Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να κατηγορησουμε καθαρα το attack για την κατασταση.

Δεν βλεπω τα πολλα transactions με μικρο fee οπως παλαιοτερα. Το οτι πεφτει ο ογκος κατα πασα πιθανοτητα οφειλεται στο οτι ειναι ΣΚ. Παλαιοτερα αδειαζε εξ'ολοκληρου, τωρα παλι γεματο ειναι απλως με πτωτικη ταση. Ελπιζω και τις επομενες 2 μερες λογω Χριστουγεννων να συνεχισει να μικραινει.

Αν και μεχρι προτινος πιστευα το αντιθετο, εχω αρχισει να πιστευω τωρα οτι κακως το segwit υλοποιηθηκε με soft fork. Ναι μεν απεφυγε  αμεσα προβληματα συμβατοτητας αλλα εδωσε τη δυνατοτητα σε πολλους να το αναβαλλουν επ'αοριστον. Το αποτελεσμα ειναι ολα τα μεγαλα ανταλλακτηρια να μην το υποστηριζουν αλλα και να μην δειχουν να τους ενδιαφερει παρα το κερδος που θα ειχαν.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο hitΒTC υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις κάποιο ποσό σε ευρώ και έπειτα ότι κερδίσεις/χάσεις να το στείλεις πίσω σε κάποια τράπεζα ;

Αν όχι ποια ειναι η ποιο ασφαλής και με λιγότερα fees διαδρομή για να ξεκινήσει κάποιος ;

Δημοσ.

οκ, ας το αφήσουμε αυτό. :P 

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα ;

Μπορείς να ξεκινήσεις με kraken. Σε λίγες μέρες γίνεσαι verify και μετά στέλνεις λεφτά από την τράπεζα με ebanking με 1€ προμήθεια.

• Like 1
Δημοσ.

2 κι εγώ. Δεν ζήτησε κάτι αλλά περνάνε κάτι μέρες να σε δεχτεί. Το ξαναέκανα πρόσφατα και χρειάστηκε παραπάνω μέρες αν θυμάμαι σωστά!

• Like 1
Δημοσ.

Zanskou δεν αφήνεις τα bitcoin να βγάλεις τσάρκα το drone να μας δείξεις κανένα ωραίο πλάνο;;;

:P :P :P

χαχαχ, θα γινει κι αυτό ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να ξεκινήσεις με kraken. Σε λίγες μέρες γίνεσαι verify και μετά στέλνεις λεφτά από την τράπεζα με ebanking με 1€ προμήθεια.

Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ασφαλες να ειναι σε ανταλλακτηριο και αν στειλεις σε πορτοφολι εχει μπολικη προμηθεια και καθυστερηση.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ασφαλες να ειναι σε ανταλλακτηριο και αν στειλεις σε πορτοφολι εχει μπολικη προμηθεια και καθυστερηση.

Ναι όντως, αλλά δεν βολεύει και να μην έχεις κάποια σε ανταλλακτήριο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά , ποιο είναι το καλύτερο wallet (αυτή την στιγμή) για ripple κατά την γνώμη σας (ή τουλάχιστον ποιο χρησιμοποιείτε εσείς) ???

Οχι σε hardware . 

Δημοσ.

2 κι εγώ. Δεν ζήτησε κάτι αλλά περνάνε κάτι μέρες να σε δεχτεί. Το ξαναέκανα πρόσφατα και χρειάστηκε παραπάνω μέρες αν θυμάμαι σωστά!

Εγώ για πιο λόγο όταν πάω deposit δεν μου εμφανίζει κανένα πορτοφόλι για να φορτώσω; Επίσης γιατί στο get veiried μου λέει "feature disabled" ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...