός άμα τις επόμενες ώρες δεν ακολουθήσει τη λογική προηγούμενων ημερών και συνεχίσει να ανεβαίνει ολόκληρη τη μέρα. Γενικά οι καλύτερες ώρες ήταν να αγοράσεις μεσημέρι με απόγευμα που οι Ασιάτες δεν μπορούν να το pump-αρουν και οι Αμερικάνοι πουλάνε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) del plz Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2017 από stefanos9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τι γίνεται με αυτό το ripple ρε γμτ! Εκεί που έλεγα να σπρώξω 2Κ έφτασε 1,2$. Φίλος είχε επενδύσει όταν ήταν ακόμα .20$! Μήπως να περιμένω από τον καινούριο χρόνο μπας και πέσει λιγάκι; Αν το πιστεύεις ακόμα μια χαρά είναι η τιμή του. Κάνε αυτό που λέει ο Thomas. Ήταν ξαφνικό όμως είναι η αλήθεια, είχε καιρό στα 20 λεπτά! Ακούγονται ωραία αυτά πάντως, να δούμε στην πράξη πως θα πάει. Stefanos9 ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια δεν θελω να χαλασω το party ειναι και γιορτες, ολοι βγαλαμε λεφτα αυτους τους μηνες το market ειναι τρελό αλλα προσέξτε με τα διαφορα altcoins μη γινετε bagholders, το market θα κανει cycle τα περισσότερα δεν θα φτασουν ποτε το all time high τους σε btc value και απλα εχετε χασει λεφτα.. Οπως ειπα πριν, buy shitcoins που δεν εχουν κανει pump ακομα, πουληστε στην κορυφή, αυξήστε τη θέση σας σε btc.. market cycle: Τυχαιο παραδειγμα, zcash, αν νομιζετε οτι θα φτασει ξανα 0.17btc οκ, εγω πιστευω οτι απλα δεν θα γινει ποτε.. Μπορει να ανεβαινει σε usd και να νομιζετε οτι εχετε βγαλει λεφτα ενω στην ουσια χασατε EV. Αποψη μου παντα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) δεν θα εριχνα cent τσακιστο σε shitcoin Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2017 από stefanos9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι καλο να ριχνεις σε shitcoins απλα να φυγεις στο top η κοντα στο top, βλεπεις λενε πχ "εκανε 20x-30x" κτλπ ναι οκ αλλα δεν θα συνεχίσει να το κανει vs btc εκτος αν βρήκατε τον αντικαταστατη του και το next best thing που και παλι το market σε btc βασίζεται, οποτε take profits > increase btc position.. Απλα ειναι πολυ ευκολο να βλεπεις USD value και να νομιζεις οτι εισαι αρκετα κερδισμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unchained Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τελικα τι παιζει με το bitcoin? Ακουω οτι ειναι μια φουσκα και σε λιγο καιρο θα σκασει (οπως τα ακινητα πχ). Ειναι αληθεια αυτο? Υ/Γ: Ειμαι ασχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρει κανείς νομίζω, αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν έχει σκάσει. Το αντίθετο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια δεν θελω να χαλασω το party ειναι και γιορτες, ολοι βγαλαμε λεφτα αυτους τους μηνες το market ειναι τρελό αλλα προσέξτε με τα διαφορα altcoins μη γινετε bagholders, το market θα κανει cycle τα περισσότερα δεν θα φτασουν ποτε το all time high τους σε btc value και απλα εχετε χασει λεφτα.. Οπως ειπα πριν, buy shitcoins που δεν εχουν κανει pump ακομα, πουληστε στην κορυφή, αυξήστε τη θέση σας σε btc.. Τυχαιο παραδειγμα, zcash, αν νομιζετε οτι θα φτασει ξανα 0.17btc οκ, εγω πιστευω οτι απλα δεν θα γινει ποτε.. Μπορει να ανεβαινει σε usd και να νομιζετε οτι εχετε βγαλει λεφτα ενω στην ουσια χασατε EV. Αποψη μου παντα.. Εγω μπήκα πριν μια εβδομάδα σχεδόν και όντως πρέπει να πήρα κάποια σε ΑΤΗ όπως το ΙΟΤΑ στα 0.00711989 eth (βλέπω ισοτιμία σε ETH γιατι μ αυτο μπήκα και μ αυτο θα κάνω το οποιο cash out λογικά λόγω χαμηλότερων fees). Άρα λες μαλλον να πάψω να ελπίζω και να πάω για αλλα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Να αγοραζεις σε ATH στις περισσοτερες περιπτωσεις για εμενα ειναι χαζο γιατι δεν εχει καλο risk/reward ratio αλλα οχι παντα, τιποτα δεν ειναι σταθερο ειδικα σε αυτο το "τρελο" market των cryptos. Δεν θελω και δεν ειμαι ειδικός να δωσω καμια "συμβουλή" για το τι να κανει ο καθενας καντε τη δικη σας αναλυση, το IOTA(το οποιο ειναι πολυ νωρις να μιλαμε) που λες αυριο μπορει να ξεκινησει κανα rally για 20x κανεις δεν ξερει, και εγω κραταω IOTA απο 0.40c και δεν εχω πουλήσει ακομα.. (Γιατι ειναι bitfinex που δεν χρησιμοποιώ ιδιαιτερα και το ειχα ξεχασει ) Απλα λεω οτι γενικα υπαρχει market cycle σε coins που κανουν trading για 1 χρονο τουλαχιστον πχ. Αυτα λοιπον ειναι σε btc pairs οπως αντίστοιχα και οι μετοχες στο ΧΑ ειναι σε euro με τη διαφορα οτι το btc ενεβαινει συνέχεια. Επειδη λοιπον το btc ενεβαινει και τα altcoins κανουν trading σε btc τα altcoins πεφτουν, οταν το btc κανει consolidate τοτε ειναι η στιγμη να αγοράσεις καποια alts με σκοπο να αυξήσεις τη θεση σου σε btc. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω, αλλος βρισκει ενα coin το πιστευει και κραταει αυτο πχ ο Thomas με το ripple, τιποτα δεν ειναι σωστο η λαθος δεν ειμαστε μαγοι να ξερουμε τι θα συμβει.. Απλα δεν πιστευω οτι ειναι optimal να κρατας ενα altcoin εφοσον εχει χτυπήσει το peak του σε btc value. Και παλι εχω καποια alts τα οποια ειμαι long και δεν εχω σκοπο να πουλησω, τα γραφω αυτα επειδη ακούγεται το καθε random coin και φοβαμαι οτι αρκετοι θα τα παρουν θα ζησουν το rally μπορεί να ειναι κερδισμένοι σε usd value αλλα στην ουσια θα εχουν χασει αρκετα λεφτα γιατι δεν το βλεπουν ως btc value. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Από τι βλέπω και το bitstamp έχει μηδενικά fee για να στείλει κάποιος bitcoin. Και στο bitstamp μπορείς να κάνεις και verify με Ελληνικά στοιχεία λογαριασμούς κτλ. bitstamp.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Από τι βλέπω και το bitstamp έχει μηδενικά fee για να στείλει κάποιος bitcoin. Και στο bitstamp μπορείς να κάνεις και verify με Ελληνικά στοιχεία λογαριασμούς κτλ. bitstamp.net Στο bitstamp είναι pending το verified 2 εβδομάδες τώρα και δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι καλύτερο από το combo coinbase/gdax-bittrex. To no fees αποστολή από bitcoin νομίζω το προσφέρει και το gdax αλλα δεν το έχω δοκιμάσει γιατί φοβαμαι ότι θα έχει ψηλά γράμματα που δεν έχω διαβάσει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχουν 0 fees; τα βάζουν από την τσέπη τους; οι miners του bitcoin πως πληρώνονται; Παιδιά όποιος γνωρίζει από tradingview ας βοηθήσει... έχω φάει τον τόπο να βρω πως γίνεται να "ταγκάρω" στο chart την τιμή αγοράς μου στο κάθε νόμισμα για να βλέπω και να συγκρίνω με το σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Σου ειχα απαντησει, price label δεν σε βολεψε?? Το σώζει στο chart εκτος αν το σβησεις εσυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Όσοι χρησιμοποιείτε το binance, έχετε πάρει ΒΝΒ; Τι λέτε; Αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Σου ειχα απαντησει, price label δεν σε βολεψε?? Το σώζει στο chart εκτος αν το σβησεις εσυ.. Συγνώμη δεν θα το είχες κάνει παράθεση και θα μου διέφυγε. Αυτό είναι https://goo.gl/6mCDMk ; Ακολουθώ τα βήματα και δεν το βρίσκω μπορεις να με βοηθήσεις; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις