Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι παιζει με τον McAfee και τα tweets του?? Κανει pump n' dump shitcoins συνεχεια τελευταια.. 

θεώρησε τον ως scammer και αγνόησε ότι λέει

Για την coinbase και όσοι έχουν χρήματα η ψηφιακά νομίσματα εκεί μέσα απλά θα πρέπει να τα βγάλετε asap. Τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου καλά

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ειδα αυτο αλλα καποιοι λενε οτι ειναι fake account, μπηκα στο επισημο του και λεει κατι "coin of the day" κτλπ και οντως ειχε pump αυτο που ειπε. Μου θυμιζει palm beach confidential η φαση. https://bitcointalk.org/index.php?topic=2505693.0

Επισης υπαρχουν πολλα pump n dump groups στο discord και οχι μονο που και καλα για ενα fee πχ 2 ETH σε βαζουν μεσα και λενε θα κανουμε pump το x coin και θα σου δωσουν το info απο πριν. Απατες αν δειτε τιποτα τετοιο μην ψαρώσετε για κανενα λογο.

Επισης βλεπω να γινεται head and shoulders αν εξαιρέσεις το long wick.. :P

uePhHgZ5

• Like 1

Λοιπόν έστειλα 140 ευρώ σε bitcoin στο blockchain.info. Με αφήνει να στείλω στην τραπεζα μόνο τα 103 ευρώ γνωρίζετε γιατί? Τα άλλα είναι fee η έχουν κάποιο όριο?

Απαράδεκτο και το bittrex πάντως 0.001 κράτησε fee για 154 ευρώ μεταφορά δηλαδή 13 ευρω προμήθεια. Δεν παιζονται με λίγα λόγια να για ποιους γίνεται η δουλειά.

Τι παιχνίδια και τι χρήμα παίζεται! Που πάμε οι ταλαίπωροι; :D

Οτι βγάλουμε. Όλη η δουλειά για τους μεγάλους γίνεται όπως τα πάντα που έχουν σχέση με λεφτά σε αυτή τη ζωή.
  • Like 1

Λοιπόν έστειλα 140 ευρώ σε bitcoin στο blockchain.info. Με αφήνει να στείλω στην τραπεζα μόνο τα 103 ευρώ γνωρίζετε γιατί? Τα άλλα είναι fee η έχουν κάποιο όριο?

Απαράδεκτο και το bittrex πάντως 0.001 κράτησε fee για 154 ευρώ μεταφορά δηλαδή 13 ευρω προμήθεια. Δεν παιζονται με λίγα λόγια να για ποιους γίνεται η δουλειά.

Οτι βγάλουμε. Όλη η δουλειά για τους μεγάλους γίνεται όπως τα πάντα που έχουν σχέση με λεφτά σε αυτή τη ζωή.

νομίζω περιμένετε λίγο με τις μεταφορές. Το mempool δείχνει να ξεφουσκώνει λίγο και τα fee δείχνουν να πέφτουν σχετικά. Οπως έγραψα το πρόβλημα των fee θα λυθεί. Δείτε τι γράφει ένας από τους dev του bitcoin

εγώ πάντως εμπιστεύουμε περισσότερο τους bitocin developer παρά τύπους σαν τον Ver η οποιοδήποτε άλλο scammer. Στον χώρο της τεχνολογίας έχω μάθει ότι η ποιο εύκολα κατανοητή λύση είναι πάντα και η ποιο crap τεχνολογικά λύση και ότι οι τεχνικοί πάντα προτείνουν λύσεις που δυσκολα γίνονται κατανοητές από τον πολύ τον κόσμο.

Τώρα το segwit μπήκε και σε άλλον έναν payment provider την Coingate

https://blog.coingate.com/2017/12/coingate-implements-segwit-addresses/

μπορείς να αγοράσεις, πουλήσεις bitcoin στην coigate και από τι βλέπω προσφέρουν μηδενικά fee ακόμα και για τις μεταφορές bitcoin.

Στα άλλα νέα ο τύπος που είχε πει ότι θα δωρίσει κάτι εκατομμύρια σε bitcoin σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς δώρισε άλλο ένα εκατομμύριο αυτή την φορά στο Internet Archive 

• Like 3

Δεν το ήξερα ότι θα πέσουν τα fee. Τέλος πάντων 13 ευρω έδωσα δεν πειράζει. Στην τράπεζα γιατί δεν με αφήνει να βάλω πάνω από 103 ευρώ ενώ έχω 140 στο balance? 37 ευρώ fee ξανά έχει συμβεί αυτό?

Δεν το ήξερα ότι θα πέσουν τα fee. Τέλος πάντων 13 ευρω έδωσα δεν πειράζει. Στην τράπεζα γιατί δεν με αφήνει να βάλω πάνω από 103 ευρώ ενώ έχω 140 στο balance? 37 ευρώ fee ξανά έχει συμβεί αυτό?

γιατί μερικά ανταλλακτήρια και μερικά wallet όπως η blockchain.info έχουν τόσο κακή υλοποίηση του συστήματος τους που δεν μπορούν να δημιουργήσουν ούτε καν ομαδοποιημένες συναλλαγές και τρόπους για να ρίξουν τα fee.

Γιαυτό σου βάζει ένα καπέλο με τα μεγαλύτερα fee που υπάρχουν. Οι τύποι είναι απλά άχρηστοι.

Αν ήθελαν να ρίξουν τα fee υπάροχυν τρόποι. Εδώ δεν έχουν προσθέσει ούτε καν segwit που ρίχνει τα fee στις αποστολές κατά 40%.

Εγώ σου προτείνω μην κάνεις την μεταφορά μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Τζάμπα λεφτά θα δώσεις.

• Like 1

γιατί μερικά ανταλλακτήρια και μερικά wallet όπως η blockchain.info έχουν τόσο κακή υλοποίηση του συστήματος τους που δεν μπορούν να δημιουργήσουν ούτε καν ομαδοποιημένες συναλλαγές και τρόπους για να ρίξουν τα fee.

Γιαυτό σου βάζει ένα καπέλο με τα μεγαλύτερα fee που υπάρχουν. Οι τύποι είναι απλά άχρηστοι.

Αν ήθελαν να ρίξουν τα fee υπάροχυν τρόποι. Εδώ δεν έχουν προσθέσει ούτε καν segwit που ρίχνει τα fee στις αποστολές κατά 40%.

Εγώ σου προτείνω μην κάνεις την μεταφορά μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Τζάμπα λεφτά θα δώσεις.

Οπότε προτείνεις να τα αφήσω στο wallet του blockchain όπως είναι? Να τα μεταφέρω κάπου αλλού και μετά στην τράπεζα με μικρότερο fee?

Οπότε προτείνεις να τα αφήσω στο wallet του blockchain όπως είναι? Να τα μεταφέρω κάπου αλλού και μετά στην τράπεζα με μικρότερο fee?

με το ρυθμό που αδειάζει τώρα το mempool σε 72 ώρες θα έχει αδειάσει τελείως και θα έχουν πέσει τα fee εκτός φυσικά αν γίνει ξανά κανά spam attack αλλά νομίζω αδειάζει γιατί αυτός που το έκανε απλά του τέλειωσαν τα χρήματα :P

• Like 1

με το ρυθμό που αδειάζει τώρα το mempool σε 72 ώρες θα έχει αδειάσει τελείως και θα έχουν πέσει τα fee εκτός φυσικά αν γίνει ξανά κανά spam attack αλλά νομίζω αδειάζει γιατί αυτός που το έκανε απλά του τέλειωσαν τα χρήματα :P

Χαιρομε οπότε τα αφήνω 2 3 μέρες στο wallet και βλέπουμε μετά. Δεν με έγραψε πάντως ότι πχ τα 37 ευρώ είναι fee απλά έγραφε από κάτω ότι μέχρι τόσα μπορώ να στείλω στην τραπεζα. Πρώτη φορά που δοκιμάζω να στείλω στην τραπεζα οπότε πολύτιμη η βοήθεια σου.

πάντως για να είμαστε δίκαιοι η blockchain.info έκανε ένα πρώτο βήμα για να λύσει τα προβλήματα της καθώς προσέλαβε έναν bitcoin defveloper για να την βοηθήσει στην πλατφόρμα της σαν εξωτερικό συνεργάτη.

Κάτι άλλο με τα fee που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι αν έχετε να κάνετε πολλές συναλλαγές καλό είναι να τις ομαδοποιείτε και να τις στείλετε όλες μαζί παρά μια μια. Τα fee σε αυτή την περίπτωση θα είναι πολύ ποιο μικρά από το να τις πληρώνατε ξεχωριστά. 

Πορτοφόλια όπως το bitcoin-qt σου δίνουν αυτή την δυνατότητα. 

• Like 1

Ναι αυτό το γνωρίζω γιατί πχ έστειλα 153 ευρώ από bittrex κράτησε 0.001btc δηλαδή 13 ευρω fee αλλά αν έστελνα 1000 ευρώ πάλι θα ήταν ίδιο το fee. Δεν πείραξε αυτό απλά στην τράπεζα γιατί να σε περνουν τόσα πολλά? Έστειλα κυρίως για να δω τη διαδικασία το υπόλοιπο 1000αρικο θα το αφήσω στα πορτοφόλια και όσο πάει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...