Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και το xrp ξεκίνησε την πανω βόλτα σε software wallet αξίζει κάποιο; Για hardware γνωρίζω το ledget nano αλλα δεν αξίζει την τιμή του ακόμα για μένα

ToastWallet

Πολύ καλό και open source(πολύ σημαντικός παράγοντας για την ασφάλεια του wallet)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλύτερα πάνε τα πράγματα σήμερα! Ρε παιδιά αλήθεια πως ενημερώνεστε και βγάζετε άκρη;

Για αρχή, με τα δεδομένα κάθε νομίσματος (white paper, dev team, τρόπος εξόρυξης/διάθεσης, τρέχον/συνολικό ποσό νομισμάτων, ισχύς δικτύου/διαθέσιμα pool, διαθέσιμα exchanges). Μετά για κάποιο διάστημα παρακολούθηση τιμής και όγκου συναλλαγών. Αυτή την περιόδο το τελευταίο είναι λίγο moot point βέβαια :P

• Like 1

Καλύτερα πάνε τα πράγματα σήμερα! Ρε παιδιά αλήθεια πως ενημερώνεστε και βγάζετε άκρη;! Σήμερα αύριο περιμένω να μπούνε κάτι λεφτά στο kraken (τα τελευταία για φέτος :P) για να επενδύσω κάπου κι έχω χαθεί! Κάθε λίγο διαβάζω κάτι διαφορετικό και μια άλλη πρόταση!

Είναι καλύτερα να διαβάζεις τι έχει να πει η ομάδα του κάθε νομίσματος ή πως το βλέπει ο κόσμος και οι ας πούμε αναλυτές; Ή παίρνουμε κάμποσα στην τύχη και περιμένουμε;

Ή θα πάρω τα γνωστά τα σίγουρα να τελειώνω μου φαίνεται...

Μοναδικότητα νομίσματος και πόσο επίδραση μπορεί να έχει στο μέλλον. Γενικά δεν υπάρχουν και πολύ αντικειμενικά κριτήρια για επιλογή του crypto που θα επενδύσεις. Θέλει ψάξιμο, φιλτράρισμα των χαρακτηριστικών μετά απο διάβασμα (παντού απο το whitepaper μέχρι σε ξένα forums, άρθρα στο internet και αναλύσεις ειδικών) και πάρα πολύ τύχη.

• Like 1

Καλύτερα πάνε τα πράγματα σήμερα! Ρε παιδιά αλήθεια πως ενημερώνεστε και βγάζετε άκρη;! Σήμερα αύριο περιμένω να μπούνε κάτι λεφτά στο kraken (τα τελευταία για φέτος :P) για να επενδύσω κάπου κι έχω χαθεί! Κάθε λίγο διαβάζω κάτι διαφορετικό και μια άλλη πρόταση!

Είναι καλύτερα να διαβάζεις τι έχει να πει η ομάδα του κάθε νομίσματος ή πως το βλέπει ο κόσμος και οι ας πούμε αναλυτές; Ή παίρνουμε κάμποσα στην τύχη και περιμένουμε;

Ή θα πάρω τα γνωστά τα σίγουρα να τελειώνω μου φαίνεται...

απλα πρεπει να προσεχεις γιατι πολλές ομάδες και αναλυτές σε reddit 4chan η youtube κανουν το λεγομενο shilling δλδ λενε οτι ενα νομισμα εχει μελλον για να αγορασει ο κοσμος και να γινει pump and dump, οπως εγινε και παλαιοτερα με το digibyte, για μενα καλυτερα βαλε λεφτα στο ethereum και επισης και ενα αξιολογο ποσο σε btc και litecoin, εγω απλα πιστευω οτι το ethereum ειναι το μελλον

• Like 1

Υπαρχουν εδω και καιρο φημες για monero και ripple στο coinbase αλλα μετα το χαμο με το bitcoin cash δεν νομιζω οτι θα δοκιμασουν τιποτα συντομα, ειδικα το monero που ειναι "privacy" coin.

Πάντως απο ενημέρωση μακρια απο τους retards του reddit.. :P

• Like 2

Υπαρχουν εδω και καιρο φημες για monero και ripple στο coinbase αλλα μετα το χαμο με το bitcoin cash δεν νομιζω οτι θα δοκιμασουν τιποτα συντομα, ειδικα το monero που ειναι "privacy" coin.

πήγαν να κάνουν inside trading και να  προμοτάρουν αυτό το shitcoin και φάγαν τα μούτρα τους. Καλά να πάθουν.

Αν υπάρχει ήδη συμφωνία για τη προσθήκη δεν νομίζω να επηρρεαστεί απο αυτό το γεγονός. Είναι εσωτερικό θέμα της εταιρίας. Κάποιος-οι υπάλληλοι θα πάρουν πόδι και τέλειωσε η υπόθεση. Ο CEΟ του Coinbase έχει ήδη υποσχεθεί ότι θα προστεθούν αρκετά νομίσματα το 18.

Όσο ηλίθια και να φέρθηκαν δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για το πιο διάσημο και noob-friendly ανταλλακτήριο και όποιο νόμισμα μπει μέσα θα εκτοξευτεί η αξία του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ναι ηταν προφανές και τα "9k" του gdax και το ονομα και το ιδιο σύμβολο, φαντάζομαι ατομα που δεν γνωρίζουν θα αγοράσουν "bitcoin" cash νομίζοντας οτι αγοράζουν bitcoin, θα επρεπε να ειναι Bcash η κατι τέτοιο..

Εχει να γινει χαμος σιγουρα με αυτα.. :P

Ναι ηταν προφανές και τα "9k" του gdax και το ονομα και το ιδιο σύμβολο, φαντάζομαι ατομα που δεν γνωρίζουν θα αγοράσουν "bitcoin" cash νομίζοντας οτι αγοράζουν bitcoin, θα επρεπε να ειναι Bcash η κατι τέτοιο..

Εχει να γινει χαμος σιγουρα με αυτα.. :P

μα είναι ακριβώς αυτό που θέλουν να πετύχουν. δλδ ο κόσμος να νομίζει ότι αγοράζει bitcoin και ότι είναι bitcoin. Μην ξεχνάμε ότι στη Coinbase, Bitpay, Blockchain.info οι μεγαλύτεροι επενδυτές τους είναι ο Ver και Jihan οι ίδιοι που όχι μόνο δημιούργησαν το bcash αλλά και έχουν λυσάξει το τελευταίο διάστημα εναντίον του bitcoin.

Γιαυτό βλέπουμε μια οργανωμένη επίθεση και με spam στο δίκτυο του για να ανεβάσουν τα fee αλλά και το segwit να μην το προσθέτουν γιατι απλά ξέρουν ότι αν το segwit πάει στο 40-50% των συναλλαγών του δικτύου τα fee θα πέσουν στο δραματικά.

Δυστυχώς το bitcoin  δέχεται επίθεση αυτό το διάστημα. Από την άλλη όπως λέει και ο Αντωνόπουλος αν θεωρεί ότι το bitcoin δεν θα δεχθεί ποτέ επίθεση και η πορεία του θα είναι ομαλή απλά δεν έχει κατανοήσει το τι είναι και τι αντιπροσωπεύει.

Νομίζω στο μέλλον  θα δούμε ακόμα χειρότερες επιθέσεις και πλέον οργανωμένες από το παλιό παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα που πάει να αντικαταστήσει.

• Like 2

Για Ripple XRP ποιά πορτοφόλια προτείνετε; Είδα το toastwallet παραπάνω αλλά ποιά άλλα;

Ρε παιδιά έστειλα χρήματα στο kraken και τώρα είδα ότι μου τα επιστρέψαν πίσω! Τί στο καλό; Με κοροϊδεύουνε;

• Like 1

Για Ripple XRP ποιά πορτοφόλια προτείνετε; Είδα το toastwallet παραπάνω αλλά ποιά άλλα;

Ρε παιδιά έστειλα χρήματα στο kraken και τώρα είδα ότι μου τα επιστρέψαν πίσω! Τί στο καλό; Με κοροϊδεύουνε;

Ακολουθησες τις οδηγίες τους;

Για να σε προστατέψουν! :P :D

Περίεργο, μπήκαν στο λογαριασμό σου στο kraken και μετά τα είδες πάλι στην τράπεζα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...