Sheogorath Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Στο coinbase έκανε φίλος λογαριασμό αλλά δεν έχει Πειραιώς που βολεύει. Πειράζει να μπει ο δικός μου λογαριασμός; Εννοώ αν θα χτυπήσει το σύστημα που θα δει τον ίδιο σε δυο λογαριασμούς.
Silverage Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 23 ευρώ μου φάγανε τα λαμόγια για μεταφορά στο πορτοφόλι μου. Γίνεται να βάλεις στο coinbase να τα στέλενει κατευθείαν στο πορτοφόλι; Καλησπέρα,Στο coinbase έκανε φίλος λογαριασμό αλλά δεν έχει Πειραιώς που βολεύει. Πειράζει να μπει ο δικός μου λογαριασμός; Εννοώ αν θα χτυπήσει το σύστημα που θα δει τον ίδιο σε δυο λογαριασμούς. Καλύτερα να μην βάλει τον ίδιο. Το πιο πιθανό είναι να χτυπήσει.
Bspus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Το να παρουσιαζει καποιος τη συγκεκριμένη μορφη επενδυσης σαν κατι μαγικο που μονο κερδος μπορει να σου αποφέρει και να λεει ψέματα (ειτε εσκεμμένα ειτε απο άγνοια) για το ποσο ασφαλης ειναι ακομα και σε σχεση με τις καταθεσεις είναι επικίνδυνο. Νομιζω σε εχω ξαναρωτησει. Εχεις συγκεκριμενα posts που λεει καποιος οτι ειναι κατι μαγικο που αποφερει μονο κερδος? Γιατι οσους εχω δει να το υποστηριζουν ακομα και ως επενδυση δεν παραλειπουν να λενε οτι ειναι πολυ ευμεταβλητα τα πραγματα και υψηλου ρισκου. Οσο για την ασφαλεια σε σχεση με τις καταθεσεις αυτο δεν εχει να κανει με την αποτιμηση του ποσου που κατεχεις σε καθημερινη βαση (αφου ειπαμε τα σκαμπανεβασματα ειναι τεραστια και αυτο το παραδεχονται ολοι) αλλα με τον ελεγχο που εχεις πανω στο ιδιο το ποσο. οσον αφορα κουρεματα, capital controls, φιλτραρισματα συναλλαγων κλπ. Δεν νομιζω να το παρεξηγησε αυτο κανεις. 1
netaurio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Νομιζω σε εχω ξαναρωτησει. Εχεις συγκεκριμενα posts που λεει καποιος οτι ειναι κατι μαγικο που αποφερει μονο κερδος? Γιατι οσους εχω δει να το υποστηριζουν ακομα και ως επενδυση δεν παραλειπουν να λενε οτι ειναι πολυ ευμεταβλητα τα πραγματα και υψηλου ρισκου. Οσο για την ασφαλεια σε σχεση με τις καταθεσεις αυτο δεν εχει να κανει με την αποτιμηση του ποσου που κατεχεις σε καθημερινη βαση (αφου ειπαμε τα σκαμπανεβασματα ειναι τεραστια και αυτο το παραδεχονται ολοι) αλλα με τον ελεγχο που εχεις πανω στο ιδιο το ποσο. οσον αφορα κουρεματα, capital controls, φιλτραρισματα συναλλαγων κλπ. Δεν νομιζω να το παρεξηγησε αυτο κανεις. Σε κατι τετοια ποστ αναφερομαι: δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης του Ελληνικού κράτους αλλά θέμα εμπιστοσύνης των τραπεζών. Γιατί να τα δώσω στους τραπεζίτες να μου τα διαχειρίζονται όταν ξέρω πολύ καλά και μόνος μου να το κάνω και να τα διαχειριστώ όπως θέλω? Πές μου ένα λόγο. για τα επιτόκια? για την εμπιστοσύνη? Για το αποθεματικό αξίας? Ενα λόγο να μου πείτε. Ασε Bitcoin και πάλι Bitcoin και είσαι η τράπεζα του εαυτού σου. Και αν αποφασίσω ποτέ να τα μετατρέψω το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το κανω fiat money αλλά χρυσό σε vautl στην Ελβετία. Ναι το Bitcoinμ σου δίνει και αυτή την δυνατότητα όπως και πολλές άλλες.. ποιος σου έχει πει ότι τα 100.000 που έχεις στην τράπεζα είναι 100.000 σε ένα χρόνο. Ξέρει τι είναι ο πληθωρισμός? Η για την ασφάλεια που σου παρέχουν οι τράπεζες εκτός αν θεωρήσουν ότι δεν είσαι "καλό παιδί" και σου κάνουν ένα περιποιημενο κούρεμα όπως έγινε σε Ελλάδα και Κύπρο έτσι γιατί γουστάρουν και χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν. βλέπω στο νήμα γίνονται κύκλοι εδώ και 4 χρόνια ξανά και ξανά. "Είναι απάτη"->"Είναι φούσκα"->"θα το καταστρέψουν οι κυβερνήσεις" και αυτό με κάποια διαλείματα με κάποιους που πετάγονται να κάνουν promote το κάθε δικό τους shicoin η με οπαδούς του τωρινού τραπεζικού συστήματος που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Οι δε τελευταίοι είναι ένα κλασικό δείγμα την ανθρώπινης βλακείας. Το να υπερασπίζεται κάποιος στην Ελλάδα το τραπεζικό σύστημα όχι μόνο είναι γελοίο αλλά είναι σαν κάποιος να μιλάει για την ελευθερία λόγου σε φασιστικά, χουντικά καθεστώτα.
Heybro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Απίστευτη βουτιά. Έσκασε; Οχι απλά αρκετοί έκαναν Fiat. Hold και όλα θα επανέλθουν. 1
Bspus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Σε κατι τετοια ποστ αναφερομαι: Για τα μαγικα και τη σιγουρη επενδυση δε λενε τιποτα. Για τις καταθεσεις και τι σημαινει ασφαλεια το ανεφερα ηδη στο προηγουμενο post Οσο για την ασφαλεια σε σχεση με τις καταθεσεις αυτο δεν εχει να κανει με την αποτιμηση του ποσου που κατεχεις σε καθημερινη βαση (αφου ειπαμε τα σκαμπανεβασματα ειναι τεραστια και αυτο το παραδεχονται ολοι) αλλα με τον ελεγχο που εχεις πανω στο ιδιο το ποσο. οσον αφορα κουρεματα, capital controls, φιλτραρισματα συναλλαγων κλπ. Δεν νομιζω να το παρεξηγησε αυτο κανεις. 1
fylatos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Επικό volatility τι να πεις. Κρίμα στο κόσμο που έβαλε χρήματα τις τελευταίες μέρες νομίζοντας πως και τώρα τρέχει να πουλήσει. Απορώ ποιός θα κρατήσει ψυχραιμία. 1
ADHD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Επικό volatility τι να πεις. Κρίμα στο κόσμο που έβαλε χρήματα τις τελευταίες μέρες νομίζοντας πως και τώρα τρέχει να πουλήσει. Απορώ ποιός θα κρατήσει ψυχραιμία.
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Επικό volatility τι να πεις. Κρίμα στο κόσμο που έβαλε χρήματα τις τελευταίες μέρες νομίζοντας πως και τώρα τρέχει να πουλήσει. Απορώ ποιός θα κρατήσει ψυχραιμία. αυτοί όμως τροφοδοτούν το volatility, και οι κόπανοι με τo algo trading. 1
netaurio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Για τα μαγικα και τη σιγουρη επενδυση δε λενε τιποτα. Για τις καταθεσεις και τι σημαινει ασφαλεια το ανεφερα ηδη στο προηγουμενο post Το επιχείρημα οτι η αξια των fiat χρήματων σου μειώνεται λογω πληθωρισμου ενω του bitcoin οχι το βρισκεις λογικο δηλαδη? Για κατι τετοιο ανεφερα τη διακυμανση των τιμων σε btc προηγουμενως γιατι αυτο επηρεάζει την αγοραστικη του αξια.
Heybro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Επικό volatility τι να πεις. Κρίμα στο κόσμο που έβαλε χρήματα τις τελευταίες μέρες νομίζοντας πως και τώρα τρέχει να πουλήσει. Απορώ ποιός θα κρατήσει ψυχραιμία. Πόσα τέτοια έχουν γίνει. Ποτέ κανένας holder δεν έχασε εκτός από σπάνιες περιπτώσεις.
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Στο coinbase έκανε φίλος λογαριασμό αλλά δεν έχει Πειραιώς που βολεύει. Πειράζει να μπει ο δικός μου λογαριασμός; Εννοώ αν θα χτυπήσει το σύστημα που θα δει τον ίδιο σε δυο λογαριασμούς. Έχω την εντύπωση ότι ο λογαριασμός τράπεζας πρέπει να έχει ίδιο όνομα με αυτό στο λογαριασμό του coinbase. Χάλι σήμερα, δεν παρακολούθησα για λίγες ώρες και τώρα τα είδα! Αλλά οκ τι να κάνουμε, περιμένουμε Ερώτηση, πρέπει να έχει ξαναγραφτεί βέβαια, αν έχουμε τα btc σε πορτοφόλι και γίνει fork μπορούμε να πάρουμε μετά τα νέα νομίσματα ε; Εννοώ δεν χρειάζεται να τα αφήσουμε σε κάποιο ανταλλακτήριο. Γιατί για μένα το ποσό είναι αρκετά σημαντικό και λέω να τα πάω σε wallet, αλλά δεν θα ήθελα να χάσω και κάποιο νέο νόμισμα που θα προκύψει.
Sheogorath Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Οκ, λίγα έχω βάλει, να πάνε να γμθουν (μόνο το hack φοβάμαι). Thanks guys. Μόνο μια απάντηση αν με το λογαριασμό στο coinbase έγινε αυτόματα και dgax ή θέλει να κάνω και εκεί.
ADHD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Θελει δευτερο verification το gdax, τουλαχιστον σε εμενα ζηταει διπλωμα η διαβατηριο τα οποια δεν δεχεται ποτε.. Θα εμενα μακρια παντως αυτη τη στιγμη απο το coinbase..
Προτεινόμενες αναρτήσεις