cris41 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδια το Kraken γιατι αργει τοσο; Συνεχιζω στο Binance εγω γενικα αλλα ειπα να δοκιμασω και κρακεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδια το Kraken γιατι αργει τοσο; Συνεχιζω στο Binance εγω γενικα αλλα ειπα να δοκιμασω και κρακεν. Είσαι ευχαρίστημένος από το binance; Μπορείς να φορτώσεις χρήματα από κάρτα ή τραπεζικο λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ακολουθησες τις οδηγίες τους; Για να σε προστατέψουν! Περίεργο, μπήκαν στο λογαριασμό σου στο kraken και μετά τα είδες πάλι στην τράπεζα; Ναι, σωστά τα έβαλα τα στοιχεία μαζί με το reference τουλάχιστόν έτσι πιστεύω. Δεν μπήκαν καθόλου, απλά τα απέρριψαν και μου επέστρεψαν στο λογαριασμό, χρεώθηκα και 3 ευρώ για την αποστολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδια το Kraken γιατι αργει τοσο; Συνεχιζω στο Binance εγω γενικα αλλα ειπα να δοκιμασω και κρακεν. Υποτίθεται ότι το φτιάξανε τις τελευταίες μέρες αλλά και πάλι κολλάει... To ripple πολύ ανεβαίνει, πρώτη φορά είναι τόσο ε; Απορία για τα limit buy - sell. Αν βάλω εγώ πχ limit buy bitcoin στις 13 χιλιάδες και βρεθεί κάποιος να μου τα δώσει αυτόματα η τιμή του ανταλλακτηρίου πάει στις 13 χιλιάδες; Ή είναι μέσος όρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Η τρελή άνοδος του Ripple και του Bitcoin Cash τις προηγούμενες μέρες κατέβασε το Bitcoin dominance στο 43,6% Εξωπραγματικό νούμερο άμα σκεφτεί κανείς ότι πριν απο 2 εβδομάδες ήταν στο 65% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, σωστά τα έβαλα τα στοιχεία μαζί με το reference τουλάχιστόν έτσι πιστεύω. Δεν μπήκαν καθόλου, απλά τα απέρριψαν και μου επέστρεψαν στο λογαριασμό, χρεώθηκα και 3 ευρώ για την αποστολή. Περίεργο, αλλά 3€ γιατί; Εμένα 1€ με χρεώνει η τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Περίεργο, αλλά 3€ γιατί; Εμένα 1€ με χρεώνει η τράπεζα. Μάλλον έβαλε υψηλή προτεραιότητα αντί για κανονική. To ripple πολύ ανεβαίνει, πρώτη φορά είναι τόσο ε; Yeap. Χτύπησε ΑΤΗ (All Time High) και πάλι σήμερα στα 1.25$. Στη Ν.Κορέα κοντεψε να πάει 1.50$ πριν απο λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Όχι, τόσο χρεώνει η τράπεζα Κύπρου για έμβασμα. Εκεί δεν μπαίνει το reference που σου δίνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Όχι, τόσο χρεώνει η τράπεζα Κύπρου για έμβασμα. Εκεί δεν μπαίνει το reference που σου δίνουν; emvasma.JPG Στο web banking της Πειραιώς το reference το βάζεις στο πεδίο "Κωδικός Αναφοράς Εντολέα" του Στοιχεία SEPA Κανονικά θα πρέπει να το βλέπουν και εκεί που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Στο web banking της Πειραιώς το reference το βάζεις στο πεδίο "Κωδικός Αναφοράς Εντολέα" του Στοιχεία SEPA Κανονικά θα πρέπει να το βλέπουν και εκεί που λες. Eγω έχω στειλει 200 ευρώ από την προηγούμενη Παρασκευή στην Coinbase με υψηλή προτεραιότητα ελπίζω να μην μου τα φάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ στην Εθνική το βάζω στην αιτιολογία για τον δικαιούχο και στην Πειραιώς επειδή δεν ήμουν σίγουρος το έβαλα και στην αιτιολογία και στον κωδικό sepa. Αφού δεν έχει άλλο πεδίο η Κύπρου λογικά εκεί που το έβαλες, δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αγορασα 120 ripple στα 0.81€. Ειπα να μπω μετα απο πολυ καιρο. Αργησα να μπω αλλα θα τ αφησω οσο παει. Τη μαλακια που εκανα με τα dash δεν θα τη ξανακανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Eγω έχω στειλει 200 ευρώ από την προηγούμενη Παρασκευή στην Coinbase με υψηλή προτεραιότητα ελπίζω να μην μου τα φάνε Προσωπικά έστειλα με κανονική προτεραιότητα λεφτά τη Δευτέρα που μας πέρασε και χθες είχαν μπει. Πιο μικρό ποσό όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Credit Advice FT171220133REVERSAL Our Ref FT171220133OBCY Serial 44838 Αυτό μου λέει στην πίστωση που κάνανε. Αν είχαν πάει απο χθες θα είχα προλάβει το ripple στα 0,80. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό μου λέει στην πίστωση που κάνανε. Δε μιλάς απευθείας με την τράπεζα καλύτερα μήπως κάτι έλειπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις