thomasG4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 btw Μια απο τις κάρτες που θα χρησιμοποιηθούν είναι VISA. Λόγω μικρών transaction fees σε σχέση με fiat (πχ σε περιπτώσεις μετατροπής νομίσματος) θα προτιμήσουν πολλοί να κάνουν αγορές με XRP. Τότε προβλέπεται η τιμή να πάει στο θεό. https://twitter.com/eddie_r32_xrp/status/945789123326914560/photo/1 Το ripple ηδη ειναι απο τα πιο υπερτιμημενα νομισματα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη. 39δις υπαρχουν και εχουν 1.16 το ενα. Και αλλα που ειναι 1 και 2 δις εχουν κατι λεπτα.Εκανε αποτομο pump απο 20 λεπτα στο ευρω.Απο φλεβαρη παντως εκανε τρελο pump. 0.005427 ειχε το ενα και πηγε 1.17. 220 φορες πανω σε 10 μηνες. 100 ευρω φλεβαρη του 2017 τωρα αξιζουν 22χιλιαρικα. Δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να γινει τα επομενα χρονια. Αν φτασει το market cap του bitcoin 1τρις περιμενετε να δουμε απιστευτα νουμερα σε ολα τα νομισματα που κυκλοφορουν. Πολυ χρημα απο το συνολικο market cap ειναι ξεπλυμα χρηματων οποτε περιμενω να δουμε τρελα νουμερα μελλοντικα. Καλά ότι θα δούμε τρελά market cap τα επόμενα χρόνια είναι το μόνο σίγουρο. Άμα κάποιος σου έλεγε το καλοκαίρι ότι το Ripple το Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου θα έχει το ίδιο market cap όσο είχε το bitcoin τοτε, θα τον περνούσες για τρελό. 1
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 btw Μια απο τις κάρτες που θα χρησιμοποιηθούν είναι VISA. Λόγω μικρών transaction fees σε σχέση με fiat (πχ σε περιπτώσεις μετατροπής νομίσματος) θα προτιμήσουν πολλοί να κάνουν αγορές με XRP. Τότε προβλέπεται η τιμή να πάει στο θεό. https://twitter.com/eddie_r32_xrp/status/945789123326914560/photo/1 Καλά ότι θα δούμε τρελά market cap τα επόμενα χρόνια είναι το μόνο σίγουρο. Άμα κάποιος σου έλεγε το καλοκαίρι ότι το Ripple το Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου θα έχει το ίδιο market cap όσο είχε το bitcoin τοτε, θα τον περνούσες για τρελό. Χασαμε το τραινο παντως τοσα χρονια χωρις να αγορασουμε τιποτα. Βλεπω το verge το οποιο με εχει δωσει x90 απο τον ιουλιο. Απο το μαρτιο εδωσε x20000. Δηλαδη 100 ευρω= 2εκατομμυρια σε 8 μηνες. Αργησαμε να μπουμε.
thomasG4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Χασαμε το τραινο παντως τοσα χρονια χωρις να αγορασουμε τιποτα. Βλεπω το verge το οποιο με εχει δωσει x90 απο τον ιουλιο. Απο το μαρτιο εδωσε x20000. Δηλαδη 100 ευρω= 2εκατομμυρια σε 8 μηνες. Αργησαμε να μπουμε. Καλά δύσκολα κάνει κάποιος hold σε νομίσματα που ανεβαίνουν μόνο απο speculation. Θα μπορούσε να ήταν το οποιοδήποτε νόμισμα. Για εμένα το σημαντικό είναι να πιστεύει κάποιος ένα project, να κάνει hold για χρόνια και άμα φτάσει σε αρκετά μεγάλα επίπεδα για τα οικονομικά του δεδομένα, κάνει ένα μέρος cash out. Το να περιμένει να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος απο τα κρυπτονομίσματα είναι λίγο όνειρο απατηλό αυτή τη στιγμή που μιλάμε. 1
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μη τα γράφεις έτσι ξαφνικά! Καλά τέτοια νομίσματά πάντα υπάρχουν πιστεύω, αλλά άντε να τα βρεις! Γιατί ποιος μας λέει ότι αν μπαίναμε τον Μάρτιο θα παίρναμε verge; Ούτε που το προσέχαμε το πιθανότερο!
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Απλα τα βλεπεις τα μετρας και λες γιατι δεν σκεφτηκα να αγορασω μερικα παλιοτερα δεν ειμαστε και εκτος τεχνολογιας οπως η πλειοψηφια του κοσμου και μυαλο εχουμε θα επρεπε να το σκεφτουμε. Σιγουρα καποιοι ετυχε να παρουν μερικα εκατομμυρια verge το μαρτιο και τωρα ειναι οντως εκατομμυριουχοι. Θα κατσω κανα 2ωρο στο coinmarketcap να βρω μερικα τετοια νομισματα 0.000... λεπτων και θα παρω μερικα και οτι γινει. Ενα να παει καλα οπως το verge δεν χρειαζετε κατι αλλο. Μιλαω για κατω των top 300-400 νομισματων που ειναι τελειως αγνωστα αυτη τη στιγμη. 2
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν είναι μόνο τύχη αυτά, μου φαίνεται πολύ δύσκολο! Στο ότι θα έπρεπε να μπούμε νωρίτερα συμφωνώ, από τα μεγαλύτερα λάθη...
Heybro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν είναι μόνο τύχη αυτά, μου φαίνεται πολύ δύσκολο! Mπορει να ειναι τυχη μπορει γνωσεις. Οπως και να εχει οπως ετυχε και αγορασα verge τον αυγουστο ετσι θα μπορουσα να αγορασω και τον μαρτιο. Παντα διαβαζω το καθε project και το plan ποτε δεν παω τυχαια στη ζωη μου και το ιδιο προσπαθησα να κανω και με τα crypto. 1
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή το ripple μπορεί να γίνει κάτι σαν πόντοι ανταμοιβής στις κάρτες; Σαν yellows πχ; Γιατί αν είναι έτσι μπορεί 1000 xrp να κάνουν 10€...
chek2fire Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δείτε πως το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο της Ινδίας αντιμετώπισε το πρόβλημα των fee https://blog.zebpay.com/how-zebpay-reduced-bitcoin-transaction-fees-a9e24c788598
ADHD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Θυμηθείτε ότι κάνουμε trade alts για να μας αποφέρουν στο τέλος btc.. 1
overpower Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Στο Kraken για verify, μονο με email? Βγαζει "Feature disabled" Εχω στειλει ηδη ticket.
Silverage Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικά πιστεύω οτι το ripple θα ανέβει πολύ στο μέλλον. Διάβασα οτι το στηρίζουν τράπεζες και γενικά πάει καλά. Σκοπεύω να επενδύσω ένα μικρό ποσό γιατί η τιμή του είναι ακόμα νορμάλ. Και αν μου κάτσει, έκατσε. Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να στείλω έμβασμα μέχρι τον νέο μήνα στο kraken για να αγοράσω. Εκτός του toastwallet, ποιό άλλο υπάρχει για ripple xrp;
thomasG4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή το ripple μπορεί να γίνει κάτι σαν πόντοι ανταμοιβής στις κάρτες; Σαν yellows πχ; Γιατί αν είναι έτσι μπορεί 1000 xrp να κάνουν 10€... Όχι, θα λειτουργεί όπως τα κανονικά fiat λεφτά. Πες ότι ένας έχει ευρώ σε ένα λογαριασμό σε μια τράπεζα που συμμετέχει στο RippleNet. Θα μπορεί απο την Ιαπωνία ένας άλλος να στείλει XRP στο πρώτο, αλλά να εμφανίζονται στο λογαριασμό του σε ευρώ. Απλά η μεταφορά θα γίνεται σε δευτερόλεπτα και θα κοστίζει περίπου 0.01$ ανά συναλλαγή (με σημερινά δεδομένα). Εν αντιθέσει με το τωρινό σύστημα το τραπεζών που είναι πανάκριβο να στείλεις έμβασμα πχ απο κάποια χώρα της ΕΕ στην Ιαπωνία, και κάνει μερικές μέρες να φτάσει. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν, γιατί η Ripple χρησιμοποιεί το ILP(Interledger Protocol) που είναι το μέλλον. Θα χρησιμοποιείς κρυπτονόμισμα και δεν θα καταλαβαίνεις καν ότι το κάνεις. Έτσι μπορεί να γίνει εύκολα προσβάσιμο και να χρησιμοποιείτε από εκατομμύρια κόσμο. Προσωπικά πιστεύω οτι το ripple θα ανέβει πολύ στο μέλλον. Διάβασα οτι το στηρίζουν τράπεζες και γενικά πάει καλά. Σκοπεύω να επενδύσω ένα μικρό ποσό γιατί η τιμή του είναι ακόμα νορμάλ. Και αν μου κάτσει, έκατσε. Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να στείλω έμβασμα μέχρι τον νέο μήνα στο kraken για να αγοράσω. Εκτός του toastwallet, ποιό άλλο υπάρχει για ripple xrp; Απλά μην περιμένεις σε μικρό χρονικό διάστημα να φτάσει στα ύψη η τιμή. Το pump που έγινε το τελευταίο διάστημα, με έπιασε και εμένα προ εκπλήξεως αλλά γενικά το Ripple είναι επένδυση για χρόνια και όχι μήνες όπως τα περισσότερα cryptos. Καλύτερα επένδυσε σε άλλο νόμισμα άμα θέλεις γρήγορα αποτελέσματα. Για wallet πέραν του toastwallet, δες το rippex. To rippex απλά έχει κοντά ένα χρόνο να ενημερωθεί και φαίνεται παρατημένο απο τον developer. Λειτουργεί μια χαρά όμως. Το είχα δουλέψει για λίγο πριν πάω στο Toastwallet. Για πληροφορίες γενικά για το Ripple να μπαίνεις στο subreddit του Ripple, έχει αρκετές πληροφορίες για wallet και exchanges. 2
fingolfingr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Εχω βάλει καποια χρηματα σε 2-3 cryptos και μεχρι τώρα παει καλα. Αν καποια στιγμή θελω να κανω αναληψη σε ευρώ υπαρχει καποιος σχετικά ευκολος τρόπος; Το bitfinex για να κανεις withdraw θελει πολλα δικαιολογητικά. Εκτός από ΑΤΜ υπαρχει κατι αλλο πιο απλό;
totem_lost Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τι γίνεται με αυτό το ripple ρε γμτ! Εκεί που έλεγα να σπρώξω 2Κ έφτασε 1,2$. Φίλος είχε επενδύσει όταν ήταν ακόμα .20$! Μήπως να περιμένω από τον καινούριο χρόνο μπας και πέσει λιγάκι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις