gassim Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους τους επενδυτές Εχω κάνει απο χτες μια μεταφορά απο το bitfinex στο wallet μου και είναι σε φάση processing. Παλαιότερα που είχα κάνει το ίδιο είχε γίνει άμεσα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Να ανησυχώ; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2017 από gassim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους τους επενδυτές Εχω κάνει απο χτες μια μεταφορά απο το bitfinex στο wallet μου και είναι σε φάση processing. Παλαιότερα που είχα κάνει το ίδιο είχε γίνει άμεσα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Να ανησυχώ; Στη ίδια φάση είμαι και εγώ. Απλά υπάρχει μεγάλος όγκος σύμφωνα με αυτούς και θα πάρει μέρες η διαδικασία. Το email απο το support που μου έστειλαν: All deposits and withdrawals are slow at the moment. Since Dec 1 we have had over 160,000 individual withdrawals and over 400,000 deposits. Our wallets are not keeping up processing all these. Expect delays for the next hours, days even. Not because we are trying to withhold users' funds, but simply because the current growth of the number of user using Bitfinex and crypto in general is growing exponentially and our systems for processing deposits and withdrawals are reaching the limits of the number of transactions per hour they can process. Withdrawals are being sent out, but there are just more than the wallet clients can process. The wallet clients can only create so many per hour. We are working hard on optimising the processing of deposits and withdrawals but this is a complex change and a security risk, so not something we can implement instantly. Kind regards, Bryce Bitfinex.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο θέμα ,αλλά πιστεύετε αξίζει κανένας να ασχοληθεί με το bitcoin και το mining ,ένα bitcoin από ένα μέσο mining μηχάνημα πόσο κοστίζει να φτιαχτεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Προφανως επειδή τον τελευταίο καιρό ψαχνω για κρυπτονομίσματα κτλ το google με έχει ταράξει στις διαφημίσεις του SimpleFX. Ξέρει κανένας τι είναι αυτό και αν αξίζει κανείς να ασχοληθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μου αρέσει αυτή η σταθερότητα πάντως. Χθες όλα στον πάτο είχα πέσει 460 στο blockfolio σήμερα κοντεύουν 950 και ήδη συγχρονισα μερικά πορτοφόλια να στείλω 2 κατοστάρικα στο bittrex να τα κάνω bitcoin να τα στείλω στο blockchain να τα κάνω Fiat να κάνω μερικές αγορές που θέλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικά είχα μεγάλο όφελος από το correction. Είχα ρευστοποιήσει ψηλά, αγόρασα όταν πήγε στο ναδίρ , στο πρώτο jump που πήγαν πούλησα και στο 2ο ναδίρ, ξανα αγόρασα. Είδα λοιπόν Χ2 τα νομίσματα μου και όσο ξανά ανεβαίνει, τόσο θα κερδίζω. Πάντα τέτοια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μου αρέσει αυτή η σταθερότητα πάντως. Χθες όλα στον πάτο είχα πέσει 460 στο blockfolio σήμερα κοντεύουν 950 και ήδη συγχρονισα μερικά πορτοφόλια να στείλω 2 κατοστάρικα στο bittrex να τα κάνω bitcoin να τα στείλω στο blockchain να τα κάνω Fiat να κάνω μερικές αγορές που θέλω. Για να μη βαριόμαστε, κοιμάσαι - ξυπνάς και δεν ξέρεις τι έχεις! Για την ανάληψη εγώ προβληματίζομαι...από τη μία σκέφτομαι να εξαργυρώσω κάτι για να έχω ένα χειροπιαστό κέρδος και να ελαχιστοποιήσω το ρίσκο, από την άλλη σκέφτομαι ότι αφού δεν τα θέλω άμεσα να τα αφήσω να δω τι θα γίνει...προς το παρόν τα αφήνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Για να μη βαριόμαστε, κοιμάσαι - ξυπνάς και δεν ξέρεις τι έχεις! Για την ανάληψη εγώ προβληματίζομαι...από τη μία σκέφτομαι να εξαργυρώσω κάτι για να έχω ένα χειροπιαστό κέρδος και να ελαχιστοποιήσω το ρίσκο, από την άλλη σκέφτομαι ότι αφού δεν τα θέλω άμεσα να τα αφήσω να δω τι θα γίνει...προς το παρόν τα αφήνω. Περισσότερο για να πω ότι πήρα κάποια χρήματα θα το κάνω. Λίγα θα βγάλω από μερικά νομίσματα να μην χάσω πολλά εφόσον ανέβει κάποιο από αυτα μελλοντικά. Βλέπω να περνάνε το 1000αρικο μέσα στη μέρα εκτός αν έχουμε πτώση πάλι. Καλή φάση η όλη ιστορία πάντως. Προσωπικά είχα μεγάλο όφελος από το correction. Είχα ρευστοποιήσει ψηλά, αγόρασα όταν πήγε στο ναδίρ , στο πρώτο jump που πήγαν πούλησα και στο 2ο ναδίρ, ξανα αγόρασα. Είδα λοιπόν Χ2 τα νομίσματα μου και όσο ξανά ανεβαίνει, τόσο θα κερδίζω. Πάντα τέτοια! Και αν σου κάτσει που λένε. X90 έχω ένα νόμισμα που ακόμα θα ανέβει πολύ. Αλλά είναι τύχη 6 ευρώ έβαλα στο συγκεκριμένο αν τα έβαζα και τα 110 κάντε τα μαθηματικά. Τόσα νομίσματα ποτέ δεν ξέρεις πιο θα ανέβει και πιο θα πέσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε κι άλλα στο συγκεκριμένο ρε συ, αφού βλέπεις ότι ανεβαίνει συνέχεια και πιστεύεις ότι θα ανέβει κι άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε κι άλλα στο συγκεκριμένο ρε συ, αφού βλέπεις ότι ανεβαίνει συνέχεια και πιστεύεις ότι θα ανέβει κι άλλο! Ειναι τόσο απρόβλεπτα όλα που απλά κάνουμε ικασιες με αυτά που διαβάζω και βλέπω. Για αυτό έκανα ίση μοιρασιά δεν μπορούσα να ήξερα πιο θα ανέβει. Να βάλω άλλα από την τσέπη μου ίσως αλλά θέλω μια να πάρω μερικά να δω τι γίνεται και με τις τράπεζες αν ελέγχουν σε μικρά ποσά και βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
to pezo mou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 heybro απο που αγοραζεις alt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 heybro απο που αγοραζεις alt? Μέσω bittrex τα είχα πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικά είχα μεγάλο όφελος από το correction. Είχα ρευστοποιήσει ψηλά, αγόρασα όταν πήγε στο ναδίρ , στο πρώτο jump που πήγαν πούλησα και στο 2ο ναδίρ, ξανα αγόρασα. Είδα λοιπόν Χ2 τα νομίσματα μου και όσο ξανά ανεβαίνει, τόσο θα κερδίζω. Πάντα τέτοια! Και εμένα μου πήγε αρκετά καλά. Είμαι στο Χ1,5 από ότι είχα. Θα το παίζω έτσι μου φαίνεται από εδώ και πέρα... θα μπαινοβγαίνω και θα προσπαθώ να εκμεταλλευτώ το κύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή εφοσων δεν υπάρχει εγγύηση καταθέσεων, μπορούν να κλείσουν και να χαθούν τα πάντα; φυσικά όπως έγινε σε κάθε ανταλλακτήριο που έγινε hack μέχρι σήμερα γιαυτό κάθε μέρα λέμε μην αφήνετε τα χρήματα σας μέσα σε ανταλλακτήρια. Το μόνο που προχωρησε σε κάποιου είδους αποζημίωση ήταν το bitfinex που για να καλύψει τις απώλειες του hack κούρεψε σε όλους τις καταθέσεις και στην θέση των χρημάτων τους έδωσε token που είχε βγάλει για την περίπτωση η ίδια και που μελλοντικά θα μπορούσε κάποιος να τα αντικαταστήσει με ψηφιακά νομίσματα η μετοχές της. Τελικά μετά από ένα χρόνο όντος όλοι αντικατέστησαν αυτά τα token και ήρθαν στα χρήματα τους. Για ρευστοποιήσεις δείτε και την spectrocoin η την bitwala και πάρτε τις κάρτες χρωστικές που μπορείς να κάνεις με αυτές αγορές. Η spectrocoin υποστηρίζει και διάφορα νομίσματα συν ότι δέχεται ελληνικους λογαριασμούς. Και η bitwala το ίδιο κάνει συν ότι εκεί έχει και mobile wallet που ελεγχεις τα private key και έχει και segwit διευθύνσεις για χαμηλότερα fee. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Και εμένα μου πήγε αρκετά καλά. Είμαι στο Χ1,5 από ότι είχα. Θα το παίζω έτσι μου φαίνεται από εδώ και πέρα... θα μπαινοβγαίνω και θα προσπαθώ να εκμεταλλευτώ το κύμα.Αν έχετε αρκετά χιλιάρικα το x2 είναι πολύ καλό. Απλά θέλει μεγάλη αρχικη επένδυση για να πεις να βγάλεις ένα καλό ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις