Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκεί είναι το σαπορτ. Τα μάρκετ δεν έχουν λογική.

http://m.tvxs.gr/mo/i/248175/f/news/eyropi-eop/baroyfakis-teleia-foyska-bitcoin.html

Γελάνε και οι πέτρες. Καθηγητής πανεπιστημίου λέει, το ότι ήταν υπουργός οικονομικών γιατί δεν το βάζει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

50% κατω in the long run δεν είναι τιποτα.....ακριβως εχει support 8Κ και μετα 2.5Κ

Παντως μερικοι το εχουν παρει λαθος κατά τη γνωμη μου και κοιτανε μερα μερα τι γινεται, το αντιθετο του ΗΟDL !

Δεν παιζεται ετσι το παιχνιδι εδώ , εκτος από day traders.

το ξερω, αλλα οταν καποιος εβαζε πχ 200 ευρω αρχες του χρονου, ΒΤC πηγε χ12, ΕΤΗ χ50, LTC x80...

u cant predict that....HODL and check next year (δυσκολο)...or in 6 months...2018 who knows ?

άλλη μια παρανόηση που υπάρχει είναι ότι αν πέσει το Bitcoin ως δια μαγείας κάποιο shitcoin θα πάρει την θέση του. Οι ισοτιμίες όλων των alt είναι δεμένες όπως γράψει πάνω στην ισοτιμία του Bitcoin.

Οταν πέφτει αυτό πέφτουν και τα υπόλοιπα. Οταν ανεβαίνει το bitcoin κερδίζουν πάντα όλοι.

Μόνο κάποιος ανόητος προσπαθεί να κάνει κακό και fud στο Bitcoin ελπίζοντας ότι θα κερδίζει κάπως το δικό του alt. 

Ο BTC Dominance δείκτης, άλλα δείχνει όμως. Μπορεί για την ώρα να ισχύει αυτό που λες, άλλα στο μέλλον δεν πρόκειται να φτάσει ξανά το ιστορικό 65% το bitcoin. Από εδώ και πέρα όλο κατηφόρα θα είναι. Οι λόγοι πολλοί και τους έχουμε αναλύσει. Θα έχει αυξήσεις η τιμή, αλλά δεν θα κρατήσει τόσο μεγάλο μερίδιο στην αγορά όπως έγινε μέχρι πριν από λίγο διάστημα. O κόσμος έχει αρχίσει να το αμφισβητεί και ο μόνος λόγος που ασχολούνται είναι καθαρά για FOMO. Σιγά σιγά η απαγκίστρωση ξεκινάει.

Mark my words.

Δεν είπαμε ότι θα τρέξουμε να τα πάρουμε, αλλά δεν είναι κακό να βλέπουμε τι γίνεται με την τιμή

Βασικα sup/res

https://www.tradingview.com/chart/?symbol=BITSTAMP:BTCUSD

Πανε εκει, πατα δεξι κλικ insert indicator -> ZigZag. Οπου κανει σπασιμο αυτη η γραμμη, εκει ειναι τα support/resistance. Support ειναι οταν η τιμη ειναι πανω απο αυτη, resistance ειναι οταν η τιμη ειναι κατω απο αυτη.

Βαζεις αλερτς πανω σε αυτες τις τιμες. 

• Like 1

Ο BTC Dominance δείκτης, άλλα δείχνει όμως. Μπορεί για την ώρα να ισχύει αυτό που λες, άλλα στο μέλλον δεν πρόκειται να φτάσει ξανά το ιστορικό 65% το bitcoin. Από εδώ και πέρα όλο κατηφόρα θα είναι. Οι λόγοι πολλοί και τους έχουμε αναλύσει. Θα έχει αυξήσεις η τιμή, αλλά δεν θα κρατήσει τόσο μεγάλο μερίδιο στην αγορά όπως έγινε μέχρι πριν από λίγο διάστημα. O κόσμος έχει αρχίσει να το αμφισβητεί και ο μόνος λόγος που ασχολούνται είναι καθαρά για FOMO. Σιγά σιγά η απαγκίστρωση ξεκινάει.

Mark my words.

ούτε που μπορώ να απαριθμήσω πόσα τέτοια mark my words έχω διαβάσει από το 2013 που ασχολούμε.

To ripple δεν θα το θυμάσαι ούτε εσύ σε 5 χρόνια. Mark my words.

25/12/2022

εδώ θα είμαστε. Εγώ σίγουρα πάντως :P

πάντως επειδή αρκετοί μου κάνουν pm και μου ζητάνε τι να αγοράσουν να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα δώσω επενδυτικές συμβουλές για οτιδήποτε τουλάχιστον όχι σε forum που οι περισσότεροι είναι νέοι στο χώρο.

Αυτό που λέω πάντα ακόμα και όταν με ρωτάνε φίλοι, γνωστοί κτλ για το αν πρέπει να αγοράσουν bitcoin η όχι εγώ τους απαντάω ότι δεν χρειάζεται να αγοράσουν bitcoin αλλά αν το bitcoin πετύχει ποτέ ακόμα και 0.1 θα είναι υπεραρκετό να έχουν στην κατοχή τους ως αποθεματικο. 

τα fee μέσα σε 24 ώρες επεσαν από το 1k σε 200sat/byte. Απόλυτα φυσιολογικό αυτό :P

• Like 1

Τα hardware wallets δεν είναι επίφοβα; Αν πάθει κάτι και χαλάσει;

έχεις το seed key που μπορείς να το κάνεις import ας πούμε σε κάποιο άλλο wallet όπως το electrum η κάποιο άλλο hardware wallet.

Δλδ τα hardware wallet μπορείς να τα θεωρήσεις ως ένα ασφαλή app σε δικιά του συσκευή. Απο την άλλη είναι ακριβώς όπως ένα οποιοδήποτε wallet που μπορείς να εγκαταστήσεις στο κινητό σου η στον υπολογιστή σου και σου δινει την διαχείριση των private key σου δλδ του seed key.

όντος το mempool έχει αδειάσει. Μόλις έκανα συναλλαγή με 200 satoshi per byte και έγινε confirm στο πρώτο block. Η αποστολή έγινε μέ  segwit διεύθυνση

Ηδη επεσαν αρκετα τα fee οπως σωστα ειπε ο check2fire. Διπλασια τιμη ειχαν χθες. Περιμενω μεχρι αυριο και τα στελνω στο kraken και μετα στην τραπεζα. Πηραν την πανω βολτα ξανα για να δουμε. 9 εκατοσταρικα εχω μεσα χωρια αυτα που εβγαλα χθες για δοκιμη θα τα ξανα ακουμπησω μετα τα 2 3 χιλιαρικα. 

Ηδη επεσαν αρκετα τα fee οπως σωστα ειπε ο check2fire. Διπλασια τιμη ειχαν χθες. Περιμενω μεχρι αυριο και τα στελνω στο kraken και μετα στην τραπεζα. Πηραν την πανω βολτα ξανα για να δουμε. 9 εκατοσταρικα εχω μεσα χωρια αυτα που εβγαλα χθες για δοκιμη θα τα ξανα ακουμπησω μετα τα 2 3 χιλιαρικα. 

μην ξεχνάτε ότι τα wallet δεν υπολογίζουν σωστά τα fee δλδ τα περισσότερα προτείνουν τριπλάσια fee από τι χρειάζεται κανονικά το δίκτυο. Αυτή την ώρα με 200satoshi per byte περνάει μια συναλλαγή κανονικά.

μην ξεχνάτε ότι τα wallet δεν υπολογίζουν σωστά τα fee δλδ τα περισσότερα προτείνουν τριπλάσια fee από τι χρειάζεται κανονικά το δίκτυο. Αυτή την ώρα με 200satoshi per byte περνάει μια συναλλαγή κανονικά.

4.5 ευρώ με γράφει το blockchain.info στα 156 Satoshi για 136 ευρώ. Regular τρόπος. Θα πέσει και άλλο λες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...