Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

bitcoin σε cash οπως και το ανάποδο ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω sepa μεταφοράς τραπέζης σε κάποιο ανταλλακτήριο.

Τώρα αν θέλεις ανωνυμία δοκιμάζεις κάποιο BitcoinATM το localbitcoins η το p2p εφαρμογή ανταλλακτήριο το bisq αλλά το τελευταίο θα πρέπει να το δοκιμάσεις καλά πρώτα για να ξέρεις τι κάνεις και να το λειτουργήσεις. Αν το μάθεις σου παρέχει πλήρη ανωνυμία.

Τώρα για alt εκτός από το bittrex δες και το hitbtc αλλά να ξέρεις ότι έχουν ανύπαρκτο customer support 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρηκα αλλα 0.48 monero στο mymonero.com! Ωραια δωρα μου στελνει το παρελθον χριστουγεννιατικα! :)

Για ψαχτειτε οι παλιοι!

Σε αλλα νεα:

Δεν βρηκε τελικα τιποτα αυτος στο video

• Like 1

cryptopia για altcoins

Αν και αυτο δεν δεχεται πια παμε στις δευτερατζες τυπου coinexchange.io και c-cex.com

Υπαρχουν και ακομα πιο αγνωστα αλλα απεφυγε τα προς το παρον. Με τα 2 παραπανω δεν θα εχεις προβλημα.

• Like 1

Καλημέρα και χρόνια πολλά.Είμαι νέος στο χώρο και θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας.Έχω κάνει account σε kraken είμαι tier 2 και έχω στείλει κάποια χρήματα.Έχω ήδη ανταλλάξει μέρος αυτών σε νομίσματα που υποστηρίζει το kraken, αλλά θα ήθελα να αγοράσω αλλά νομίσματα (πολύ χαμηλότερης αξίας).Στο bittrex που έχει τα νομίσματα που με ενδιαφέρουν δεν σε αφήνει να κάνεις νέα εγγραφή.Ας πούμε ενδιαφέρομαι να αγοράσω digibyte γνωρίζετε πως πρέπει να κινηθώ;

Πόσο καιρό πήρε να γίνεις verified; Περιμένω 10 μέρες περίπου και ακόμη τίποτα :/ Επίσης πως  έστειλες χρήματα; Tο kraken αναφέρει κάτι για fidor bank, δηλαδή από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα δεν μπορώ να στείλω ευρώ; Είμαι νουμπάς ακόμη και ρωτάω. Τhx

Πόσο καιρό πήρε να γίνεις verified; Περιμένω 10 μέρες περίπου και ακόμη τίποτα :/ Επίσης πως έστειλες χρήματα; Tο kraken αναφέρει κάτι για fidor bank, δηλαδή από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα δεν μπορώ να στείλω ευρώ; Είμαι νουμπάς ακόμη και ρωτάω. Τhx

Εμενα εκανε 5-6 μερες να γινω tier 2, για tier 3 ακομα να γινει.

Εχω και αλλο λογαριασμο εκει αλλα αλλαξα τηλεφωνο και εχασα το 2FA (δεν εχω master key, τοτε δεν υπηρχε), εχω στειλει support ticket εδω και 15 μερες, τους εχω στειλει οτι στοιχεια ζητησανε αλλα καμμια απαντηση...

• Like 1

το  2FA key δεν το κρατησες να το βαλεις στο καινουργιο τηλεφωνο τσακ-μπαμ ? Α τωρα το ειδα το εχασες λες,,

Θα απαντησουν αλλα μπορει να κανουν κανα 3μηνο... 

Τα fee ανέβηκαν πάλι σήμερα. 8 ευρώ μου έβγαζε στο blockchain.info για regular. Τελικά έβαλα custom στα 156 sat περίπου 3.60 ευρώ για 152 ευρώ μεταφορά και μετά από 3 ώρες ήρθαν στο kraken. Σε λίγο θα τα στείλω στην τράπεζα με sepa.

• Like 1

Τα fee ανέβηκαν πάλι σήμερα. 8 ευρώ μου έβγαζε στο blockchain.info για regular. Τελικά έβαλα custom στα 156 sat περίπου 3.60 ευρώ για 152 ευρώ μεταφορά και μετά από 3 ώρες ήρθαν στο kraken. Σε λίγο θα τα στείλω στην τράπεζα με sepa.

είναι αυτό που γράφω ότι τα fee δεν υπολογίζονται σωστά από κανένα wallet και βγάζουν ότι νάναι. Είναι ένας από τους λόγους που τα fee σαρώνονται τόσο ψηλά. Γιατί οι περισσότεροι που δεν γνωρίζουν θα βάλουν τα προτεινόμενα fee σπρώχνοντας στην ουσία όλο το δίκτυο και τις συναλλαγές του προς τα εκεί.

Νομίζω τα ψηλά fee ότι μπορεί να δημιουργούν προβλήματα αλλά από την άλλη είναι πολύ καλή ευκαιρία για να λυθούν σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν ακόμα στο bitcoin δίκτυο και κυρίως οι payment provider και τα wallet να λύσουν και αυτοί τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα που έχουν.

DSAH4mWXUAADkNv.jpg

• Like 2

Άντε καλοφάγωτα! :D

Γενικά πως διαχειρίζεστε τα κέρδη; Επενδύετε ξανά; Τα τραβάτε και αφήνετε το κεφάλαιο; Τα αφήνετε όπως είναι μήπως ανέβουν κι άλλο;

• Like 1

Γενικά πως διαχειρίζεστε τα κέρδη; Επενδύετε ξανά; Τα τραβάτε και αφήνετε το κεφάλαιο; Τα αφήνετε όπως είναι μήπως ανέβουν κι άλλο;

https://bitcointalk.org/index.php?topic=375643.0

December 18, 2013, 10:03:03 AM
I type d that tyitle twice because I knew it was wrong the first time.  Still wrong.  w/e.  GF's out at a lesbian bar, BTC crashing WHY AM I HOLDING? I'LL TELL YOU WHY.  It's because I'm a bad trader and I KNOW I'M A BAD TRADER.  Yeah you good traders can spot the highs and the lows pit pat piffy wing wong wang just like that and make a millino bucks sure no problem bro.  Likewise the weak hands are like OH NO IT'S GOING DOWN I'M GONNA SELL he he he and then they're like OH GOD MY ASSHOLE when the SMART traders who KNOW WHAT THE FUCK THEY'RE DOING buy back in but you know what?  I'm not part of that group.  When the traders buy back in I'm already part of the market capital so GUESS WHO YOU'RE CHEATING day traders NOT ME~!  Those taunt threads saying "OHH YOU SHOULD HAVE SOLD" YEAH NO SHIT.  NO SHIT I SHOULD HAVE SOLD.  I SHOULD HAVE SOLD MOMENTS BEFORE EVERY SELL AND BOUGHT MOMENTS BEFORE EVERY BUY BUT YOU KNOW WHAT NOT EVERYBODY IS AS COOL AS YOU.  You only sell in a bear market if you are a good day trader or an illusioned noob.  The people inbetween hold.  In a zero-sum game such as this, traders can only take your money if you sell.

so i've had some whiskey

actually on the bottle it's spelled whisky

w/e

sue me

(but only if it's payable in BTC)

• Like 2

Να εισαι καλα φιλε Γιωργο θα πανε σε nvme ssd αυριο μεθαυριο. Προσωπικα αφησα 850 ευρω μεσα στο πορτοφολι αν δεν πανε 3 4 χιλιαρικα δεν τα ακουμπαω. Εβγαλα απλα για να πω οτι εβγαλα και οτι πηρα το αρχικο ποσο 110 ευρω συν κατι ακομα συν τη δοκιμη που εκανα. 

Εδωσα 700 verge στα 22λεπτα και πηρα bitcoins. Χθες πηγαν 10 λεπτα θα μπορουσα με τα 150 ευρω του bitcoin να επερνα 1500 verge και να τα κραταγα αλλα λεω Χριστουγεννα ειναι ας με κανω ενα δωρο. 2500 verge ειχα εμεινα με 1800. Θα μπορουσα να τα ξανα επενδυσω σε αλλα νομισματα οπως εκανα με τα πρωτα 110 ευρω που εβαλα αλλα δεν ηθελα να μπλεξω και με αλλα πορτοφολια. 14 εχω αυτη τη στιγμη.

είναι αυτό που γράφω ότι τα fee δεν υπολογίζονται σωστά από κανένα wallet και βγάζουν ότι νάναι. Είναι ένας από τους λόγους που τα fee σαρώνονται τόσο ψηλά. Γιατί οι περισσότεροι που δεν γνωρίζουν θα βάλουν τα προτεινόμενα fee σπρώχνοντας στην ουσία όλο το δίκτυο και τις συναλλαγές του προς τα εκεί.

Νομίζω τα ψηλά fee ότι μπορεί να δημιουργούν προβλήματα αλλά από την άλλη είναι πολύ καλή ευκαιρία για να λυθούν σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν ακόμα στο bitcoin δίκτυο και κυρίως οι payment provider και τα wallet να λύσουν και αυτοί τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα που έχουν.

DSAH4mWXUAADkNv.jpg

Καπως ετσι. Τα 320sat fee ειναι πολλα κατω απο 200 ειναι το λογικο. Αφου βρηκα και το custom παλι καλα. Τα 0.001 απο bittrex παντως σε kraken bitstamp κτλ δεν βρηκα τροπο να τα ελλατωσω.Ειναι η ταριφα λογικα.

Μολις εκανα το withdraw. Στα στοιχεια τραπεζας εβαλα description και account name το ονομα που εχω στο λογαριασμο της τραπεζας στα αγγλικα. Εβαλα το iban και το bic και στην ονομασια τραπεζας NBG. Στη διευθυνση εβαλα στα αγγλικα την κοντινοτερη τραπεζα τη διευθυνση πχ μουδανια χαλκδικης στα αγγλικα. Πιστευω να μην εχω καποιο θεμα. Κρατησε 9 λεπτα προμηθεια το kraken. 

• Like 1

Τεράστια νέα απο Ασία μεριά!

10 πιστωτικές κάρτες θα κάνουν χρήση του RippleNet. Μάλλον θα υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με XRP. Βρείτε μου ένα κρυπτονόμισμα να χρησιμοποιείται απο μεγάλες τράπεζες για τις δικές τους πιστωτικές κάρτες και να μπορεί ο απλός κόσμος να κάνει αγορές με cryptos και fiat παράλληλα. Έτσι φτιάχνεις ένα νόμισμα που θα μπορεί να το χρησιμοποιεί και ο απλός κόσμος για αγορές. Μικρά transaction fees, μεταφορά σε δευτερόλεπτα σε τραπεζικό λογαριασμό τρίτου που έχει ότι νόμισμα γουστάρει και όχι συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα. Αυτό είναι το μέλλον.

Ολόκληρο το άρθρο με Google Translate:

SBI utilizes block chains to cooperate with the card industry

Financial institution

2017/12/27 0:00Nihon Keizai Shimbun electronic version

SBI Holdings, in collaboration with the card industry, launches an association to utilize block chain technology etc. where multiple participants share transaction history and authenticate each other. Major cards such as JCB (JCB), Sumitomo Mitsui Card, Credit Saison and others will participate. We will utilize technology to identify and share illegal transactions and aim for business efficiency and cost reduction in the card industry.

SBI ripple under SBI ripple Asia and JCB will be the focus, and proceed with demonstration experiments to utilize advanced technologies such as block chain and artificial intelligence (AI). Establishing an association in January, about 10 cards are expected to participate. In the card industry, we anticipate utilization of block chain technology by identity verification, sharing and prevention of illegal transactions, issuance of virtual currency by card companies, etc.

SBI Ripple Asia has launched a federation in which more than 60 banks participate, and has carried out demonstration experiments to utilize block chain technology. In the future, I would like to expand the association not only to the financial industry but also to other industries where Asia can utilize technology and Asia.

https://www.nikkei.com/article/DGXMZO25102920W7A221C1EE9000/

• Like 2

Το ripple ηδη ειναι απο τα πιο υπερτιμημενα νομισματα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη. 39δις υπαρχουν και εχουν 1.16 το ενα. Και αλλα που ειναι 1 και 2 δις εχουν κατι λεπτα.Εκανε αποτομο pump απο 20 λεπτα στο ευρω.Απο φλεβαρη παντως εκανε τρελο pump.

0.005427 ειχε το ενα και πηγε 1.17. 220 φορες πανω σε 10 μηνες. 100 ευρω φλεβαρη του 2017 τωρα αξιζουν 22χιλιαρικα. Δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να γινει τα επομενα χρονια. Αν φτασει το market cap του bitcoin 1τρις περιμενετε να δουμε απιστευτα νουμερα σε ολα τα νομισματα που κυκλοφορουν. Πολυ χρημα απο το συνολικο market cap ειναι ξεπλυμα χρηματων οποτε περιμενω να δουμε τρελα νουμερα μελλοντικα. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...