stefanos9 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το GDax τι verification δέχεται; ID δεν παίρνει με την καμία. Passport only for EU customers, και καντο από το mobile app του coinbase, λογω HD καμερας που εχουν τα κινητα....Ότι άλλο και θα τρως πορτα forever...Μιας και θα εισαι trader πλεον με low fees, θα πρεπει να ξερουν τα παντα για σενα... Αλλα το GDAX ειναι καλο.. 0% cashout (το coinbase σε σκιζει 1.5%) , 0.25% taker 0% maker. Επισης στο GDAX μπορει καποιος να παει παραπανω από το daily withdrawal limit των 10000 ευρω που εχει το Coinbase, εχει ~10 tiers που φτανουν στο θεο!!!, αλλα εκει ζητανε bank statements, occupation, job profile, linked-in , κλπ...και ναι αιτιολογήσεις γιατι θες το χ-y οριο.... 1
ADHD Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 https://gfycat.com/defenselessmiserableiberianbarbel
MySql Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Passport only for EU customers, και καντο από το mobile app του coinbase, λογω HD καμερας που εχουν τα κινητα....Ότι άλλο και θα τρως πορτα forever...Μιας και θα εισαι trader πλεον με low fees, θα πρεπει να ξερουν τα παντα για σενα... Αλλα το GDAX ειναι καλο.. 0% cashout (το coinbase σε σκιζει 1.5%) , 0.25% taker 0% maker. Επισης στο GDAX μπορει καποιος να παει παραπανω από το daily withdrawal limit των 10000 ευρω που εχει το Coinbase, εχει ~10 tiers που φτανουν στο θεο!!!, αλλα εκει ζητανε bank statements, occupation, job profile, linked-in , κλπ...και ναι αιτιολογήσεις γιατι θες το χ-y οριο.... Επειδή δεν έχω δοκιμάσει μεταφορά από GDAX σε Bittrex και τούμπαλη το ίδιο ή μικρότερη είναι η χρέωση από του coinbase; Παρότι το αναφέρεις δεν καταλαβαίνω την ορολογία taker και maker Γενικότερα έχω μπερδευτεί με το πια είναι η ακολουθία χρεώσεων από πορτοφόλι σε πορτοφόλι. Πχ από Bittrex σε Coinbase είναι πιο ακριβή η μεταφορά από ότι το αντίθετο Απο GDAX δεν βλέπω να χρεώνει ούτε στην μεταφορά Bitcoin fees Δώσε μου λίγο τα φώτα σου πάνω σε αυτό το κομμάτι εαν μπορείς Ευχαριστώ Πολύ Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2017 από MySql
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ για πιο λόγο όταν πάω deposit δεν μου εμφανίζει κανένα πορτοφόλι για να φορτώσω; Επίσης γιατί στο get veiried μου λέει "feature disabled" ? Τι να σου πω δεν ξέρω! Εμένα όταν πατάω deposit μου έχει αριστερά να διαλέξω τι θέλω να καταθέσω. Ίσως να επικοινωνούσες μαζί τους ή να δεις αν έχει αυτή την περίπτωση στο help;
MySql Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Τι να σου πω δεν ξέρω! Εμένα όταν πατάω deposit μου έχει αριστερά να διαλέξω τι θέλω να καταθέσω. Ίσως να επικοινωνούσες μαζί τους ή να δεις αν έχει αυτή την περίπτωση στο help; Τους έχω γράψει αλλά ακόμα περιμένω απάντηση Ίσως μπλοκάρουν τους νέους λογαριασμους. Επίσης εαν αφαιρέσεις το αρνητικό ότι δεν μπορείς να κάνεις απευθείας κατάθεση/ανάληψη σε ευρώ το Bittrex σε συνδυασμό με το GDAX με έχει βολέψει Για πιο λόγω προτιμάς το kraken έναντι του bittrex? Πέρα του ότι είναι πολύ ασταθές Τα ίδια fees έχει και με λιγότερα νομίσματα.
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Έχω και bittrex και binance. Το kraken με βολεύει μόνο στο κομμάτι της κατάθεσης σε ευρώ.
Heybro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το Kraken είναι για να αγοράσετε bitcoin και να στείλετε χρήματα στην τράπεζα. Το bittrex ανταλλάσετε btc για άλλα νομίσματα και το αντίθετο. Κρατάει πολύ προμήθεια το bittrex οπότε προσοχή μην στέλνετε μικρά ποσά. Χθες στα 153 ευρώ που έστειλα btc κράτησε 13 ευρω. 13 ευρω θα κρατούσε και για 2000 χιλιάδες πχ.
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ίδια προμήθεια έχει και το kraken για btc. Ενώ για eth που έστειλα έχει αρκετά μικρότερη!
Heybro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ίδια προμήθεια έχει και το kraken για btc. Ενώ για eth που έστειλα έχει αρκετά μικρότερη! 0.001 δηλαδή? Αρα δεν έχασα κάτι πάλι καλά. Απλά τώρα περιμένω να τα στείλω από blockchain σε kraken και μετά να κάνω κατάθεση με sepa. Περιμένω να αδειάσει η πισίνα. Εδω βλέπετε το pool https://bitcoinfees.earn.com Όλο και αδειάζει χθες είχε διπλάσια.
Bspus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 0.001 δηλαδή? Αρα δεν έχασα κάτι πάλι καλά. Απλά τώρα περιμένω να τα στείλω από blockchain σε kraken και μετά να κάνω κατάθεση με sepa. Περιμένω να αδειάσει η πισίνα. Δεν θα μπορουσε να ειναι λιγοτερο απο 0.001 πλεον. Ακομα και με πολλαπλα payment στο ιδιο transaction που σιγουρα θα κανουν, δεν αποκλειεται να μπαινουν και λιγο μεσα 1
Heybro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Κατάλαβα παιδιά δεν το ήξερα αλλιώς θα έστελνα 300 ευρώ να αξίζει και λίγο η προμήθεια.
MySql Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το Kraken είναι για να αγοράσετε bitcoin και να στείλετε χρήματα στην τράπεζα. Το bittrex ανταλλάσετε btc για άλλα νομίσματα και το αντίθετο. Κρατάει πολύ προμήθεια το bittrex οπότε προσοχή μην στέλνετε μικρά ποσά. Χθες στα 153 ευρώ που έστειλα btc κράτησε 13 ευρω. 13 ευρω θα κρατούσε και για 2000 χιλιάδες πχ. Δεν έχω δοκιμάσει για να επιβεβαιώσω αλλά από ότι βλέπω το GDAX δεν δείχνει κάπου να χρεώνει fees για αποστολή BTC στο Bittrex οπότε ίσως είναι μια καλή λύση να κοιτάξεις
Heybro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχω δοκιμάσει για να επιβεβαιώσω αλλά από ότι βλέπω το GDAX δεν δείχνει κάπου να χρεώνει fees για αποστολή BTC στο Bittrex οπότε ίσως είναι μια καλή λύση να κοιτάξεις Απο bittrex στο kraken είναι η συγκεκριμένη προμήθεια. Από blockchain.info σε bittrex δεν θυμάμαι πόσα ειχα δώσει τον Αύγουστο που έστειλα.
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να κατηγορησουμε καθαρα το attack για την κατασταση. Δεν βλεπω τα πολλα transactions με μικρο fee οπως παλαιοτερα. Το οτι πεφτει ο ογκος κατα πασα πιθανοτητα οφειλεται στο οτι ειναι ΣΚ. Παλαιοτερα αδειαζε εξ'ολοκληρου, τωρα παλι γεματο ειναι απλως με πτωτικη ταση. Ελπιζω και τις επομενες 2 μερες λογω Χριστουγεννων να συνεχισει να μικραινει. Αν και μεχρι προτινος πιστευα το αντιθετο, εχω αρχισει να πιστευω τωρα οτι κακως το segwit υλοποιηθηκε με soft fork. Ναι μεν απεφυγε αμεσα προβληματα συμβατοτητας αλλα εδωσε τη δυνατοτητα σε πολλους να το αναβαλλουν επ'αοριστον. Το αποτελεσμα ειναι ολα τα μεγαλα ανταλλακτηρια να μην το υποστηριζουν αλλα και να μην δειχουν να τους ενδιαφερει παρα το κερδος που θα ειχαν. δεν συμφωνώ και νομίζω ότι και τώρα ήταν καθοδηγούμενο. Μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε όντος με spam μικρών fee πριν τις 18 Δεκεμβρίου με τους miner του καρτέλ να επιλέγουν να κάνουν mining αυτές τις συναλλαγές βάζοντας σε αναμονή τις υπόλοιπες. Ολο αυτό μετά σε συνδυασμό με την αδυναμία των ανταλλακτήριων και wallet να κάνουν σωστή υλοποίηση των υπολογισμών των fee οδήγησαν σε εξωπραγματικές τιμές τους. Και πάλι όμως πιστεύω ότι και το δίκτυο άντεξε και λειτούργησε όπως πρέπει να λειτουργεί. Πιστεύω ακόμα ότι θα αναγκαστούν όλοι στο τέλος να συνεργαστούν. Πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος και να πιστεύει ότι αν ρίξει το bitcoin θα κάνει pump το δικό του shitcoin. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις