Bspus Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 για όποιον θέλει να ξεκινήσει με μαθήματα για την τεχνολογία του Bitcoin εδώ είναι μαζεμένα στο youtube όλα τα video από το μάθημα του coursera για το Bitcoin https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/7m0gu3/sixty_free_lectures_from_princeton_on_bitcoin_and/#oo To παρακολουθω λιγο λιγο εδω και καποιο διαστημα απο το κανονικο coursera. Για οποιον ενδιαφερεται να γραφτει εκει, θα βρει και transcripts για ολες τις διαλεξεις. Φυσικα ειναι δωρεαν. Ειναι το μονο που εχω δει και πραγματικα σου δινει να καταλαβεις τι σημαινει, αλλα φυσικα θελει και την αναλογη επενδυση προσπαθειας και χρονου. Επισης, βλεπω στο youtube channel τους εχουν και bonus lecture 12 που δεν περιλαμβανει ουτε το post του reddit ουτε το coursera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά κάθε χρόνο δημιουργώ μια ψηφοφορία για το ποιός ήταν Drama Queen του 2017. Πέρσι τον τίτλο τον είχε κερδίσει ο Roger Ver με συντριπτική πλειοψηφία. Οι φετινοί υποψήφιοι είναι: -Roger Ver -Jihan Wu -Garzik -Vinny Lingham η ψηφοφορία θα τρέξει μέχρι λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου. Ψηφίστε ελεύθερα εδώ : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Να μάθουμε πρώτα ποιοι είναι αυτοί και μετά ψηφίζουμε! Έχει δοκιμάσει κανείς τη hashflare; Πληρώνουν αυτά που λένε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εντάξει αν έχεις βάλει κάποια λεφτά είναι δύσκολο να μη κοιτάς καθόλου πως πάει η τιμή. όταν ανεβαινει ή όταν κατεβαινει κοιτάς πιο συχνά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 όταν ανεβαινει ή όταν κατεβαινει κοιτάς πιο συχνά; Πάντα κοιτάω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εκτός του BTC, πείτε και κανα άλλο coin που σας έχει "κερδίσει" για να γίνεται κουβέντα και why not, να μάθουμε κιόλας. Προσωπικά μου έχουν κεντρίσει τα εξής το ενδιαφέρον, για διαφορετικούς λόγους το καθένα: Monero: Το νόμισμα στο οποίο έχω τη μεγαλύτερη πίστη και το βλέπω ως το πιο δυνατό ανταγωνιστή του BTC. Εκτός αν χάνω κάτι σημαντικό στα χαρακτηριστικά του,θεωρώ ότι έχει όλα τα πλεονεκτήματα του BTC + το βασικότερο που ΔΕΝ έχει το BTC, προσφέρει πλήρη ανωνυμία. Αυτό που μου είχε κάνει από την αρχή εντύπωση στο BTC μιλώντας για ανωνυμία, (πριν καν μάθω την ύπαρξη του Monero) ήταν ότι ουσιαστικά αυτή άρχιζε και τελείωνε στο να μην ξέρω ότι ο Χ έχει το πορτοφόλι ΑΒ123. Από κει και πέρα όμως ήξερα εγώ και όλο το δίκτυο για πάντα πόσα χρήματα έχει, πόσα κίνησε, πότε τα κίνησε, που τα πήγε, τι κράτησε κτλ κτλ. Μου φαινόταν παρανοϊκό να μην υπάρχει νόμισμα που να καλύπτει αυτό το κενό. Το να "εκπέμπεις" σε όλους και για πάντα τις κινήσεις του τραπεζικού σου λογαριασμού δεν νομίζω ότι είναι valid να αποκαλείται "ανώνυμο". Το Monero (ισχυρίζεται ότι) είναι μια μαύρη τρύπα. Ethereum: Μου αρέσει το potentiality που κρύβει η δημιουργία και η ανάπτυξη εφαρμογών που "δένουν" πάνω στο Ethereum (πχ smart contracts). Τα μειονεκτήματα του αρκετά και γνωστά, τα έχει αναφέρει και ο check2fire, αλλά ελπίζω ότι θα λυθούν. Litecoin: Μικρότερο transaction processing speed και διαφορετικός αλγόριθμος. Τίποτα τρομερό, δεν νομίζω ότι ανταγωνίζεται το BTC αλλά και μόνο που έχει ASIC resistant mining, μου αρέσει. Τα έχουν κάνει χωράφι όλα οι Κινέζοι. Bitcoin Cash & Bitcoin Gold: Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς προσφέρουν, έχουν πάρα πολύ άσχημη φήμη, θέλω να τα πουλήσω asap, αλλά το μεν περιμένω να σταματήσει να κερδίζει και το δεύτερο δεν μπορώ να το πουλήσω λόγω χαμηλής ποσότητας οπότε το έχω να κάθεται. Ripple: Δεν έχω καταλάβει αν όντως η τεχνολογία είναι επαναστατική ή αν οι ιδρυτές πουλάνε φύκια, ο check2fire στο thread κοντεύει να με πείσει για το δεύτερο, από την άλλη το πελατολόγιο της δεν είναι αστείο, οι τράπεζες υπογράφουν η μία μετά την άλλη, η Ιαπωνία το λατρεύει και είναι το μοναδικό νόμισμα που γνωρίζω που έχει valid concept και real value σήμερα. Όχι σε 6 μήνες, όχι σε 10 χρόνια, σήμερα. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό από μια τεχνολογία που κάπου, κάπως κάποτε φιλοδοξεί να αλλάξει το παγκόσμιο σύστημα. ΙΟΤΑ: Δεν το πιστεύω με την καμία, αν και έχει ενδιαφέρον σαν θεωρητικό concept. Βασικά είναι αέρας που βασίζεται σε αέρα (IoT). Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ early σαν τεχνολογία και υπόσχεται πάρα πολλλά πράγματα. Το μόνο που περιμένω είναι μια μέτρια αύξηση λόγω ονόματος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως θα αγοράσω καμιά 100 ripple xrp να κάθονται. Που ξέρεις, σε μερικά χρόνια μπορεί να πάνε και αυτά 15000€ το ένα όπως το btc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Η πρώτη σελίδα με τα donation του Pirate Bay Bcash LOL 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα προσέθετα τα διάφορα Equihash, για τον ίδιο λόγο με το Monero, αν και δεν ξέρω μακροπρόθεσμα πώς θα εξελιχθούν και αν θα επικρατήσει ο μεν ή ο δε αλγόριθμος (Cryptonight vs Equihash). Στο zCash υπάρχει μεγάλο dev fee στο mining, αλλά αυτό στηρίζει έτσι το περαιτέρω development με αρκετή διαφάνεια και παίζουν κ κάποιες συνεργασίες. Υπάρχει επίσης κ Vert / Mona που είναι asic-resistant με τον Lyra2REv2 και ίσως παίξουν στο μέλλον, ειδικά το δεύτερο λόγω Ιαπωνίας. Για το LTC, έχω χάσει επεισόδια; ASICs της bitmain το σκάβουν κατά κύριο λόγο, απ'όσα ξέρω τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Με επιασε μια τρελα σημερα και σκαλισα οτι pool εσκαβα με τα rigs το ‘14 μηπως βρω κανενα ξεχασμενο νομισμα.. Το 90% των pools ειχε κλεισει, βρηκα 170€ σε Monero και 60€ σε fantomcoin (dead now) στο Μinergate, τοτε κοστιζαν μερικα cents αν θυμαμαι καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
precursor Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Τι είναι το BTC (Segwit Bech32) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εκτός του BTC, πείτε και κανα άλλο coin που σας έχει "κερδίσει" για να γίνεται κουβέντα και why not, να μάθουμε κιόλας. Προσωπικά μου έχουν κεντρίσει τα εξής το ενδιαφέρον, για διαφορετικούς λόγους το καθένα: Monero: Το νόμισμα στο οποίο έχω τη μεγαλύτερη πίστη και το βλέπω ως το πιο δυνατό ανταγωνιστή του BTC. Εκτός αν χάνω κάτι σημαντικό στα χαρακτηριστικά του,θεωρώ ότι έχει όλα τα πλεονεκτήματα του BTC + το βασικότερο που ΔΕΝ έχει το BTC, προσφέρει πλήρη ανωνυμία. Αυτό που μου είχε κάνει από την αρχή εντύπωση στο BTC μιλώντας για ανωνυμία, (πριν καν μάθω την ύπαρξη του Monero) ήταν ότι ουσιαστικά αυτή άρχιζε και τελείωνε στο να μην ξέρω ότι ο Χ έχει το πορτοφόλι ΑΒ123. Από κει και πέρα όμως ήξερα εγώ και όλο το δίκτυο για πάντα πόσα χρήματα έχει, πόσα κίνησε, πότε τα κίνησε, που τα πήγε, τι κράτησε κτλ κτλ. Μου φαινόταν παρανοϊκό να μην υπάρχει νόμισμα που να καλύπτει αυτό το κενό. Το να "εκπέμπεις" σε όλους και για πάντα τις κινήσεις του τραπεζικού σου λογαριασμού δεν νομίζω ότι είναι valid να αποκαλείται "ανώνυμο". Το Monero (ισχυρίζεται ότι) είναι μια μαύρη τρύπα. Ethereum: Μου αρέσει το potentiality που κρύβει η δημιουργία και η ανάπτυξη εφαρμογών που "δένουν" πάνω στο Ethereum (πχ smart contracts). Τα μειονεκτήματα του αρκετά και γνωστά, τα έχει αναφέρει και ο check2fire, αλλά ελπίζω ότι θα λυθούν. Litecoin: Μικρότερο transaction processing speed και διαφορετικός αλγόριθμος. Τίποτα τρομερό, δεν νομίζω ότι ανταγωνίζεται το BTC αλλά και μόνο που έχει ASIC resistant mining, μου αρέσει. Τα έχουν κάνει χωράφι όλα οι Κινέζοι. Bitcoin Cash & Bitcoin Gold: Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς προσφέρουν, έχουν πάρα πολύ άσχημη φήμη, θέλω να τα πουλήσω asap, αλλά το μεν περιμένω να σταματήσει να κερδίζει και το δεύτερο δεν μπορώ να το πουλήσω λόγω χαμηλής ποσότητας οπότε το έχω να κάθεται. Ripple: Δεν έχω καταλάβει αν όντως η τεχνολογία είναι επαναστατική ή αν οι ιδρυτές πουλάνε φύκια, ο check2fire στο thread κοντεύει να με πείσει για το δεύτερο, από την άλλη το πελατολόγιο της δεν είναι αστείο, οι τράπεζες υπογράφουν η μία μετά την άλλη, η Ιαπωνία το λατρεύει και είναι το μοναδικό νόμισμα που γνωρίζω που έχει valid concept και real value σήμερα. Όχι σε 6 μήνες, όχι σε 10 χρόνια, σήμερα. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό από μια τεχνολογία που κάπου, κάπως κάποτε φιλοδοξεί να αλλάξει το παγκόσμιο σύστημα. ΙΟΤΑ: Δεν το πιστεύω με την καμία, αν και έχει ενδιαφέρον σαν θεωρητικό concept. Βασικά είναι αέρας που βασίζεται σε αέρα (IoT). Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ early σαν τεχνολογία και υπόσχεται πάρα πολλλά πράγματα. Το μόνο που περιμένω είναι μια μέτρια αύξηση λόγω ονόματος. Monero το λεω εδω και ποσο καιρο, ειναι απο τα αγαπημένα μου long term coins.. Κατα τα αλλα εκτος απο BTC/XMR (που ειναι το 80% του portfolio) ειμαι σε Dash, Ark, Stratis, OmniseGO, Vertcoin, Lumens, ΙΟΤΑ, Ripple (αν και δεν το γουσταρω πηρα λιγα) προς το παρον και κοιταω και για entry point σε καποια αλλα που θελω. Ενα αλλο που εχω αλλα θελω να ξεφορτωθώ σε καλή τιμή ειναι το zcash, δεν βλεπω κανενα πλεονέκτημα σε σχέση με το monero. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Monero το λεω εδω και ποσο καιρο, ειναι απο τα αγαπημένα μου long term coins.. Κατα τα αλλα εκτος απο BTC/XMR (που ειναι το 80% του portfolio) ειμαι σε Dash, Ark, Stratis, OmniseGO, Vertcoin, Lumens, ΙΟΤΑ, Ripple (αν και δεν το γουσταρω πηρα λιγα) προς το παρον και κοιταω και για entry point σε καποια αλλα που θελω. Ενα αλλο που εχω αλλα θελω να ξεφορτωθώ σε καλή τιμή ειναι το zcash, δεν βλεπω κανενα πλεονέκτημα σε σχέση με το monero. εγω στη θεση σου δεν θα εδινα το zec 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Τι είναι το BTC (Segwit Bech32) ? είναι οι default διευθύνσεις του bitcoin segwit. Ελάχιστα wallet τις υποστηρίζουν ακόμα με ένα από αυτά το electrum. Οι περισσότεροι δημιουργούν segwit διευθύνσεις που αρχίζουν από 3 οι default διευθύνσεις του segwit αρχίζουν από ένα γράμμα ενώ υπάρχει και η δυνατότητα μελλοντικά να δημιουργείς διευθύνσεις ευκολα αναγνωρίσιμες δλδ ας πούμε ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 εγω στη θεση σου δεν θα εδινα το zec Το xmr ειναι καλυτερο imo οποτε θελω να αυξησω την θεση μου εκει, στο zec δεν μπορεις να παρακολουθησεις το supply.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις